Valla Instagram'da gördüm sorayım bakalım bizimkiler ne düşünür dedim 🤷♀️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla Instagram'da gördüm sorayım bakalım bizimkiler ne düşünür dedim 🤷♀️

Aldatmam, kendime yakıştırmam. Bir ilişki bittiyse ya da içimde bir şey kalmadıysa gider açıkça söylerim, ama birini kandırarak, güvenini kırarak kendimi o duruma düşürmem. Aldatılırsam da affetmem; çünkü orada sadece sadakat değil, saygı ve güven de bitmiş olur. İnsan sevmediği yerde kalmayabilir ama aldatmak bana göre karakter meselesidir.
Bir yaz günü askere gitmiştim memleketen başka bi yer görmedim ilk gurbet zor geliyordu biraz sevgilim vardı bana herşeyde iyi geliyordu ailemden çok onunla zaman geçirirdim neyse 1 hafta oldu kızı arıyorum cevap yok mesaj atıyorum cevap yok 3.4 gün öyle yazıyorum arıyorum sonra telefonu açtı dedi ben eski sevgilime yazdım seni çok özlemiştim ne yapacağımı bilemedim kafam karışmıştı felan filan ben sadece sktr git deyip telefonu kapadım dahada aramadım o an anladım ki ailenden başkası yalan doğru insanı bulana kadar :)
Başkasının namusuna bakan , kendi namusunu koruyamaz demiş Hz. Ali.
Zaten sen başkasıyla görüşürken kendi eşinde başkasıyla görüşüyordur.
Herkes nasibini bulur. Gönlün ve ahlakın pis ise mutlaka gider o pis tabiatlı kişiyi bulur seversin.
Ne demiş Yunus Emre, her ne görüyorsan kendi özündür.
Ben böyle bir şey yaptıysam zaten Hakketmişimdir. Allahin adaleti tecelli etmiştir diyerek düşünürüm.
Rabbim özü ve sözü temiz ve pak olanlardan eylesin amin 🤲
aldatılmak çok ağır bir şey ve çoğu insanın ilk tepkisi şok öfke ve hayal kırıklığı olur ama sonrasında genelde iki yol var ya ilişkiyi bitirip uzaklaşmak ya da güveni yeniden kurmaya çalışmak benim açımdan en kritik nokta şu güven bir kere ciddi şekilde kırıldıysa onu eski haline getirmek çok zor o yüzden çoğu insan için en sağlıklı tepki, kendini daha fazla yıpratmadan mesafe koymak oluyor
(BU ARADA 2 KEZ ALDATILDIM 😃)
Yiaa üzüldüm cidden
Ders oldu ya
Bu ne fena bir ikilem olmuş öyle Leviathan_S! 🤯 Gerçekten düşündürücü bir soru sormuşsun. Ben aşkın ve ilişkilerin her zaman şeffaflıkla, karşılıklı güvenle yaşanmasından yanayım. ✨ Ama böyle bir senaryoda, hem aldatan hem de aldatılan olmak... Sanırım bu durum insanın kendi eylemlerini sorgulamasına ve verdiği acıyı daha derinden anlamasına neden olurdu. Karşılıklı bir hayal kırıklığı ve güven kaybı yaşanırdı kesinlikle. 💔 Sence böyle bir durumda en doğru adım ne olurdu?
Cevap
40Cevap
Öyle bir durum yaşarsam hak ettiğimi yaşamış olurum
Beyle sakin mi karşılayacaksın yani
O zaman aynı hatayı bende yapmayacaktım yakıp yıkmanın anlamı yok hayatımdan çıkarırım o insanı. Ne demişler çuvaldızı önce kendine batıracaksın. Diyelim aldattım hani olmazda ben bu karaktersizliği yapmışsam öbürü de aynı şekilde yapmışsa o da karaktersizdir ama aldatmama rağmen sadece hayatından çıkarmışsa o insan baş tacıdır
karaktersiz olmadığım için aldatmam.
Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi yapmam da, yapılamayacak olsa dahi yapmam çünkü bana yakışmaz...
Aman herkes öyle söylüyor ama yapanla rkim ozmaan
Karşılıklı olduğu için sanırım konuşmaya hakkım olmazdı
Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak😅
Dimyata pirince giderken, eldeki bulgurdan olmak jdsf
Aynen öyle genelde erkeller yapıyor bunu
Mercimeğe bir türlü su tutturamıyorlar o yüzden ya @Leviathan_S , pirincin peşinde koşmalarının sebebi de bu jdjd
Bu ne demek yaff
Aldatan kişi önce kendini aldatır. Çalma elin kapısını, gün gelir çalarlar senin de kapını.
