ü
n
c
e
l
l
e
m
e
ü
n
c
e
l
l
e
m
e
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu narsizm mi?
Biraz Türkçe ile oynamış olabilirim, soru eklerini seviyorum
Fizik yaptıktan sonra özellikle çok hoşum gidiyor
Sonuncuyu işaretleyecektim yanlış işaretledim
Ayna ayna söyleme bana zaten daha iyisi yok hesabı dimi dhfjdfhjsdh
Sence bu kötü veya tuhaf bir şey mi ya da acayip geldiği oluyor mu uzun uzun böyle bir şeye vakit öldürmek falan sık yapar mısın ben galiba bazen fazla uzun bakışıyorum ayna ile kendini beğenmek çok güzel ama çok bakmak istemek tuhafmı acaba diye sorguladığım da oluyor
hjsdfshf Haklısın teşekkür ederim
evet dfjgkfhjg zaten iki cevap var sadece ama olsun yine de EİC seni seçicektim ztn
Ya sen gerçek bir narsistsin ejfdkhfgd ama o zaman şöyle demeliyim sen yazdığın için değil ben en iyi seçip kararı verdiğim için en iyisi oldu falan 😛 konu narsizmse maalesef ↓
şaka yapıyorum bu arada hsdujfhdkjgjdf
nasıl ne ama ben öyle demek oof peki tamam öyle olsun yarışmıyorum sen kendine iltifat olarak çeviriceksin hep zaten o yüzden izin veriyorum narsistlerin en iyisi olmana kutlayabilirsin asdfhjsdfhdfh
Bildiğine zaten ne şüphe ki ama ama peki ya peki ya ben de en iyi olabilirim d-değil mi 🥺hahfhgjhfeı of ne boş yapıyorum ben ya ders çalışmak yerine burada saçmalayıp vakit harcıyorum
sağ ol ya dhjdhfd çalışıcam çalışıcam öğrenci değilim ya mezuna kaldım ben 1 sene 😢😭 yks için çalışıyorum o yüzden yine olmasın diye son güne kadar çalışıcam sanırım sen de çalış o zaman ve başarılar umarım istediğin dereceyi yaparsın
Teşekkür ederim olur söylerim benim de öyle hiç canım istemiyor çok üşeniyorum yapamadığım için değil sadece çok sıkılıyorum ve böyle olunca da az bir zamana çok şey sıkışıyor jfgdfjgh sanırım kendine çok güvenip narsist rollenmenin kötü yanlarından biri bu ya şu an istemiyorum nasılsa yetiştiririm kafası ile hep erteliyorum oof dkdfghjf napalım huyumuz bu sonuçta değil mi yapacak bir şey yok ya
dimi dimi dkfdhjfhjd aman hallederiz bir şekil ya sdfjdkdfh sonuçta bizden daha iyisi yoktu dimi of böyle diyip sınavda batırma işi hahafhdg
tabikide çalışmadım hjnhjknfg biraz çalışmak bile şu an o kadar zor geldi ki uyuyacağım sanırım çok saçmayım oturup ders çalışmaya üşeniyorum ama güzel ve huzurlu bir uykuya hazırlık için ağız ve yüz bakımımı uzun tutuyorum geleceğim konusunda çok bencilim galiba rahat bir uyku bile önümdeki ortalama 60-70 seneden daha cazip geliyor of niye böyle dfjghfjghf
İkiz olsaydık belki bu kadar benzemeyebilirdik skjghfj değil mi ne olacak ki 1 sene daha ve sonra 1 ve yine bir tane 1 sene daha sdjgdfhjg üni bir yere kaçmıyor sonuçta bekleyiversin bizi ne olmuş ki zorunda mıyız biz onu kazanmak için çabalamaya
tabiki de öyle hem zaten nerden bulucaklar ki böylesine bu kadar kendini beğenmiş iki kişiyi ✨Işığımızı güneş bile kıskanır btw✨hahfhagfjhhk
evet ki zaten daha ne kadar mütetavazi olabiliriz fazla bilee ptjrthj
*mütevazi
