Sevdiğim ve değer verdiğim insanların benim hakkımda ne düşündüklerini elbette ki önemserim ve bilmek isterim. Ama beni hiç tanımayan birinin benim hakkımda ne düşündüğünü pek önemsemem açıkçası.
İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü önemsiyor musun?
Sevdiğim, sevmediğim ya da beni sevdiğini sevmediğini düşündüğüm kısaca kimsenin benim hakkımda ne düşündüğü zerre umrumda değil. Öyle ya da böyle herkes işine geldiği gibi düşünür. İnsan dediğin canlı şeffaf değildir ve düşünceleri dahi dürüst değildir.
Evet başkalarının da hakkında düşüncesine yer veririm şükür ki ne birine zararım dokundu ne kötülük kimse o yüzden birşey diyemez diyen iftira atmış olur
Beni sevmeyen bir tanıdığım bile arkadaşıma beni anlatırken dediği şeyler asla kötü değildi onunla da hiç konusmazdik bende o da sevmezdik arkadaşlık etmezdik 1 defa dahi olsa beni sevmeyen birileri bile kötü birdey demedi en azından ben duymadim
Benim düşmanlarım karakterli ama malesef dost bildiklerim çakal çıktı keşke böyle çakal gibi dostların içinde olacağıma karakterli olsun düşman olsaydim ne güzel olurdu
İnsanların benim hakkımda ne düşündüğünü önemsiyorum. Sevdiğim ve değer verdiğim insanlar dışındaki insanların da görüşlerini görmezden gelmem ve dinlerim. Dinlerim ama çok fazla kulak asmam. Eğer bu kişi beni tam olarak tanımadan, benim için yargısız infaz misali bir yola giriyorsa bu hoş değildir. Karşıdaki kişi hakkında konuşmak için, onu tanımak gerekir. Tanımadan yapılan konuşmalar, fuzuli laflardır.
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Önceden bu konuyu kafama çok takardım gadası. Ama artık takmıyorum. Kapak resmime bir yazı koydum belki gözüne çarpmıştır. Benim hakkımda kim ne düşünüyorsa, Allah onlara on katını versin yazıyor. Hakkımda olumsuz düşüncelere sahip olanları, olur olmadık laf üretenleri artık Allah'a havale ediyorum.
Selam Sina, İnsanların ne düşündüğü önemli tabiki ben çok önemserim. Ama hayatıma ona göre şekil vermem sadece hoşuma gider insanların güzel düşünceleri. Duygusal olduğum içinde üzülürüm tanimadigim biri bir şey deyince.
Ben aşırı takıyorum ve önemsiyorum insanların düşüncesini ama keşke bu huyumdan vazgeçsem çünkü çok yıpratıp üzüyor beni her insanın benim hakkımdaki düşüncesine inanıyorum (fesatlık, kıskançlık yapsa bile)