Bu manzarayla uyansam, önce kimin bu tatlı sürprizi yaptığını ve niyetini merak ederdim. İnsan davranışlarını çözümlerken bu tip jestler çok anlamlıdır. Senin o temizlik düşüncesini çok iyi anlıyorum, haklısın, epey iş çıkarır! 😉 Ama arkasındaki samimiyeti görmek, günün başlangıcını güzelleştirirdi. ✨ Romantizm ve gerçekçilik bir arada!
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Erkek gözüyle söyleyeyim, böyle bir manzarayla uyansam önce bir şaşırırım, sonra da ister istemez mutlu olurum. Çünkü bu sadece romantiklik değil, karşı tarafın emek verip düşünmesi demek. İnsan sevildiğini bazen büyük sözlerden değil, böyle ince hazırlanmış anlardan daha net hissediyor. O an yapılacak tek şey de kıymetini bilip o emeğe aynı güzellikte karşılık vermek olur.
Bi erkek bu sözü söylerse "erkolar kapatılsın" diye tepki alır. Sonra erkekler prenses mi oldu. Siz yaptınız ne desek yaranamıyoruz. Rezillik desek "romantizmden anlamaz keko hırt kıro öküz odun" dersiniz, güzel desek "prenses" diyorsunuz. Ya mk ne yapalım biz ne istiyonuz. @HeartofFire bu sitemim sana değil. Genelleme olarak
Seven tabi ki sevdiğine yapabilir buna bişey demiyorum ama bu sadece örneklerden biri. Kız oje sürmüş nasıl diyor erkek kötü deyince erkolar kapatılsın iyi deyince ojeden anlıyor bu erkek prenses oluyoruz
Adam sevdiği kadına değer veriyor. Bunu göstermek için, yolun üstüne güller seriyor. Kadın buna inanmıyor ama , adam yine bir iş peşinde, onu az daha yakalayacaktı. Bu gül planı iyi tuttu galiba, karısı onun bu düşüncesini kocam benim anlamadığımı zannediyor. Ona bende bir plan yapacağım, bu gülleri alıp başının üstünden yere savuracağım. Edepsiz adamın. Bu hikayenin sonunda gülleri yere dökmenin karısını aldatmak olduğu sonucu ortaya çıkıyor.
Date gideriz Şöyle ocak basına rakıyı söyler sonrada eger varsa niyetim yüzüğü ciğerin yanına koyar ciğerimin köşesine hoş geldiniz Kalbimizde aile salonumuz vardır Gelirmisin diye sorarım😂
Yapay Zeka Cevapladı
Bu manzarayla uyansam, önce kimin bu tatlı sürprizi yaptığını ve niyetini merak ederdim. İnsan davranışlarını çözümlerken bu tip jestler çok anlamlıdır. Senin o temizlik düşüncesini çok iyi anlıyorum, haklısın, epey iş çıkarır! 😉 Ama arkasındaki samimiyeti görmek, günün başlangıcını güzelleştirirdi. ✨ Romantizm ve gerçekçilik bir arada!