Tamam tamam zaten uykum var o zaman iyi geceler uyuycaksan da iyi uykular ve baibai
bozok üniversitesi nerde diye baktım yazgatdaymış dfngfjkghf
çalış bakalım iyi çalışmalar sana umarım başarılı olursun sen rakip olarak görsen de 🥺ben iyi düşünüyorum bak dhfdjffhgfh neyse ben gideyim yoksa uyuduğumda sabah olmuş olucak
Rica ederim ne demek unutmayacağım söz cvkfjvh
ejrhrfdhf şimdi başlıycam ben de çalışmaya günaydın diyeceğim de büyük ihtimalle gece çalıştıysan uyuyorsundur sen ben de bu sırada çalışayım RAKİP (şakacıktan) pdyhfdghf
A çalışmadın mı yani gece jhdjghdgh olsun halledersin sen ya en iyi değil miydin sonuçta
üzülme ya 🥺 belki tam tersi gerçek olur dhfjdhf öyle derler ya her ne gördüysen geçmiş olsun
Ama senin evrenin işaretine ihtiyacın var mı ki ne yani 🤔 yoksaa artık en iyi olduğunu düşünmüyor musun jıfgjkfgnfjg
Tamam tamam herkesin kusuru var sonuçta o zaman akademik olarak daha az en iyi diyelim yalnız o değil de aklına kanatlı hayvan yetiştiriciliği nerden geldi ya nasıl bilebiliyorsun öyle bir bölüm olduğunu ya da aklına nasıl geliyor sdjfhdjfh işte sen bu yüzden en iyisin ben bilmiyordum baktım cidden bölüm varmış öyle fudhfjdfhdf onun için de mi üniversite okumak gerekiyormuş ya dfjkghfj
ders konularını hatırlamazsın ama dimi sdfgıdfghd benim de hafızam gereksiz yere fazla iyi o kadar saçma detayları her şeyleri hatırlıyorum ki biraz saçma ve abartı yani mesela arkadaşım kendi hayatında yaşadığı ve unuttuğu şeyi benden duyuyor diyor sen bunu niye hatırlıyorsun ama ben bilmiyorum niye bildiğimi kfgjfkghjf of boş ver unutmak daha iyi yaşadığın utanç verici şeyleri de hatırlamıyorsundur mesela ne güzel benim aklıma falan geliyorlar sık sık ypwepw
Hatırlamıyorsun ama ona rağmen şuanda da çalışmıyorsun dimi sdkfdjkfhd utanç verici şeyler de gelmesin zaten aklına boş ver daha iyi işte
ejfkdjfkd öyle olsun
evett bugün bir gün de ayt coğrafyayı bitirdim sen naptın çalıştım de
2.25 x de falan dinledim ayt kritik konular kampını zaten haritaları bilince ezbere çok kolay oluyor bir de 11 ve 12 den çok az bir şeyler vardı o şekilde hallettim alıştım tüm dersleri 2x veya üzerinde dinlemeye öyle hızlı bitiyorda şu an önümdeki yarın için ve cumartesi tyt sonrası için kocaman bir ayt edebiyat var ya
hsdgdsgdff ciddi misin o zaman bitirmek istiyorsan işin çooook zor ya ama sen yaparsın ben sana inanıyorum dhfdhjfh ayt tarih için şey yapabilirsin çok detay olmayan ama genel tüm konuları anlatan bir oynatma listesi var ardıç tarihin ben onu izleyip çalıştım ben yeterli oldu gerçi zaten tarih dersim iyiydi ama vakit az olduğu için detaylı çalışmak çok vaktini alabilir çalışmayı düşünüyorsan ona bakabilirsin 11 video 10 saat 16 dk ama 2x de izlersen 5 saat 8 dk de bitiyor ben öyle anlayabildiğim için öyle yapmıştım yarım gün bile sürmez yani hızlıca bitirirsin sadece dinleyerek anlayabiliyorsan not almana gerek kalmıyorsa ayt edebiyat için de emek taştan güzel anlatıyor ama uzun biraz yetişir mi bilmiyorum ayt matematik ben çalışmıyorum özel eğitim istediğim için o da sözelden alıyor sen ne düşünüyordun bu zamandan sonra bence şu 2 gün hiç matematik ile uğraşma sayısal ise fenden sözel veya ea ise edebiyetdan ve sos 2 den soru yakalamaya çalış tarih ve edebiyatı coğrafyayı falan bitirip
