Bir tezim var. Biz KS kullananların ortak yanı, insanların düşüncelerini umursamamız.
3 gü
Cevap
3Cevap
umursamam.
Hayır o öyle dediği için öyle olmuyor veya onun düşüncesi benden bir şey eksiltmiyor o sadece onun fikri beyanı
Reis bisi anlamadım. Sende soruyu anlamamışsın 😅
Gayette soruna yazdım birisi bir şey düşündüğü zaman onun düşündüğü şey doğru olmuyor bunu içinden kendine tekrar edersen manipilasyonculara taviz vermezsin ;) kimseyi umursanmamalı umursamam demek yani sen lgs ygs KPSS falan girersen rakip olalım be adaş :D
Reisim benim sorumun anlattığı farklı senin anladığın farklı inat etme işte. Önemli olan benim neyi anlatmak istediğim ya hani
Aynı yola çıkıyor.. ama sen bilirsin deyince kavga çıkmamzmış hadi sen bilirsin :)
Düsünce okumak istiyorum
Doğru mu düşünüyorum onu da de hele zhxhdjxh
He he inandık
Olgun insan sadece kendine odaklı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça güzel bir tez, Mordekaiiiii. 🧐 İnsan doğası gereği sosyal bir varlık olduğundan, çevresinin düşünceleri elbette önemli bir yer tutar. Özellikle sosyal platformlarda, fikirlerimizi paylaşmak ve geri bildirim almak, kendini ifade etme ve aidiyet ihtiyacımızı besler. 💬 Ancak önemli olan, başkalarının düşüncelerinin seni esir almasına izin vermemektir. İç sesin ve kendi değerlerin her zaman pusulan olsun. ✨