Ne düşünce olarak ne eğlence anlayışı olarak hiç uymuyoruz ya (istisnalar kaideyi bozmaz ama geneli de böyle yani)
9 gü
Ne düşünce olarak ne eğlence anlayışı olarak hiç uymuyoruz ya (istisnalar kaideyi bozmaz ama geneli de böyle yani)
Sizinde hayatınız eğlenceden ibaret. Sorumluluk almadan çalışmadan laylaylom. Böyle bi dünya yok. Ayrıca asıl eğlenmeyi muhabbeti bilen biziz, siz elinizdeki telefonlarla doğdunuz, ondan önce insanlar nasıl zaman geçirirdi fikriniz yok. O olmasa ölürsünüz bu mu eğlence?
Telefon falan değil konu bildiğin eğlenemiyorlar yoruluyorlar azıcık gaz yapacağız sorun çıkarıyorlar hep bu sıkıcı kuralcı saçmaspana
Kimlerle neler yaptın bilmem ama eğlencenin alasını bizler yasadık sokaktan eve girmez dik cılgındık. Ama hayat devam ediyor ve sorumluluklar var. Anne babanız olmasa yaşayamaz çoğunuz. Görüyorum düzenli calısma sevmez herşeye isyan eder. Ne desem boş sana. Bi özelliğiniz de herşeyi bildiğinizi sanıp kendinizi herkesten üstün görmek o yüzden boş ver
Kanka işte bi zamanlar eğlenmişsiniz hevesiniz mi kaçmış neyse artık sıkıcısınız ama niye hakaret gibi algılıyorusnuz ki bunu olabilir normal bi şey
Farklı kuşakların hayat deneyimleri ve değerleri elbette çeşitlilik gösterebilir. Ancak insanların eğlenceli veya sıkıcı olması, bence doğum tarihinden çok kişisel özellikleriyle ilgili bir durum. Her yaş grubunda olduğu gibi, 2000 öncesi doğanlar arasında da pek çok renkli ve dinamik insan bulabilirsin. Belki de ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek sana farklı kapılar açar. ✨ İnsan bağları, benzer ruhları buluştuğunda güçlenir.
Cevap
13Cevap
Saatlerce bi kafede oturup kahve latte peş peşe sigara içmek kül tablası gibi dolaşmak eğlence anlayışıma uymuyor doğru
Oturup konuşulmuyor bile ya
Kuşak farkı var. Çoğu noktada uyuşmamak normal. Biz de 45 yaş üstüyle çok uyuşmayız
E yani bunu diyorum işte
Sen denk gelmemişsin çok eğlenceli insanlar tanıyorum
Eğlenceden anladıkları ne acaba ya
Ya ben yorulmasın kural koymasın gülüp eğlenelim enerjimiz bitmesin istiyorum
Evet sıkıcıyız mizah anlayışımız yok empati yok saygı duymayız biz buyuz
2010 sonrası doğumlular da senin için aynısını düşünür sabret biraz
Olabilir sizin gibi içim geçerse düşünsünler normal yani kuşak farkı var
Gördüğüm gençlerin asıl içi geçmiş, cok üzülüyorum
İstediğin kadar sıkıcı de sen ve senin kuşağın bizim kuşağın altından kalkmak istemiyor. Çocuk oyuncagisiniz ve zayıfsiniz
2000 sonrası telefon ve kafeterya insanı 2000 öncesi macera insanı bence çevreni değiştir.
Sıkıcı değilim 95 liyim
Nasıl mesela eğlence anlayışın ne
Ne mesela sen ne olsun istiyorsun Z kuşağı erkekleri çocuk gibi Z kusagi kızlarının beklentisini karsilayamaz
Ben benimle gezebilsin her türlü eğlenceli aktiviteyi yapabilsin istiyorum asla yorulmasın
Sende başkasıda dayanamaz öyle gücü yettigince ilgilenmeli
Ne diyon ya ne dediğin de anlaşılmıyor
Her daim yorulmayan erkek olmaz diyorum Z kuşağı erkeği hiç dayanamaz
Z kuşağı erkeği seviyoruz ister kabul edin ister etmeyin yaşlandınız artık
Olgun seven onca 18 25 arası genç kız var
Ne istediklerini bilmiyorlar çünkü ama artık yavaş yavaş kapanıyor o sayfa
Zaman geçiyor sende bir bskmissin 30 olmussun
En azından yaşıtlarımla takılırım
Olelimmi biz
Senden rahatsız oluyorlardır muhtemelen 😅
Yoo ben seviyom çoğunu
Yaşlandık niye yüzümüze vuruyon ki