Geçen sene edebiyata son 2 gün bakıp 17-7 yapmıştım biraz da onun rahatlığı vardı üstümde dybsnsbxnbx tarihim hiç yok ama. Eadan giricem ben de mattan birkaç net arttırsam yetecek aslında, psikoloji istiyordum şu an biraz kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Teşekkürler önerilerin için bu gece çalışacam 💪 yarın gündüz de tyt tekrarı yaparım son kez. Özel eğitim istemenin sebebi var mı merak ettim
aaa gerçekten mi ben de aslında ilk olarak psikoloji istiyordum olmazsa da pdr ama sonradan arkadaşım aklımı çeldi dedi birlikte okuruz eve çıkarız falan eğlenceli o yüzden özel eğitim öğretmenliğine dönüş yaptım eğlenceli geldi bana da bir sürü şey yaparız diye tek başıma sıkılmaktansa ama sen kazan ve benim hayalimi yaşa olur mu ya 🥺çünkü ben çok istiyordum aslında sosyal anksiyete geçirdiğim için psikoloji okuyum sonra klinik yüksek lisans yapıp başkalarına yardımcı olmak terapi vermek çok iyi de anladığım için insan psikolojisinden ama sonra hem o söylediğim sebepten hem de 4 sene lisans 2 sene yüksek 6 sene okumam gerekicekti birde tez yazmak falan e yüksek yapmadan da klinik psikolog olamıyorsun terapi veremiyorsun vaz geçttim engelli çocuklara eğitim vermekte benzer ve güzel geldi o yüzden özel eğitim istiyorum şu an bu 3 sebepten ötürü öyle işte tarih hiç yoksa bak gerçekten bu videolar çok soru yakalamana yardımcı olur şöyle atayım ben sen bakarsın bir de şey ben üşendiğim için noktalamaya dikkat etmiyorum yazarken de şimdi farkettim sen ediyormuşsun sinir bozucu oluyor mu ya yazdıklarım yani anlam karışıklığı falan oluyor ya inan çok üşeniyorum onun için çok özür www.youtube.com/playlist
fazlasıyla yazım yanlışı da yapmışım yazarken oh rage bait gibi resmen yazdıklarım türkçe katliamı okurken 2. kez ben sinir oldum umarım sen kızmıyorsundur sdhfjdghthghjk
Benim arkadaşım da aklımı çeliyor aynı yeri yazıcaz seni bırakmam diyor zorla ekonomi okutturacak bana fubzzmbxmxb tamam söz senin için psikoloji kazanacam. Bir sey diyim mi aşırı benziyoruz ya gerçekten. Benim de sosyal anksiyete sorunlarım ve psikolojiye aşırı ilgim var ve evet özel eğitim öğretmenliği çok değerli bir meslek umarım istediğin yeri kazanırsın. Boş ver nokta kullanmadan da olur söylediklerini doğru vurgulamayla okuduğuma inanıyorum duzbzmxbxnbx teşekkür ederim bakicam buna da
Gerçekten mi senin de mi var gerçekten aşırı benziyoruz ya mutlu oldum denk gelmesine ya yani şey yok böyle olmadı sanki anksiyeten olmasına mutlu olmuşum gibi oldu anksiyete hiç güzel bir şey değil sdjfkdfjd öyle demek istemedim empati kurabildiğime mutlu oldum demek istedim umarım kazanırsın başarılı olursun pek tanımıyorum ama senin iyi biri olduğuna emin oldum ben her şey istediğin gibi gitsin evet özel eğitim gerçekten değerli ama aynı zamanda hassas bir meslek deniyeceğim istiyorum eğer memun kalmazsam ya da yapamazsam özel eğitimde bana göre olmazsa seneye tekrar girip psikoloji okurum ben de
