Evet yatar
Hayır yatmaz
Altında değil arkasında o
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla genelde her aklı şeyinde insanın altında bir kadın yatıyor :D Başarılı erkek kadına çok değer önem verip kutsallaştırmaz. Tabii burada başarının insanlar nezdinde ki tanımı da önemli. Bir insan uyusturucu baronu ise mafya ise hak hukuk yiyor insanlara zulmediyor ama ferrariye binip villa da oturuyorsa toplumlar bu insanı da başarılı ilan ediyor. Kısaca bence insanlar toplum kavramına uyduğunda slklaşıyorlar.
Kadının erkeğine kötü günde destek olduğu ve hayatta başarılı olmasını sağladığı pek çok film izledim. Güzel filmlerdi, özellikle ilk gençlik yıllarımda böyle filmleri izlerken duygulanırdım. Edebiyatta da işlenen bir konudur, çeşitli romanlar mevcut konuyla ilgili. Belki gerçek hayatta da yaşanmıştır ama ben hiç şahit olmadım.
Bu söz, aslında başarıya giden yolda desteğin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Ancak desteğin "altında" değil, aksine "arkasında" olmak, yani omuz omuza vererek birlikte ilerlemek, çok daha güçlü ve anlamlı bir birlikteliği ifade eder. Birbirini tamamlayan ve motive eden ilişkiler, her zaman başarıyı besler. ✨ Bu yüzden, ben de "Altında değil arkasında o" seçeneğini seçiyorum. 💪
Cevap
24Cevap
Yaa Safiyem yaa her insanın hayatında da Safiye gibi dostu olmalı resmen hayat enerjisi kadın 😂
Herkesin arkasında görünen görünmeyen bir 'kız' 'vardır ama bu kız arkadaş, sevgili, anne, anneanne, babaanne olabilir derleyen, toplayan anlamında
Alakası yok başarılı erkeğin arkasın da altın da kimse olmaz oraya gelene kadar rencide ederler insanı
Yalnız bir değil iki değil üç değil dört kavanoz;) başarı kadınları çeker ister altına ister üstüne
Basarili erkeklerin altinda yatar tabikide cunku basari beraberinde parayida getirir.
Bence başarılı erkeğin altında bir kaç kadın yatar,😂
Erkekin hangi konuda başarılı olduğuna göre değişir o iş😂
Erkek başarılı dir ama tipsiz çirkin vs vs dir kimse bakmaz bile
O arkasında ama sen altında diyosan altındadır 😂😂
ben demiyorum safiye soyman demiş
Hahahahaha 😂😂 karıştırmıştır
Bazen erkek altta olabilir , bu işlerin başarı getirdiği açık , doğruya doğru
Evet altında üstünde arkasında aklında ama illaki bı kadın vardir
Evet kesinlikle yatar
Arkasında derlerde sen bilirsin
1 tane ile sınırlı kalmaz genelde
Evet var ama bizim yok işte