Onun dışında sakallarını uzatıyosam onlara bakıyorum yağlıyorum saçlarıma bakıyorum
El ayak temizliği
Koku
Böyle şeyler
Bakım, her insan kişisinin yapması gereken bir şey. Erkek yapınca niye garip karşılanıyor onu anlamış değilim. Erkek dediğin bakım yapmaz, tüy almaz, ağlamaz, erkek dediğin elini masaya vurur, gerekirse döver, temizliğe yardım etmez (Mazallah kılıbık falan derler). Pardon da bu özelliklere sokakta ki hayvanlar bile sahip değil. Şu iğrenç safsatalardan arının artık. Erkekler de insan onlar da bakım yapabilir. Bakım dediğin temizliktir, temizlikte imandandır. Erkekleeer bakım yapın, yardımsever olun, hoşgörülü olun, ev işine yardım edin.. Bu tip erkeklere kılıbık diyenler dağdan inmedir net.
Bakımsız sakal kadar iğrenç bir şey yok. Maymun götü gibi suratla geziyorlar o kıvrık, her biri başka yöne bakan kıllarla.
Kadınların dikkatini çekmiş olabilirsin; endişelenme. Emin ol, bizi daha çok kesiyor hatunlar 😂
Titiz erkekler genelde sorumluluk sahibi olur (En azından kendilerine karşı). Bu da + değerdir. Aynen devam!
Bunlar herkesin yapması gerektiği şeyler garip karşılanmaz. Ooo ne kadar bakımlı çocuk denilebilecek bir durum değil. Ben kas aldıran ve başka yerlerindeki kılları özenle alan kremini süren erkekleri bakımlı buluyorum. Eğer bir de öyleysen helal olsun. Kötü değil de birazcık garip karşılanıyor ama olsun.
Giydiğine herkes dikkat eder. Ancak salon sporcusu olmadığımdan çamur olmazsa olmazım. Spor harici dışarı çıkıyosam ya kargoya giderim sporla ilgili bişey vardır ya da sporla ilgili bişey koşarım 😂 genel olarak ben doğacıyım. O pislik şampuanları kremleri denize suya karıştırmam. Ter kokusu için sadece temizlik yaparım. Haricinde başka bişey yapmam. Ben insanım. Koku vs bunlar doğal şeyler. Sizlerde beton ormanın hayvanlarısınız işte. Merak etmeyin 10 yıl içinde bu tür şeylerin hepsi bitecek 😅 doğa kazanacak, biz kaybedicez
Cevap
52Cevap
Sordugun sorunun cevabı kadın erkek herkes ıcın gecerlı herkez bakımlı ve temız olmalıdır bu bır tercıh degıl zorunluktur kımsede garıp karsılamaz. Ancak fotadakı sensen sac sakal tarzını degıstırmen sart daha derlı toplu yapman gereklı. Ben kendı adıma bu sakal olayını erkeklerın cok abarttgını dusunuyorum yakısan yakısmayan herkes ortalık sakallıdan gecılmıyor bır erkek sakalsız yakısıklı ıse sakallıda yakısıklıdır evet bızım turk kadını sakala meyıllı flan ama avrupada ozellıkle rusyada sakallı erkege dönup bıle bakmazlar. Fınalde genel temızlık sart ama bunun yanında goruntuyu bozacak buna gıyım dahıl detaylara dıkkat etmek lazım
bence olması gereken bu zaten. neden kötü olsun ki. erkekler nasıl bakımlı kadın istiyorsa kendileri de bakımlı olmalı bence..
Evet ya bence de
Bizim ofiste bir adam var çogu adamlar temiz ve dikkat ediyor giyime bizim yanimizdakiler ama o adam okadar ilginçki hergun damat gibi geliyor komik duruyo arabasinda birsuru çeket felan var daima kurutemizlemeden getirilmiş ben kiz halimle bukadar titiz degilim
bende dikkat ederim öyle
ablacım o kategori :D :D
sözelci değilim ama yazım yanlışlarına uyuz oluyorum
doğrudur ablacım bene çok anlamam türkçeden zaten :D :
Bakimlı sevmiyorlar, galiba enteresan bir algı var. Buna karsı ama sen takma boşver, kendin için yapmaya devam et.
