- 1 ay
Hmm şimdi mantıklı düşünelim...
İnsanları dünyaya getiren bir erkek ve bir kadın. Tabii insanı yetiştiren şey bir anne karnı, dolayısıyla bir kadın.
Başarılı erkeği dünyaya getiren bir kadın olduğu için, bu sorunun cevabı evet.
Tamam biraz geriye gittim ama mantıklı değil mi? 😅
22 Yorumla- 1 ay
Hiç ummamıştım. Teşekkürler. 🙏🏻🙃
- 1 ay
Rica ederim 🦋
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Başarı başkalarına bağlı bir unsur değildir. Kişinin kendi kapasitesi, çabası ve mutluluk düzeyiyle doğru orantılıdır bana göre. Yani arkasında kimse olmadan da başarılı olabilir insanlar :D
12 Yorumla- 1 ay
Eig ler için teşekkürler yavrum 🖤🖤
- 1 ay
Rica ederim smellim 🖤✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- 1 ay
Ben her insanın karakterine göre tek başına başarılı olabileceğini düşünüyorum. Kimse birbirine mecbur değil.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Bence her başarılı insanın arkasında kendisi vardır. Bunun tetikleyicileri muhakkak olur ama iş kendinde biter.
10 Yorumla- u1 ay
Evet mutlaka vardır maalesef.. çünkü insan tek başına bazen başarılı olamıyor.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
mutlaka vardır. ailemden ayrılmıştım. sokakta kaldım beş parasız cami ayakkabılığında günlerce sabahladığımı bilirim. sonra bi hatunla tanıştım onuda kocası boşamış atmış sokağa birbirimize destek olduk o bana manevi destek verdi birlikte gittiğimiz yerlerde hep aile muamelesi gördük ve birçok iş bitirdik ve evimiz oldu. yani tek iken bir hiçsin.
10 Yorumla - 1 ay
yoktur. maalesef ülkemiz de başarılı bir kadın ya da erkeğin arkasın da ne kadın ne erkek vardır istisna da kaidei bozmaz. Genel de destek değil köstek olunur, tabii cinsiyet olarak erkekler daha çok köstek olur
10 Yorumla - 1 ay
Yoktur, başarı kişiseldir. Yks birincileri gibi bu da😂 öğretmenine okuluna ailesine teşekkür ettiriyorlar zorla, çocuğun başarısı değil okulun öğretmenlerin ailesinin başarısı gibi lanse ediliyor, başkasının başarısınıda sahiplenmeyelim ya😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. büyük İskender cengiz han 2. ramses pergamonun son kralı 3. Attatus gibi şahsiyetlerin arkasında hiç kadın yoktu
20 Yorumla- 1 ay
Bence bu şehir efsanesi kadının bir erkeğin hayatında çok önemli yeri vardır lakin bunun başarılı olmakla alakası yoktur başarı çok çalışmak ve akıl ile meydaga gelir.
20 Yorumla - 1 ay
Kısmen doğru.
Başarılı erkeğin arkasında kadın vardır ama adam başarıya gidene kadar güçlü olana kadar yalnızdır. Başardıktan sonra arkasında kadın olur10 Yorumla Hayır bu tamamiyle bir halk yalanı. Erkeklerde tek başına başarılı olabilir kadınlar da tabi bir ilişkileri olduğunda daha çok birbirlerine destek verip yükselebilirler.
10 YorumlaOlabilir insan sevilince gerçekten daha çok şey yapmak istiyor ama arkasında yalnızlığı da olabilir..
10 YorumlaKatılmıyorum,
Her başaralı bir erkeğin arkasında hayatını s... bir kadın vardır.20 Yorumla- 1 ay
Öyle diyorlar ama ben kıçımı duvara verdim 😀
20 Yorumla - 1 ay
Hayır, bir başarı varsa kadın yanımda olur arkamda değil. Eğer arkamda ise de o başarı bana aittir
10 Yorumla - 1 ay
Bazen tam tersi de olabilir. O yüzden bu söze katılmıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Valla bilmiyorum da ana duası vs alan erkek başarılı oluyor 😉
10 Yorumla - u1 ay
Evet bir kadın vardır. Arkadan çelme takmak için 😅😅
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Onu bilmiyorum da, Kadın Erkeğin Arkasında Değil Yanında Olmalıdır.
10 Yorumla O başarılı kadın olmasaydı başarılı erkek olmazdı herşeyi yöneten bayandır herşeyi bilir ne yapacağını erkek herşeyi bilemez tersden düşünür ama bayan ne yapacagını her zaman bilir
10 YorumlaHer başarısız kadının önünde bir başarılı erkek vardır
10 YorumlaVardır çünkü kimse tek başına başarılı değildir.
31 Yorumla- 1 ay
Bence de bende tam onu yazcaktim
- 1 ay
çok geçerli bir durum değil bence
10 Yorumla - 1 ay
Olabilir veya olmayabilir
10 Yorumla - 1 ay
Muhakkak vardır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vardır. Kadın olmadan adam olmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Yoktur ya zirvalik bunlar. Tek tük vardır öylesi
10 Yorumla- 1 ay
Toplum ne diyorsa tersini yapmak başarıdır.
10 Yorumla - 1 ay
Her erkeğin arkasında yoktur
10 Yorumla - 1 ay
Vardır illa ki ya annedir ya kardeştir ya eştir
10 Yorumla - 1 ay
Kadınlar kim a? Her şeyi erkek başarır, kadınlar da çok bir halt başarmış gibi üzerine konar. Kadınlar bir halt başaramaz.
00 Yorumla - 1 ay
oyle derler ama oyle bir sey yok
20 Yorumla İlllakii
20 Yorumla- 1 ay
Olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Evet vardır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yoktur
10 Yorumla- 1 ay
vardiiir
10 Yorumla - 1 ay
Alakası yok