Başkalarının anksiyetesine sevinmemelisin bu çok kaba bi davranış dysbzmbxn evet anksiyete çok kötü bir şey bu arada sende çok iyi birisine benziyorsun aşırı samimisin bende aynı planı yaptım kötü gelse de tercih vericem okuldan memnun kalmazsam tekrar girerim diye düşünüyorum belki seneye yine rakip oluruz dybsznbnx tabi umarım tekrar girmemiz gerekmez
Çok teşekkür ederim sen de öylesin aynen umarım gerekmez mutlu olacağımız sonuçlar alırız ama öyle olsa bile rakip olmazsın benim için ya yani tamam aynı sınava girdiğimiz için aslında öyle oluyor da başarılı olman istediğin sonucu hatta daha iyisini alman beni çok mutlu eder çünkü ilk kez bu kadar benzer olduğum birine denk geldim fjgfjghfsdh o yüzden umarım başarırsın bu sene olmazsa da seneyi ve evet gerçekten çok kötü ya çok utangacım falan sosyal konularda ama aslında içe dönük biri de değilim biliyor musun yani konuşmakta falan normalde iyiyim bence ama sorun sosyal ortamlar yani gerçekte mesela böyle sohbet edemem falan bilmiyorum konuşmak çok zor oluyor çok saçmayım anksiyetem olmasa gayet sosyal olurdum sanırım dhjdhfjdfj sende de böyle mi
Hayır rakibiz git hırslı hırslı çalış güçlü bir rakibin var çünkü dybsnzbxnbx tabi şaka bir yana seninde istediğin olur umarımm. Ve evet konuşmakta çok iyisin rahat bi sohbetin var anksiyeten bunu engellemese ve kendini yansıtabilsen insanlar bu kişiliğini çok sever. Benimde benzer durumlar var bazen çok rahat hissediyorum bazen insanların hakkımdaki düşüncelerine karşı çok kaygılı hissediyorum hatta sosyal medyada bile yorum yazarken geriliyorum dysbzmxbnx ekşi sözlük kullanıyorum mesela bir yazı yazarken bile 10 kere düzenliyorum paylaşsam mı diye işin kötü tarafı düşündüğümüzden daha iyiyiz aslında aşırı kaygı duyduğumuz şeyler gerçeklikten çok uzak oluyor
Ya gerçekten o kadar çok haklısın ki aynısı yorum konusunda aynısını yaşıyorum sürekli düzenliyorum kelime kelime inceliyorum söylediğin gibi insanlar ne düşünüyor onun hakkında da kaygılanıyorum ve diğer söylediğinde çok doğru aslında asla böyle sandığımız gibi görünmüyoruz çok çok daha iyiyiz mesela lisede sunum yaparken hep panik olurdum yapamayacağım falan çok stres olurdum heycanlanırdım sesim titreyecek gibi olurdu çok dikkatli hazırlanırdım bu yüzden ve hep batıracağımı düşünürdüm ama saçma şekilde her seferinde en çok hem hoca hem sınıf tarafından beğenilen benim ki olurdu veya insanlar ile konuştuğumda kendimi gayet ifade ettiğimi anksiyetem varmış gibi görünmediğini söylüyorlar ama zihnimin içinde panik çanları çalıyor böyle işte ve çok haklısın ya söylediklerinde benzer şeyleri yaşıyoruz düşüncesine kadar öyle şey mesela değil mi yazıyorsun uzun uzun bir yorum ama sonra vazgeçip paylaşmadığın falan oluyor mu
