AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiç sevgilisi olmamış hangisi ise onu isterler bence :)
ikisininde olmamışsa
en çok gülümseyen tatlı dilli sakin olan hangisi?
:D bilmem hangisi acaba
e bak hadi. kaçırmayalım kızı :)
gülümsemeyle bu i olur diyosunuz yani :)
iş
Valla okumuş ama asık suratlı huysuzla olmuyor , çok iyi biliyorum :)
evet ama asık suratlı olmanın okumakla alakası yok ki
diyorum ki ; okuyan okumayan farketmez. öneliğim güleryüzlü olan olur , sonra okumuş olanı isterim :)
Hııı şimdi anladım güzelmiş 🙂
e konuştunmu kızla :)
Yok konuşmadım 🙂
Çok tatlı ve sevimli biri var de :)
Vardır illa ki ama işte kısmet🙂
:) iş nasip kısmete geçtiyse kapmıştır biri o kızı
Yok ya kapmamış🙂
Her zaman sıradanligi ve dogalligi sevdim. Diğeri
ikinci olan mı?
Aynen
neden peki okumuş olan daha katı geliyor size
Yok ya. Cok bilmişler oluyor. Birde ben konuşunca susuyorlar. Çok bilmisleri bozmaktan zevk aliyorum. Digeri temiz kalpli. Dinlemeyi biliyor. Terbiyesizlik yapmıyor. Denendi bu arada
İki kelime ogreniyor bana hayat dersi vermeye çalışıyorlar. Ben sokak p*ciyim. Hayati yasayarak ogrendim. Bu arada üniversitede okudum. Ama baba parasiyla degil. Çalışarak okudum. Bana hayat dersi kimse veremez. O yüzden baba parasıyla okumuş. İki entel kelime öğrenmiş bana satmaya calisan kızları sevmiyorum. Onlara 3-4 tane soru soruyorum. Akılları gidiyor susuyorlar
bu konuda bence yanılıyorsunuz çünkü herkes aynı değil size fazla konuşanı denk gelmiş şu bir gerçek ki kendine güveni olan insan kim olursa olsun nasıl davranılacağını bilir :)
En sevdiğim olayda. Onun. İlgi alanlarindan saldırmak oluyor. Mesela din , tarih gibi. Orada bitiriyorum onlari. Kendini kültürlü bilgili sanan herkesi bozarım.
sen baya sinirlisin anlaşılan sakin ol :D
Ezik insan , okuyarak kendini kanitlamaya çalışır bunu unutma. Cok personelim vardi. Okuldan cikip gece 2 lere kadar benim yanımda calisan. Ozguvenli mücadeleci insan bunlardi. Tuvalet temizliyordu. Prenses gibi kizlar gece 2 de. İste bunlara saygim var. En son isimde. Baba parasıyla okumuş, ezik bir doktor vardı onunla kavga edip işten çıktım, mahkemelik oldum. Bir arastirdim. Konya dan kaçarak gelmis benim memleketime ka*sar. Lise arkadaslari küfür ediyordu buna Twitter dan buldum. Okumuş insan dedigim kizlar gibi okumussa bas taci yoksa benden uzak olsun. Nasıl derler el alemim s*jiyle gerdeğe girme diye. Baba parasıyla okuyup. Bana bilmişlik yapacak her kizi popiş ediyorum edicemde
dediğim gibi herkes aynı değil mesala kendini ele al sen herkesle aynımısın değilsindir arada çürük elmalar oluyor tabiki ama bu demek değildir hepsi aynı hepsi havalı insan önce insani değerleri bilmeli bu da zaten okumakla öğrenilecek bir şey değil okuyanda da okumayanda da çürükler var bilmem anatabildim mi.
Tartışma benimle. Ben sokaklarda ac büyüdüm. Ona rağmen okudum. Hic uyumadan, günlerce yemek yemedigim oldu. Yine okudum. Şimdikiler benim mücadelemi veremez. Birde çıkıyor bana ukalalik yapiyorlar. Kiza diyorum ki. Okumuş hesapta bu ne diyorum. Susuyor. Senin okulunu s*keyim. Göktürk bayragi var watsap profilimde. Kiz ünüversite mezunu. Bana diyor ki. O pitbull resmi ne diyor watsabinda. Oldurucem haberi yok. Bu mu okumak. Bu kiz birde doktor çıkacak
ben tartışmıyorum da sinirini neden benden çıkarıyosun sakin ol unut o kızı sen
Yapma gözünü seveyim. Okumak için mücadele ediyorsa bir insan iste ondan adam olur. Basimin tacidir. Ama baba parasıyla okuyorsa ona saygim yok. Birde cok ukala oluyorlar. Sevmiyorum onlari zorlami. Cahil olsun, köylü olsun daha iyi. Onlar seni yıkmiyor. Arkadaşım evlendi. Kiz cok güzel okumuş falan. Kiz buna tutturmuş, misafirim gelecek git pasta malzemesi al. Cocukta yeni isten cikarilmis ekmek almaya durumu yok. Cahil köylü kadini alsan. Dersin askim isten cikarildim. Param yok idare desen anlar. İdare eder. Bu canım cocugun canini yemiş. İste fark bu
Bir tane degil ki. Onlarcasi böyle. İki entel laf ogreniyorlar bana caka satıyorlar. Göktürk bayragina pitbull dedi ya öküz. Birde okumuş
Tamam neyse fazla uzadı ne diyim sen düşüncende ısrarcısın sende kendine göre haklısın bildiğin gibi devam et ne diyeyim
Okumuş olsın. Sen kesin okumamış güzel kızsındır
diğeriyim :) 2. ünimide bu yıl bitiriyorum inşAllah
Hadi hayırlısı. Okumak kültür demek. Ufkun daha geniş olur. Bunun farkında olan erkkeler seni seçer.
Amin teşekkürler. Meraktan sordum sadece :)
İyi bakalım. Umarım iyi biri denk gelir. Güzel yol yürürsün.
inşAllah sağolun
bir ikiside değil ben varoş kız sevmem bir 2 yiyici fakir kızları sevmem 3 güzel bakımlı alımlı seksi cilveli kültürlü maddi durumu bana denk sonra yiyici varoş erkek ağızı ile konuşmayacak vs vs
ohohohohoho :D
ohohoho demene gerek yok benim çevremdeki kızlar bana denk alt kesimle takılmıyoruz :D
O piti pıtı yapacağız bu nasıl soru
:D güzel değil mi
Birinci
Okumuş iyidir
Güzel olan.
İnancı güçlü olanı
Orta şekerli olan
Yaşıma bağlı