"Fakat giyimle bakimlı olunmaz"
sadece giyim değil ki
Devam et o zaman bosver
Hayır neden tuhaf bakalım ki insan önce kendine güzel görünmeli sen etraftakileri boşver zaten.
keşke herkes senin gibi olsa halk otobüslerinde özellikle yaz aylarında izdiham çekmezdik.
dimi ya biliyo musun kadınlardan da var öyle pis kokan
tabiki. bakımlı olmanın kadını erkeği yoktur herkes kişisel bakım yapmalı (kendi cinsiyetine göre).
kesinlikle
Garip karşılayanlar da kesin pasaklılar kulübüne üyedir.
Ayrıca bakımlı erkek derken eğer dediklerin gibiyse tamam ona kimse bişey diyemez ama bazı erkekler çok abartınca dışarıdan bakanlar çift cinsiyetliymiş gibi algılanıyor itici oluyorlar, senin dediğin gibi bakımlı erkekler olması gereken bakımı yapıyor demektir.
Garipsemelerinin sebebi şu bazı insanlar normal haliyle çok güzel olduklarını düşündükleri için bakım yapmıyorlar bazıları ise bakım yapmayı topluktan ibaret gördüğü için yapmıyorlar son söylediğimi çoğunlukla erkeklerde gördüm neyse işte insanlarda her yerde bakımsız insan görmeye alıştığı için bakımlı birini görünce bastan sona bir süzüyorlar bakıyorlar bu yüzden bakım yapanlara garip geliyor bu. Bence herkes bakımlı olmalı hadi saci basi yaglamayi gectim en azindan iyi bir dus alsinlar disini falan fircalasinlar kisaca temel temizligini yapsinlar o kotu kokuyu bastirmak icin dunyanin parfumunu sıkıyorlar boğuyorlar insanı
Cok güzel bir soru sormussun kardesim, ayni durumu bende yasiyorum, kendime dikkat ederim ve temiz olmaya özen gösteririm ama sanki bakimli olmak iyi degilmis gibi garip ve tuhaf bakiyorlar sebeb nedir bende anlamadim, oysaki bakimli ve temiz olmak herzaman iyidir
kendisine ve çevresindekilere saygısı olan erkektir. hergün duş almak, temiz ve ütülenmiş kıyafetler giymek, tırnaklarını kesmek, bayıltmayan bir erkeksi parfüm sürmek, temiz sakallarına sakallı ya da sakalsiz- traş losyonu ya da kolonya sürmek. .. bukadar basit. cilt problemi varsa jeldir toniktir kremdir olabilir. onuda doktor versin öyle kozmetikçi müdavimi olmasın.
Kişisel temizliğe bakımlı erkek olmaya erkeğimsi kadınlarına karılık yapan tipler genelde dalga geçerler yadırgarlar ama kadınlara hoş gelir tabi bazı kadınlarda kokan erkek ister değişken bir durum kısacası sen nasıl temizliğine önem veriyorsan kadında temiz olmalı lakin çirkin kadın bulmak zor =)
bizim coğrafyamızda kendine bakan kadını da kendine bakan erkeği de yaftalamak çok meşhur. adamlar krem bile sürse lna sen tob musn? tepkisi alıyorlar. tabii ki bakımlı olmak kötü birşey değil kötü olan tc insanı
Valla arkadaş bence suç değil. Ben de bakımlıyım. Dizime kadar kar yağsa duş almadan evden çıkmam, şık giyinmeye dikkat ederim vs. Ama bazı kızlar hanzolardan hoşlanıyormuş. Bunu da bana bir kız söylemişti.
hadi ya neyse artık ben kimse için kişiliğimden ödün veremem bu da onların zevsizliği
Aynen arkadaşım :D
bence aşırısına gerek yok , erkek için bakım temiz giyinmesi varsa traş olunduktan sonraki losyon tarzı kokular kokması , saçını düzeltmesi tamam. birde çorap giysin lütfen.
