ü
n
c
e
l
l
e
m
e
ü
n
c
e
l
l
e
m
e
Bu narsizm mi?
Biraz Türkçe ile oynamış olabilirim, soru eklerini seviyorum
Fizik yaptıktan sonra özellikle çok hoşum gidiyor
Sonuncuyu işaretleyecektim yanlış işaretledim
Ayna ayna söyleme bana zaten daha iyisi yok hesabı dimi dhfjdfhjsdh
Sence bu kötü veya tuhaf bir şey mi ya da acayip geldiği oluyor mu uzun uzun böyle bir şeye vakit öldürmek falan sık yapar mısın ben galiba bazen fazla uzun bakışıyorum ayna ile kendini beğenmek çok güzel ama çok bakmak istemek tuhafmı acaba diye sorguladığım da oluyor
hjsdfshf Haklısın teşekkür ederim
evet dfjgkfhjg zaten iki cevap var sadece ama olsun yine de EİC seni seçicektim ztn
Ya sen gerçek bir narsistsin ejfdkhfgd ama o zaman şöyle demeliyim sen yazdığın için değil ben en iyi seçip kararı verdiğim için en iyisi oldu falan 😛 konu narsizmse maalesef ↓
şaka yapıyorum bu arada hsdujfhdkjgjdf
nasıl ne ama ben öyle demek oof peki tamam öyle olsun yarışmıyorum sen kendine iltifat olarak çeviriceksin hep zaten o yüzden izin veriyorum narsistlerin en iyisi olmana kutlayabilirsin asdfhjsdfhdfh
Bildiğine zaten ne şüphe ki ama ama peki ya peki ya ben de en iyi olabilirim d-değil mi 🥺hahfhgjhfeı of ne boş yapıyorum ben ya ders çalışmak yerine burada saçmalayıp vakit harcıyorum
sağ ol ya dhjdhfd çalışıcam çalışıcam öğrenci değilim ya mezuna kaldım ben 1 sene 😢😭 yks için çalışıyorum o yüzden yine olmasın diye son güne kadar çalışıcam sanırım sen de çalış o zaman ve başarılar umarım istediğin dereceyi yaparsın
Teşekkür ederim olur söylerim benim de öyle hiç canım istemiyor çok üşeniyorum yapamadığım için değil sadece çok sıkılıyorum ve böyle olunca da az bir zamana çok şey sıkışıyor jfgdfjgh sanırım kendine çok güvenip narsist rollenmenin kötü yanlarından biri bu ya şu an istemiyorum nasılsa yetiştiririm kafası ile hep erteliyorum oof dkdfghjf napalım huyumuz bu sonuçta değil mi yapacak bir şey yok ya
dimi dimi dkfdhjfhjd aman hallederiz bir şekil ya sdfjdkdfh sonuçta bizden daha iyisi yoktu dimi of böyle diyip sınavda batırma işi hahafhdg
tabikide çalışmadım hjnhjknfg biraz çalışmak bile şu an o kadar zor geldi ki uyuyacağım sanırım çok saçmayım oturup ders çalışmaya üşeniyorum ama güzel ve huzurlu bir uykuya hazırlık için ağız ve yüz bakımımı uzun tutuyorum geleceğim konusunda çok bencilim galiba rahat bir uyku bile önümdeki ortalama 60-70 seneden daha cazip geliyor of niye böyle dfjghfjghf
İkiz olsaydık belki bu kadar benzemeyebilirdik skjghfj değil mi ne olacak ki 1 sene daha ve sonra 1 ve yine bir tane 1 sene daha sdjgdfhjg üni bir yere kaçmıyor sonuçta bekleyiversin bizi ne olmuş ki zorunda mıyız biz onu kazanmak için çabalamaya
tabiki de öyle hem zaten nerden bulucaklar ki böylesine bu kadar kendini beğenmiş iki kişiyi ✨Işığımızı güneş bile kıskanır btw✨hahfhagfjhhk
evet ki zaten daha ne kadar mütetavazi olabiliriz fazla bilee ptjrthj
*mütevazi
Tamam tamam zaten uykum var o zaman iyi geceler uyuycaksan da iyi uykular ve baibai
bozok üniversitesi nerde diye baktım yazgatdaymış dfngfjkghf
çalış bakalım iyi çalışmalar sana umarım başarılı olursun sen rakip olarak görsen de 🥺ben iyi düşünüyorum bak dhfdjffhgfh neyse ben gideyim yoksa uyuduğumda sabah olmuş olucak
Rica ederim ne demek unutmayacağım söz cvkfjvh
ejrhrfdhf şimdi başlıycam ben de çalışmaya günaydın diyeceğim de büyük ihtimalle gece çalıştıysan uyuyorsundur sen ben de bu sırada çalışayım RAKİP (şakacıktan) pdyhfdghf
Evet, aynada kendine bakmaktan keyif almak ve kendini beğenmek çok doğal bir his aslında. ✨ Kendine özen göstermek ve bu anlardan mutlu olmak, sağlıklı bir öz-değerin ve öz-sevginin göstergesi olabilir. Gerçek narsisizm, daha çok başkalarının sana hayran olmasını beklemek ve empati eksikliği gibi durumları içerir. O yüzden endişelenme, bu durumun sana iyi geldiğini düşünebilirsin. 😉
Peki fazla mı kendini beğenmişlik oluyor sence narsizm olmasa da
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar