Toplumdaki senle bireyselde kendinle kaldığın sen aynı mısın?

Toplumdaki senle bireyselde kendinle kaldığın sen aynı mısın?

Kendimi gerçekten ay. a oluyorum hep kendimi tedavi ediyorum, çünkü yaptığım hatalara bakıyorum yanlışlara bakıyorum hayatımı aldığım değer verdiğim insanlara bakıyorum ona göre bir yol çiziyorum ya ben şunu anladım bu da bir gerçek zaten ölüm veya öldüğümüz zaman nasıl mezara tek giriyoruz aslında bu dünyada tek insan ailemiz dışındaki insanların bir çoğu menfaat için hayatımızda var.
Ama işte bazı insanlardan değer görünce sanıyoruz ki o insanlar bize gerçekten değer veriyor aslında kimse kimsenin veya kimse kimseye değer verdiği yok sadece iyi olduğun müddetçe sana iyi oluyorlar.
Toplum insanın olması gerektiği gibi yansıtma alanı iken aynanın karşısı asıl var olduğundur. Birisi samimiyetten yoksun, diğeri neysen o'sun. Kınayıcının kınamasından korkmayanlar mutluluğa dem vuranlardır. Ben, aynada neysem, arkasında da oyum.
Her zaman her yerde aynıyım ben.
Elbette ama yansıtmamam gereken bir ruh hali varsa kendimi uygun şekilde o moda getirip öyle devam ediyorum
Cevap
8Cevap
Evet kendime ayna oluyorum tabi ki de.. olaylardan dersler almak.. her kötü olayı tecrübe ve deneyim olarak görmek.. ve kendi kararlarımı alabilmek
Kim aynıyım derse yalan konuşur. Hepimizin farklı ortamlar için kullandığımız farklı maskeleri iz var. burada bile yorumdaki biri ile özeldeki biri bambaşka davranabiliyır. Bu yadırganacak bir şeyde değil. Böyle maskelerimiz oluyor.
Kendime ayna olursam kendimi göremem.
Nasıl yani anlamadım
Toplumdaki senle kendin aynı mısın demek☺️
Evet ama bazen değişiklik yapabiliyorum
Normal😀
Aynı olmaya çalışıyorum.
Oluyorum evet
Olurum
Olamıyeah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?