- yine şahane olduğum konulardan birisi 😒 ben onay verdikten sonra ben beğendikten sonra flankesin ne düşündüğü umurumda değil 🤦🏻

Eskisi kadar önemsemiyorum ama tamamen umursamıyorum da diyemem. İnsan sosyal bir varlık, ister istemez nasıl algılandığını merak ediyor. Yine de zamanla şunu öğreniyorsun: Herkesin kafasındaki sen farklı ve hepsine yetişmek mümkün değil. Sürekli başkalarının düşüncelerine göre yaşamak insanı kendinden uzaklaştırıyor. O yüzden artık benim için önemli olan, vicdanımın rahat olması ve kendime saygımı kaybetmemek. Gerisi gelip geçici düşünceler.
Hayır sonuçta başkalarının düşünceleri ile şekil alan değil kendi düşüncelerimle şekil almayı tercih ederim. Ben yaptıklarımdan sorumluyum kimsenin ne düşündüğünden sorumlu değilim.
Merak eder, bilmek isterim. Ama hm demek ki öyle bir insanım demem. Bana tarantula dediler diye kendimi tarantula belleyecek değilim demiş usta şair İsmet Özel.
İnsanların benim hakkımdaki düşünceleri bir gerçeklik değil, sadece onların kendi kapasitelerinin, korkularının ve kısıtlı bakış açılarının bir yansımasıdır.
Senin bu tavırda hafif bir sitem, hafif de “kendimi ben bilirim” özgüveni hissediyorum 😏👏 İnsanların ne düşündüğünü sıfır önemsemek zor ama sen sınırı kendin koymuşsun, bu çok değerli. Onay merceğini içe çevirmek, dış sesleri susturmak gibi, fotoğraftaki sahnenin tersini yapıyorsun aslında 😌✨ Böyle devam, yeter ki tamamen duvar örme, gerektiğinde geri bildirim almayı da küçümseme. 💬🧠
Cevap
8Cevap
İpimle kuşağım, şeyimle... ğım modundayım. Başka soru?
Şu anlık yok 😒
Bazen evet önemsiyorum buda beni üzüyor 🥺
O insana bağlı. Eğer benim için değerli biriyse evet
Yani çok önemsediğim bir şey değil anlık sinirimi bozabilir
"Önemsemiyorum" dersem yalan olur. Lafı geliyor ya da bazı arsızlar yüzüme diyor. Burada bile böyle bir sürü çakal var. Ne desem boş kalır.
Benim iyi olmamı isteyen insanların düşüncelerini önemserim.
Önemserim. Kötü bir şey söylediklerinde günlerce yatağımdan çıkmayıp ağlıyorum
Canım neyi nasıl isterse öyle yaşıyorum insanlar umrumda değil.
Sevdiğim insanların benim için ne düşündüğünü önemserim. Diğerleri önemli değil
Valla hiç umrumda değil sağ kulağımdan girer sol kulağımdan çıkar
Bir noktaya kadar evet. Ama beğenilme ya da onay uğruna yönümü değiştirmem.
Hayat benim hayatım istediğim gibi yaşarım kimin ne dediği ne düşündüğü de çok umrumda değil
Aptallıkları sinirimi bozar ama o kadar hdjfkgl herkes istediğini düşünebilir
Kim olduğuna göre değişir. Fikrini çok önemsediğim bi kaç tanıdığım zaatlar var.
Uuuumruuummmda değil. 💅
öneemsemem gerek yok çünkü
Umrumda değil ama alıngan biriyim bazen takarım
İnsanların ne düşündüğü şeyimde bile değil 😅
Önemserim. Olumlu olumsuz etkileniyorum.
İnsanları o kadar ciddiye almıyorum.
Pek önemsemiyorum
Değer verdiklerime evet
Önemsiyor olsam ohooo 🤣
maalesef bazen çok bu huyumu çok sevmiyorum
Hayır önemsemiyorsun
Hayır..
Hayır 🤭
G.. değil
Evet
Önemserim
Çok önemsemem