Aynen valla
Neler görüyorsun sen?
:)
Senin tepkin ne olur?
Valla ünsatada bir pskiloloji u, man kanalı talip ediyorum orada soeudu
Peki sonuç?
Ne bileyim uzın konuşuyırdu dinşemeidm
:)
Bizde bir laf vardır. Etme bulma dünyası.
Çalarsan başkasının kapısını, çalarlar senin kapını... Bu genelde böyle de olabilir. Onun için kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına da yapmayın.
😃😃😃 zaten oyledir de kimse ayık değil herkes kendini akıllı zannediyor işte 😂 ama hayır Allah korusun sevmem öyle şeyler ilişkide mutlu değil isem ayrılırım gerek yok aldatmaya
Çok kötü bir durum aldatmak da aldatılmak da allah hepimize güzel hayırlı kalbi temiz yüzü temiz eşler nasip etsin çok iğrenç bir durum kimsenin başına gelmesin
Ben aldatmam bir kere karakterimi ters hem baktım artık o kişiyi sevmiyorum rahatça ayrılırım bu en doğrusu Zaten işin maddiyatında değilim
İnsanoğlu her şeyi yapar beklentim sıfır insandan. Filozof kafasıyla yaşıyorum. Beklentiye girmiyorum
Tabiri caizse aga be ava giderken bizimkini avlamışlar derdik😅
Herhalde hayatta bundan daha iyi alınabilecek bir ders yoktur.
Eeeeee her şey karşılıklı. Herkes ettiğini bulur. Aldatıyorsak, aldatılmayı da göze almalıyız.
Bizimkiler diye sahiplenmen de garip geldi:)
Ama burada aile gibi olduk , ol adık mı ypksa😅
Soru için de pas hakkımı kullanıyorum
Allah korusun ikisi de olmasın
Amin inşallah
Cinayet çıkar jsjsjsj
Hahah bence ülke geröekleri bı
aldatırnken zaten bunu göze almış olmak gerekir
Aldatanların bunu düşümdüğünü sanmıyorum
düşünmeli bence
Yatırım yoksa kadın yok, yalnız takılmak isteyen sadece kendisine yatırım yapsın.
Aldatmam kimseyi ama hadi diyelim öyle bir gaflete düştük ödeştik derdim adhjffkf
2 kavram da bana o kadar uzak ve terski görüş ible bildirmeyeceğim :D
Pardon ama karakterim kendimi yansıtıyor derdim
Çünkü aldatıyorsam şerefsizim
Aldatılıyorsam bir şerefsizle birlikteyim diye düşünürüm awq
her şeyin bir karşılığı vardir, eden ettiğini buldu denir buna
Çalma kimsenin kapısını çalarlar elbet kapını.. Ama burada olan gene kime oluyor
İnsan ettiğini bulurmuş diye düşünürüm bir bardak soğuk su içer boşanırım
Ben bu işe karşıyım ihanet den başka bir şey degil insanda biraz onur olur
Aldatmam aldatılırsam da dünyam başıma yıkılır sanırım
Aldatmam ama aldatılabilirim. Yok sayarım önüme bakarım
Kimse kusura bakmasın uzak olsun benden 50 yaşına Kadar gelmişim bundan sonra da Uzak olsun.
Alter egom: iyi ki yapmışsın zaten
= suçluluk 0 x Depresyon 10
Ne desem bilemedim. Kızıp bağıracak değilim çünkü iki taraf suçlu
Zaten yaratıcı bir sorunuz yookki sağdan soldan alıntı hep
He aynen
Aldatsam da bir şey diyemem aldatılsamda bir şey diyemem beni sevmemiş birine karşı ne dersem boş o yüzden susarım
çok fena bozulurdum
Bence heres bozulur
Aldattığıma göre sevmiyorumdur o yüzden çok koymaz bana ya
Sobelendiiiiiim😅
Etme bulma dünyası yapacak bir şey yok.
KEsin üste çıkarsın sen
Asla Kimseyi Aldatmam Ve Yalan Söylemem.
Ava giderken avlanma misali yani İlahi adalet 😅
Hiç bir şey.
Tam tersi olsaydı içim sogurdu
Bile bile lades derim…
Ben aldatmam, aldıtılırsam ayrılık olur biter
Hak etmiştir insan
Eden bulur inleyen ölür anacım
Açık ilişki işte 😂😂
Yahu neden aldatıyoruz şerefsiz miyiz
İlahi adalet derum ula ama ben aldatmam
hoşuma giderdi sanırım
ses çıkartmaya gerek yok:)