Oğlan, zengin biri benden hoşlanıyor güzelim diye ama ben çok ezik hissediyorum, o kadar güzel, özgüvenli kızlar varken ben ne alaka anlamıyorum
4 gü
Oğlan, zengin biri benden hoşlanıyor güzelim diye ama ben çok ezik hissediyorum, o kadar güzel, özgüvenli kızlar varken ben ne alaka anlamıyorum
utangaçlığın ürkekliğin hoşuna gitmiştir ve sen belki o güzel kızlardan daha zekisindir zengin erkekler sadece güzel değil aynı zamanda zeki ya da akıllı kızlardan da hoşlanır çünkü güzelliğin geçici olduğunu bilir
Ben özgüvensiz biriyim sessizim her erkek cilveli kız ister ben çocuk gibiyim oğlan zengin babadan beni napsin
zenginler cilveli kız istemez o sonradan görmelerdir sessiz ama özel hayatında yani evlendiğinde güler yüzlü ve kocasını mutlu ettikten sonrasını takmaz sen o yanına geldiğinde ona güler yüz göster anlattıklarını ilgiyle dinle gününün nasıl geçtiğini sor insanlar özellikle zenginler bu davranışlardan hoşlanır bunları elinden geldiğince içten söyle günün nasıldı sorusunu ortam da sorma ikiniz olduğu zaman sor
O dediğin eskidendi şimdi etraftaki kızlara bak bı
Ben sadece böyle biri beni neden ister diye merak ediyorum
Bebek gibi kizimiza söyle biraz aklını kullansın ve kendini kullandirmasin..
Özgüven eksikliği için bulunduğun ortam ve konuma göre kendini geliştirmen.
Sen neden o güzellikle kalbine değilde zengin olana koşuyorsun. Seni çeken onun kalbi değil parasi. Amacin aşk değilse sana özgüveni ve tecrübeyi kullanılması ogretir çocuk sonra sonra sonra aaaa Süper özgüven ☺️
Hayır ben zenginliginde değilim beni tanımadan bu yorumu yapma ben özgüvensiz biriyim neden böyle biri beni istesin o kadar zengin güzel kızlar varken ben içine kapanık biriyim üstelik ben aşk istiyorum parasında değilim
Kızım anlamıyorsun.. Sen körpe ve onu yormayacak birisin.. Zengin kız fırlama olmuş. Seni istedigi gibi yönlendirecek..
Ha niyeti ciddi ise net ise tamam ama flortte böyle olmuyor be kuzu.
Niyetini bilmiyorum ki o yüzden geri duruyorum
Hoşuna giidyor ise yakinlasabipirsin ama mesafeyi koru kalbin incinmesin.
Zira bu tür kisiler sakin çekingen kizimizi seviyorum der Sonra yaşarlar sonra sıkıldım der yeni biri. Burada üzülen sen olursun.
Sen ben takilirim eglenmek istiyorum dersen başka.
Ciddi olsun dersen dikkat et nokta🙏😂
Ben şimdiye kadar hiç takılmadim ciddi istiyorum ama bunun niyeti ciddi bile olsa ben güvenemem zaten kendime güvenim yok bı arkadaşım diyo ki düzgün biri işinde gücünde e tamam da dünyada tek kız ben olsam yine derim ben ne alaka
Güzelim demişsin ya belkide çocuk ciddi takilmalmamis bu çocuk demekki himm demek.. Ama sen genede kalbin severse şans ver.. Temkini elden birkakma yaşamadan kimse ne olacağını bilemez.
Anlamadim takılmak mi
Kardeşim sen kimse ile takilmadim hayatıma birisi girmedi ama birisi bana yaklaşıyor diyorsun.. Sende ona karşı bir şey hissediyorsan kendini kullandirmadan mesafeyi koruyarak onu tanımaya calis bakalım ne olacak.
Evet bende hoşlanıyorum ama kırılmak istemiyorum
Aklımda diye hareket et. bir süre takılınca niyetini belli eder. Amaç cinsellik ise zaten anlarsın zamana bırak bazen..
Bide çok gururlu biri sanırım benden renk alamayınca geri durdu gibi hissediyorum ben ne bileyim bişey varsa gel konuş yanindakilere bu kim diye sorduğunu duydum ondan sonra sürekli baktığını gördüm bizim evin altında çalışıyor
Sanki olacak bu iş yavaş yavaş hadi hayirlisi😂
Niye olsun ki bende ona içimde sinirliyim oda benden bekliyor gibi ben anlamam
Tabiki o adım atsın kendini aşağı çekme.
Ya zaten memlekete donucem
Seçici ve düşündüren birinin seni beğenmesi, senin özgün özelliklerini fark ettiğini gösteriyor aslında. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine, senin eşsiz güzelliğini ve değerini ortaya çıkaran o içsel zenginliklerine odaklanmalısın. Belki de tam da o doğal halin, başkasının aradığı çekiciliktir. Kendi ışığını keşfetmeye başla. 💖 Kendine haksızlık etme. ✨
Cevap
3Cevap
Meymuna benzeyen ama egosu Adriana Limada olmayan kadın ve erkekleri dusun
Haklısın bana herkes bebek gibisin diyor ama ben içine kapanık biriyim ya o oğlan beni napsin
Güzel kızlar kendini beğenmez o kadar özgüvenli olmaz dediğim gibi yüzü hiçbir şeye benzeyemen kızlarda çok ego olur
Oğlan beni gözünde büyütüyor benim hiç özgüvenim yok
Aynı bensin bu arada reel hayatımda sürekli iltifat edilir hep çok güzelsin laflariyla büyüdüm ve hala bir yere gidince kadın erkek farketmez böyle söylerler ama içimde acayip bir ozguvensizlik var benim aksime kuzenim çirkin olmasına rağmen onda çok büyük özgüven ve kibir var
Bunu fark ettim ego tavan hepsinde
Aynennn öyle tıp azaldikca kibir artıyor
Bence özgüvenlisin ama paraya fazla değer veriyorsun
Hayır normal hayatta hiç özgüvenim yok
Duyguların çabuk değişir mi peki
Hayır
Neden böyle hissediyorsun
Herkesten aşağı hissediyorum
Sebep nedir neden
Geçmiş aile sorunları
Anlatmak istersen yardimci olmak isterim
nerden anladin zenginmis