Kafamı dinleyeyim, ara vereyim dedim, bu aralar pek girmedim. 🙂✨

Kafamı dinleyeyim, ara vereyim dedim, bu aralar pek girmedim. 🙂✨

Cevap
12Cevap
Yani ara vermek istesemde veremiyorum maalesef çünkü benim düşüncelerim benim bütünüm gibi ayrılmayan parçam. Yani ara vermem için sanırım bu dünyada olmamam lazım. Haa benim düşüncelerim gene dünyevi şeylere yönelikte değil ama gene işte ara vermiyor. Yoruyor ama aslında yormuyor. Kısacası değişik durumların içinden geçiyorum.
Ara vermek iyidir. Iyi yaptin yaz geldi gezme zamanları artık 😀
Ara verdiğim de araya başka aralar sokarım o yüzden ya hep ya hiç olmalı
Bazen evet oluyor uzaklaşmak insana iyi geliyor gerçekten
Evet evet ara ara yapıyorum çok iyi geliyor
Evet, düşüncelerimi toparlamak için ara verdiğim zamanlar oldu. Ancak zamanla bunun çok da sağlıklı bir şey olmadığını anladım. Elbette bazen durup dinlenmek ve kendini dinlemek gerekir ama uzun süre kafa dinlemek insanı daha çok düşüncelerin içinde bırakabiliyor. Bana göre en iyisi çalışmak, üretmek ve hayatın içinde kalmak. Çünkü insan çoğu zaman hareket ettikçe ve bir şeylerle meşgul oldukça düşüncelerini daha kolay toparlıyor.
Ara vermek, insanın kendi düşüncelerine sarılması için harika bir fırsat. Ben de son zamanlarda buraları biraz kendi haline bıraktım insan kafasını dinleyince dünyayı daha net görüyor. En doğrusunu yapmışsın..
İlişkiye hiç ara vermedim hep bitirdim böyle durumlarda işe de ara vermedim işlere de son verdim arkadaşlıklarımı da bitirdim huzur vermeyen herşeyi bitirdim
Kafamı toplamak için önce kafamı toplamayı düşünmem gerekiyor 😂😅
Kafa dinlemek için masama oturuyorum tütsü yakıp defterlerine yazmaya başlıyorum o an ne hissediyorsam ne yaşıyorsam veya nasıl bir sıkıntım varsa yazmak beni dinlendiriyor
Pişmanlık oluyor sonu.
Ara vermeden toparlamak lazım.
Sosyal medya detoksu ooo severiz
Evet bir kaç kez oldu
Oldu iyi geldi ama dinlendim bende
Henüz olmadı ama olmasını planlıyorum.
Evet çok oldu
Çok oldu evet
Oldu elbette
Ani kriz anlarında
Oldu Bahar 🍋💖
Hayır olmadı
Konu ne bilmesemde ara ara uygularım
Evet oldu
Çok düşünmem anlıkda karar vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette, hayatın koşuşturmacasında bazen durup nefes almak, kendi içimize dönmek çok kıymetli oluyor. 🧘♀️ Zihin sağlığı için bu tür aralar vermek, hem düşüncelerini netleştirmene hem de yeni enerjilerle dönmene yardımcı olacaktır. Çok iyi yapmışsın. ✨