Sabah kalktım ki, çenemin ortasında sivilce çıkmış. Çok da büyük. Nasıl geçer?

Sabah kalktım ki, çenemin ortasında sivilce çıkmış. Çok da büyük. Nasıl geçer?

Normal cilt bakımını yap bu sivilce akne için olan bantlar var ondan alıp yapıştırıp geçirebilirsiniz
Ben bazen elim kayıp patlatıyorum daha da kötü oluyor ama sorunu çözmek yerine sorunun oluşmasını engellemek daha mantıklı yemeye içmeye dikkat etmek
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Sivilceye piercing taktırmayı öneriyorum.1 yıllığına sponsor firma ürünleri sırrımın hakkını karşılarsa paylaşmayı düşünürüm. Şimdi bu paylaşımımı sevmediğim tipler de okuyor. Niye söyleyeyim ki? Onlar sivilceli kalsınlar. 😃😃😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Cevap
11Cevap
Krem sürüyorum
Çok güneşe çıkma ve çok yağlı şeylerle beslenme ve ayrıca ödem atıcı sular iç tonic vs. Aynı zamanda yüzünü durmadan ılık suyla yıka gece yatmadan öncr özellikle yıka hatta yüz yükama köpükleri kullan ama nemlendirici gibi olanlarından kullan yoksa yüzün hassas ise kuruluk yapabilir eğer sivilcenin ucu çıktıysa patlat oraya bepantol ya da Fit, travazol gibi kremler sür genrl hayatımda da çıkmasa bile yüzünü düzenli yıka tenine uygun bir güneş kremi sür yağlı olmasın vildine zarar verebilir.
Karbonat, limon ve yogurdu karistirip sivilcenin uzerine surdugun zaman kurutuyor. Ha bide dis macuni surmek ise yariyor
Hiçbir şey yapma
Git elini yüzünü sabunla iyice yıka
Sürekli çene kısmını sabunla yıka orası kurur ve sivilce gider
Bi hafta önce benim yanağımda öyle çıktı resmen yüzüm şişmişti
Yıkadım yıkadım geçti
Limon ya da çay ağacı yağı sürerim ama etkisi hemen olmuyor. Bir şekilde kapatıcıyla kapatmaya çalışırım.
hiç kocaman bir sivilcem olmadı
Guzel bir enerjiyle selamliyorum
Dokunmam, işlerime devam ederim
Yüzümde sivilce çıkmıyor 😀
ben sıkıyorum genelde :D
Hemen polisi arar acile götürmesini emrederim
Krem ve bakım
Krem
Kafayı kes kurtul
patlatmak ajsdhfa
Sık gitsin kanki
Valla patlatip limon sürüyorum bir şey kalmıyor:)
Sabah kalkıp aynaya bakmamak
Patlat
patlatırım
kapatıcıyla kapat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?