Sizi seviyor, sizin yakınınızda ama ona aslında kötü geliyorsunuz. Bunu farkedebilir misiniz. Farkedince ne yaparsınız..

Sizi seviyor, sizin yakınınızda ama ona aslında kötü geliyorsunuz. Bunu farkedebilir misiniz. Farkedince ne yaparsınız..

Bir insanın yanımda mutlu olup olmadığıni beni sevip sevmediğini sahte oluşunu hemen hissederim çünkü 6. hisdim çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂
Kime iyi , kime iyi gelemediğimi fark edebiliyorum. İyi gelmek istediğim birine , iyi gelemediğimde aşırı mutsuz biri oluyorum. Çünkü kendimi suçlu hissediyorum. Karşımdaki insanın iyi ve mutlu olmasını hep çok önemsiyorum..
Cevap
7Cevap
Evet ben birine iyi ya da kötü geldiğimi fark ediyorum.. kötü geliyorsam da uzaklaşırım.. iyi geliyorsam da yanında olurum
Kötü geliyorsam kapıma uğramıyor zaten o kişi.
Amirim ve savcı nasıl olduysa öyle olur. Ama ben olamam mesela.
Uzak dururum. Durdumda. Unutmasamda unutmaya çalışırım. Kazık yiyen ben olsamda, onun üste çıkmasına izin veririm. Kader der geçerim. Dünyanın en iyi insanı olmanız sorunu çözmüyor çoğu zaman.
mutsuz oluyorsa bu anlaşılır diye düşünüyorum
Farkedersen ne yaparsın?
Hayatından çıkarım
ewet ewet farkedersem direk yol alırım:)
Böyle kadınlar dizi ve filmlerde olur
Ederim ama her insan bencildir
Farkederim ve o ortamı terkederim.
Giderim.
Farkedersin tabi ki
Farkedince ne yaparsınız peki
Duruma göre değişir. Eğer çok sevdiğim biriyse uzaklaşırım. Ama araya engel olmam belki bana ihtiyacı olabilir diye.
Yokya
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?