Okumak insanı kültür olarak ileri seviyeye taşır tabiki ama iş birazda karakterde bitiyo hatta daha çok karakter insan kendini geliştirmek isteyen iyi olmaya özenen biriyse zaten köydede olsa belli bir kültüre erişir. Benim bi tanıdığım vardı üniversitede kızın annesi babası doktor kendide matematik öğretmenliği okuyordu ve afedersin ama kız tam bir maldı. Sanki paraya ihtiyacı varmış gibi torpille burs kazanmıştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Daha mütevazi daha oturaklı daha naif nazik daha olaylara hot hot değilde seri kanlı daha yapıcı olanlar buda peşine mutluluk getiriyor tabiki
Bütün özellikleri saydın sjshmf
Geçen böyle hemde fazlası bir kızı tanıdım üzerine çok iyi oturmusdu
Okumak insanı kültür olarak ileri seviyeye taşır tabiki ama iş birazda karakterde bitiyo hatta daha çok karakter insan kendini geliştirmek isteyen iyi olmaya özenen biriyse zaten köydede olsa belli bir kültüre erişir. Benim bi tanıdığım vardı üniversitede kızın annesi babası doktor kendide matematik öğretmenliği okuyordu ve afedersin ama kız tam bir maldı. Sanki paraya ihtiyacı varmış gibi torpille burs kazanmıştı.
Hayır. Okumasına rağmen cahilin önde gideni milyonlarca insan var.
Kızı erkeği olmaz. Eğitimli olduğunda bakış açık çok farklı olur.
Bu dediğim kişi kız da o yüzden
Bende kız ya da erkek fark etmez dedim. Eğitim bakış açısını her durumda değiştirir. Okuyanla okumayan bir olur mu?
Öyle bir genelleme yapmak doğru değil bence
O belli olmaz efenim
Bi tık