Günümüz tiplemeleri.
(Bu görsel bana ait değil, X'te gördüm)

Günümüz tiplemeleri.
(Bu görsel bana ait değil, X'te gördüm)
Bence sahibim ama bu, hiç hatam yok demek değil. Bağlanınca değer veren, sadık kalan ve karşısındakini önemseyen biriyim. Sadece artık bağlanırken kendimi kaybetmemeyi de öğreniyorum. Çünkü sağlıklı bağ kurmak, birine ait olmak kadar kendine de sahip çıkabilmek demek.
İlişkide olacağım kişi hayata benim gibi bakıyor ve bir insanın sahip olması gereken düşünceler bütünüyse neden olmasın.
Kendi hayatı adına alacağı kararları yaşayacağı ilişkiden önce başkasına danışma gereği duymayan ve ilişki içindeyken 3. kişiyi dahil etmeye çalışmayan her kişi benim için insan olmanın erdemine erişmiş bir bireydir.
İnsan sevdiği kadar sevilebilir.
Sevmeden sevilmeyi talep edenler ancak kendini insan zannedenlerdir.
Cevap
17Cevap
Sağlıklı biriyim, bağlanmak konusunda sağlıklı olanı seçiyorum , seviyotum diyr kör sevdalara düşmem
Soru ironimi yoksa ciddilimi bunu anlamadım. Birilerine bağlanmak iyi bir şey mi kötü bir şey mi?
Birileri? Tek kişiyse müthiş bir şey
Hmm aşk anlamında. NE desem havada kalır. Hiç kimse sana yvşak pislik olduğunu söylemez zaten. Şimdi ben çıkıp aidiyet duygum her daim insan üstüdür desem sana ne ifade edecekk ki? GÜnde 10 flortu olan insanlar da aynı şeyi soyleyecekler ve gerçekten boyle düşünüp yaşayan insanlar havada kalacak :) Aidiyeti olmayan insandan hiç bir şey olmaz ama nuamrası ortaya çıkana kadar gününü yaşar boyle yaşar boyle ölür.
Sağlıklı bir kişiliğe sahibim, hayatıma birini dahil edip hayattan soğumamayı bilecek kadar sağlıklıyım
Sahibiz ama boş işlerle uğraşmayacak kadar da iradeliyiz Cemile
Bağlananların bazıları takıntılı ve psikopat oluyor ha sağlıklı sanma hepsini madam
Değerini bilen kadın çok az kaldı onları da üzmeyin
Duygusal bir bağ kuramayacagım kişilerle ileriye gitmiyorum
Evet ama soğursam biter
Olduk da ne oldu sanki
Hayır değilim
Birine bağlanamıyorum
Evet
Hayır
Hayir
Sahibim baglandim da
Pek değilim
Degilim