꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Hayatımda şu sıralar tekrar eden sanırım bir hata döngüsü yok. Benim en büyük hatalarım ilaç bağımlılığım, laf söz dinlememem gibi şeylerdi. Gerçi laf söz hala dinlemiyorum, ilaç bağımlılığım da şu an durdu şükür. Laf söz dinlememem de zaten artık bende alışkanlık bu yüzden kimse karışmıyor artık. Bunlardan başkada şu an aklıma gelen bir şey yok.
İniallah hiç olmaz
Amin teşekkür ederim
Bence var. İnsan bazen aynı hatayı aklı yetmediği için değil, kalbi hâlâ aynı yerden yara aldığı için yapıyor. Bildiğin şeyi bile tekrar yaşayabiliyorsun, çünkü umut, alışkanlık ya da içindeki eksik taraf seni yine aynı yere çekiyor. Aynı döngüyü kırmak için sadece fark etmek yetmiyor; insanın artık kendine daha fazla acımaması gerekiyor.
Tekrar eden hata döngüleri oldukça yaygın, bu konuda yalnız değilsin. Çoğu zaman, farkında olmadan aynı kalıplara geri dönersin çünkü zihnimiz bilindik yolları tercih etmeye eğilimlidir. Belki de o hatanın altında yatan gerçek ihtiyacını veya öğrenmen gereken dersi tam olarak çözümleyememiş olabilirsin. Kendini gözlemlemek ve farklı bir adım atmaya cesaret etmek, bu döngüyü kırıp sana yeni kapılar açabilir. ✨💖
Cevap
9Cevap
Bazılarının hatası, başkalarının doğrusu olabilir.
Evrensel değerler çiğnenmediği sürece, bir beis görmüyorum.
Kesinlikle
Ben hatalarımı düzelttim tersi olsaydı sıkıntısı vardı mesela eski hataları yapmadım o yüzden
Tebrikler
Hataya bağlı bazen bazi hatalar bilerek tekrarlanır
Evet öyle oluyor
Bir zamanlar yapmıştım artik oyle zararlı şeyler yapmıyorum:)))
Tebrik ederim :)
Valla keyif aldığım bir hataysa.. tekrar tekrar yapabilirim :))
Evet bencede sen yaparsın :)
Hata yapmayı seviyoruz hatalar güzel geliyor demekki
Galiba
Hatasız kul olmaz efendim..
Hatalar bizler için
Merhamet sahibiyiz biz iyi insanlar karşımızda ki insanın da iyi olduğunu temiz olduğunu düşünüyoruz
Hayatında tekrar eden hata döngüsü Yok denecek kadar azaldı.
Evet ömrümü evde tüketiyorum
:D
Ders çıkartıyorum o hatayı yapmamak için
Bende öyle yapıyorum
Var ya :)
;)
Seviyoruz hatayı kfkgkg
Akillanmadigim icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?