Bakımlı olduğun için sana bakmaları bakımsız olduğun için bakmalarından daha iyidir , böyle devamkee🤠
Şimdi bakımlı olmak vaar bakımlı olayım derken topik olmak var nasıl göründüğünü gorsem bı şey derdim
Fotoğrafımı koym bir bak istersen
Absürt binary goremedim
dikkat ediyorum ya
Ne kötüsü mq memelerin şişiktir omzun geniştir belin incedir. Inceden kaslaein da vardır filinta gibisindir bakarlar tabi. Yok takma kirpik takip sürme çekiyorsan makyaj yapıyorsan kokonalar gibi murat ovuc gibi bakarlar tabi
Tabikide kötü birşey değil. Kişisel bakım herkesin yapması gereken birşey. Saç, sakal, cilt bakımı, temizlik bunlar dikkat edilmesi gerekilen şeyler bence.
bencede
Aşırıya kaçmadığınız müddetçe gerekli bence mesela kaş alınmasını aşırı buluyorum ben ne gerek var ki o kadarına? Bakımlı erkek her zaman önde ama herşeyin fazlası zarar. Ve abartı da itici duruyor zaten doğal ve bakımlı olacak. En doğrusu bu.
sakalını saçını taramak "bakımlı olmak" sayıldığı için bunların ötesi bakım hareketleri sanki feminen ve "kadın gibi bakım" sınıflandırmasına giriyor. tırnaklarının içi pis, yarım yamalak yenmiş tırnaklar, kokan vücut, orantısız kaş vb şeyler maalesef bir erkek olarak bana bile itici geliyor. ancak bunlardan hoşlanan pis kadınlar da mevcut. benim görüşüm önce kendine sonra karşı cinsine karşı temiz ve bakımlı olmak FARZ.
Bakımlı olmak sıkıntı değil. Erkekler artık bakımı abartmaya başladı. Abartanları çok itici buluyorum ama kızlar kadınsı seviyor. Alınmış kaşlar, bebeksi yüz hatları ve tüysüz bir vücut. Dar paça pantolonlar, jile tarzı ceketler... Erkeğe hiç yakışmıyor. Güzellik algısı değişmeye başladı.
Bakım herkes için geçerli tabiki bir erkekte giyimine, saçına, sakalına ve vücut kıllarına dikkat edecek ama bazıları fazla abartıp acayip bir tipleme oluyor, fazlası zarar.
Kesinlikle
Bazı erkekler bakımlı olacağım diye kız gibi oluyor ona karşıyım benim icin erkeğin bakımı temiz olmasından ibaret bazıları kas aldırıyor falan tuhaf duruyorlar bakımlı degil
Kim garip karsiliyor hayatimda hic garip karsilanmadim bakimliyla yumusaklik karistirilmamali
@yuksekmuhendis95 işi feminenliğe vurmadığın sürece sorun yok, marifet hem bakımlı hem maskülenliği birarada götürmede
yok ya.. temiz olmak için yapıyorum sadece fazlasını yapmam işime saygısızlık olur
Bence bakimli erkek iyidir ama kizlar begendigi icin bakiyorsa partnerin de benim gibi psikopatsa kiskanclik krizleri gecirebilir jdtj
ben bunu kendim için yapıyorum bunu dert edecek bir sevglm yok
hmm dmeekki cidden seviyorsun bakimi😊 gonlune gore biri olur umarim
hayırlısı
Olması gereken o zaten kişisel temizlik önemlidir kendine bakman da gayet normal insan kendine bakmalı zaten yataktan çıkmış gibi evden dışarı çıkmamalı
Olması gereken bu değil mi zaten? Kendine özen göstermek temiz giyinmek temiz olmak vs. kişinin kendine saygısındandır zaten. Neden kötü olsun ki
öyle tabi de ne bilm bu şekilde tepkide almışlığım var
Olayı buna getırenler varda o yuzden
Tövbe de
En doğru olanı herkesin aslında yapması gerekeni yapıyorsun tebrik ederim. Asla kötü bir şey değil hep böyle olmalısın.