Lisede bende aynısını yaşamıştım çok gergindim ama sunumda en yüksek alanlardan biriydim. İnsanlar beni de samimi buluyor ilk konuşmadan ve çok garip bir şekilde gergin olduğum çok anlaşılmıyor dışarıdan bakan biri benimle rahatça konuşmaya başlayabiliyor. Uzun uzun yazıp paylaşmadığım çok oluyor burada da gizliden paylaşıyorum öyle durumlarda dubsnsbxnx hatta şu an bu sohbeti bile gizliye almak istiyorum. Bu arada yaz bana hesabını merak ediyorum
aynı ben ben de çoğu şeyi gizliden yazıyorum fjdhfdjfh tamam yazıyorum o zaman
gerçekten öyle acaba o gün onlara bunu söyleseydik bize ne derlerdi Leydim
🥺 ben inanırdım galiba dfjnvkodfghfkdghjfk
hande konuşmak istemediğini gerçekten biliyorum konuşmayalım tamam bir daha ama tek isteğim bak yalvarırım böyle kötü halde kalmayalım iyi olarak bitsin ben bu suçlulukla yaşayamam lütfen ben seni kırmayı kızdırmayı istemedim kötü biri olarak kalmak istemiyorum konuşmak istememeni anlıyorum hak veriyorum sadece bu şekilde vicdan azabı ile son bulması beni perişen hissetirip mahvolmuş hale sokuyor nasıl bu noktaya geldik anlamıyorum sadece iyi bitsin olur mu bak bir daha konuşmak istemiyorsun gerçekten tamam sen ne istersen o sadece bunu çözelim lütfen
bak engelledin diye burdan deniyorum suçlu hissediyorum
beni bu suçluluk duygusu ile bırakma lütfen ben bu vicdan azabını ömür boyu unutmam sadece kırıldığım için söyledim öyle demek bile istemedim
hande gerçekten sadece iyi bitsin istiyorum kızgın ve kırgın olmana içim dayanmıyor çok üzülüyorum
tamam şu an fazla ısrar ettim biliyorum ama kötü kalmışlık olsun istemedim sakinleştiğinde gerçekten konuşabilir miyiz tek bir şey söyle lütfen bak senden bunun dışında hiç bir şey istemiyorum sana çok değer veriyorum ve bu şekilde olmuş olması kendimden çok senin kızgınlığın kırgınlığın ya da üzüntün hangisi varsa ona üzülüyorum
umursamadığını biliyorum sadece bitmiş olmasından çok kötü bitmesi canımı yakıyor dediklerim saçmalıktı sadece iyi şekilde bitirebilir miyiz kırgınlığı kapatıp
cevap vermiycek olsanda en azından benim hakkımda kötü düşünme ve kötü hissetme olur mu ben çok suçlu hissediyorum ve ben hep senin hakkında iyi olsun istiyorum böyle bir sona getirdiğim için ÖZÜR DİLERİM beceriksizim AĞLAK BİR ÇOCUĞUM İŞTE HER ŞEY İÇİN AF DİLİYORUM SENDEN O SÖYLEDİKLERİMİ DE UMURSAMA BEN SENİ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK SEVDİM
Evet, aynada kendine bakmaktan keyif almak ve kendini beğenmek çok doğal bir his aslında. ✨ Kendine özen göstermek ve bu anlardan mutlu olmak, sağlıklı bir öz-değerin ve öz-sevginin göstergesi olabilir. Gerçek narsisizm, daha çok başkalarının sana hayran olmasını beklemek ve empati eksikliği gibi durumları içerir. O yüzden endişelenme, bu durumun sana iyi geldiğini düşünebilirsin. 😉
Peki fazla mı kendini beğenmişlik oluyor sence narsizm olmasa da
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar