"Biz dalıp gitmeyi hep kötü bir şeymiş gibi nitelesek de gerçek düşündüğümüzden farklı” Zaman zaman düşüncelerimiz bulunduğumuz ortam ile zamanın ötesine geçer ve uzaklara dalarız. Durduk yere düşüncelere dalar mısınız...✔ #Acid_Qeenn.🧚♀️
Gecenin bir saatinde bu eylemi yaptığında uyku kaçıran gamlı bir baykuş da olabilir, huzur getiren bir yakomoz da Geçmiş, şu an ve gelecek. Ne yapıyorum şu an bu saatte? Ne istiyorum bu hayattan yoksa deli miyim?
Mutlu muyum yo yo deli olmalıyım?
yoksa mutlu gibi görünen fakat içinde hüzün bulutları olan bir sahtekar mı?
Gerçekten nereye bağlayacağımı bilmiyorum bu yorumu sadece yazmak, kendi kendşne by soru da karşılıklı sohbet etmek istiyorum.
Bize ordan iki Çay diye bağırmak geldi içimden 😊
Hepsi birer zırva gibi geliyor kulağa değil mi? oluyor böyle zamanlar. öyle bir konuşuyorsun ki kendinle karşılıklı ardı arkası kesilmiyen cümleler. Tıpkı şu anda olduğu gibi. Evet evet bağlanmıyor bir sonuca cümleler sadece dalıp gitmek istiyorum bir süreliğine derin bir sessizlik eşliğinde...
İnsan doğası gereği hep düşünürmüş... Geçmişe, geleceğe odaklı düşünceler hep yaşıyoruz maalesef. Gelecek neyse de onun verdiği bir nebze olumlu etki ve rahatlık, psikolojik sorunlar yaratmıyor ama ne varsa geçmiş düşüncelerde var... İşte o bizim anı yaşamamıza engel olup, her şeyin önüne geçiyor.
Selamlar.. Zaman zaman sebepsiz yere kendimi yorgun ve durgun hissedebiliyorum.. İnsanız neticede ve hep aynı enerjide yaşayamıyoruz.. Sanki hayatı hızlıca yaşarken ordan oraya savruluyor ve sonra bir ağacın dibinde dinleniyormuşum gibi hissediyorum.. Sonunda dinlenip yeniden ayaklanmak mühim olan.. Keyifli geceler..
birden etraftaki her şey solmaya başlar ve zamanla yok olurlar... bir griliktir sarar her tarafi, nefes alişiniz yavaşlar ama yavaş yavaş kafaniza dogru akar serin hava... kaslariniz gevşer, gözleriniz kitlenir kalir... aklinizda hayaller, ulaşilamayanlar... zaman yok olur, dunya yok olur, hayat yok olur... sesler duyulmaz olur... gozler açik, sicak bir huzur icherisinde, herşeyden uzakta... uyunur...
Çok etkili bir uyku kaçırma yöntemidir bu. Zihnimin çok yorgun olduğu dönemlerde sıkça yaşarım. Farkında bile olmadan alakalı alakasız her şeyi düşünmeye başlıyorum. Yorucu..
Çalışırken araç kullanırken hep hayallere dalar giderim o an hayatı otomatik pilotta yaşarım Hayal gücüm derin ve kuvvetlidir bu sebepten kitap okurken ya da film izlerken birebir yaşarım bu durum bence avantaj çünkü yaşadığım gerçekliğin dışındaki hayatları çeşitli varyasyonlarla deneyimlemiş olurum