Hee aynen aynen herkes mağarada yaşıyor bir sen temizlik biliyorsun 😂
He aynen
Asla kötü olamaz, bizim insanların bakış açısı biraz dağınık. Bakımlı olması gereken sadece kadınlarmış gibi algılanıyor çok saçma
Bakım her insan için şart olan birsey fakat toplum gozunde bakimli bir erkek havali egolu biri olarak algilaniyor
Ya niye garip karşılansın? Kim karşılıyor? Gtünüzden element uydurmayın
valla ablacım öyle :D :D
garip geliyordur burda herkes sırtlan gibi geziyor bu beyefendi de kim diye :D bakımlı olmak iyidir elbette.
Neden kotu olsun ki bence guzel birsey. Kadin da erkek de bakimli olmali. Cekemeyen kadin begenmiyordur yanina fazla gorunucek diye..
Nesi kötü olsun ki bunu kendine bakmayan biri söylemiştir inan bana 😅
bence de
Bu bakim değil olması gereken şeyler hijyen ama o kadar pis bir kesim var ki ne yapılsa etki etmez
Kesinlikle
Saçmalama bence bu durumdan dolayı garip karşılanıyorsan işin içinde çekememezlik vardır. Yoksa yaptığın gayet iyi dostum😂
Bende seviyorum kendime bakmayi ama bazen aykırı karşılanıyor bu durum haklısın olabilir diyip geçiyorum
Bakma sen o dişlerini haftada bir fırçalayıp leş gibi ter kokan kokurdaklara
diş çok önemli ya
Bakımlı erkek olmak çok iyidir, hayattan vazgeçmemiş olan erkektir. Bazı erkekler de var ki saçı sakalı karıştığı halde umursamıyor ben gibi.
Kötü Değil.
İnsanların ne yaptığını umursamam bende bakımlıyım.
Bence iyi birşey.
Kişinin kendine verdiği değeri gösteriyor.
Bakımı abartıp kaş üstüne kaş çizenlerden falan değilsen sorun olmaz
Değil tabi ki ama sevgilisi için kötü çünkü diğer kızların gözü hep üzerinde olur.
Kimse bakımlı diye garip bakmaz. Eğer kaşlarını alıp değişik şekil veriyorsan, sakallarını değişik bir tarzda kesiyorsan dikkat çeker.
Keşke bütün erkekler senin gibi olsa feyz alın erkekler 😬
Belki ilgilerini çekiyorsun insanlar bazen yaptıklarıyla düşündükleri ters orantıda olabiliyor 🙂
Aşırı bakımlılık doğallığı alip götürüyor abartmamak gerek
Bulunduğun ortamin eğitim seviyesi ile alakalı olabilir
Garip karşılanacak bir şey değil aksine herkesin yapması gereken bir şey
Bakım Herkese şart ne güzel kendinize değer verdiğinizi gösterir
Profilinden belli bakımlı olduğun maşallahhhhhh🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Neden takıyorsun ki nasıl mutluysan öyle yapmaya devam et
Kendileri saldığı için garip karşılarlar. Ama senin yerinde olmak için dünyayı verirler.
aynen haklısın
Bakimli olmayincada hiç kendine bakmion diyorlar 😂
Bakımlı erkek iyidirr👍 ne öyle diğerleri mağaradan kaçmış gibi geziyor
Amaan boş ver ne istersen onu yap ağzı olan konuşuyor
Bence çok güzel bir şey, aksini iddia eden bakımsız bir kadındır.
Bence tüm insanların yapması gereke şeyler bunlar. Saçma geldi insanların tuhaf tuhaf bakması.
aradığım erkek.. gel al beni
Olur konum at 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?