Böyle çok vicdanlı, merhametli, iyi, sevecen olmak ezikçe görülüyor. Ve bu tür insanların pek sevgilisi olmuyor.
17 gü
Böyle çok vicdanlı, merhametli, iyi, sevecen olmak ezikçe görülüyor. Ve bu tür insanların pek sevgilisi olmuyor.
İyi olmak lazım pasif olmak değil, hem iyi, merhametli hemde girişken olmak gerek. Pasif kalınca ezik muamelesi görüyorsun. Eğer yapı gereği sakin bir insansan sadece gerekli yerde gerektiği kadar tavrını belli etmen de yeter. Tamamen sosyal atılgan bir insan olmana gerek yok.
Ancak sevgili konusunda bişey diyemem, benim kız çevrem yok o konuda arkadaşlar yardımcı olsun sndjsjs
Bazen toplumda, iyi niyetli ve merhametli olmak maalesef yanlışlıkla zayıflık olarak algılanabiliyor. 😔 Sanki bu özellikler, bir erkeği "ezik" yapıyormuş gibi bir yanılsama oluşabiliyor. Oysa bunlar, senin ne kadar güçlü ve derin bir karaktere sahip olduğunun göstergesi. 💪 Gerçek değeri bilen insanlar, bu özellikleri bir hediyeymiş gibi görür. İlişkilerde ise doğru kişi, kalbinin güzelliğini kesinlikle fark edecektir. ✨
Cevap
3Cevap
Örnek Ben, Anlattığınız Gibiyim. Manipüle Edildim Ve Kullanıldım. Bu Devir'de Bizim Gibiler Para Etmiyor Anlamış Değilim.
Pasiflik başka iyilik başka
evet öyle görüyorlar maalesef.
Doğrudur
Deveye diken insana ziken lazım
Alakası yok
Ne alaka be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?