Kendimi bildim bileli gergin, kasıntı, özgüvensiz, pasif ve çekingen biriyim. Bu yüzden arkadaşım da sevgilim de olmuyor.
Online psikolog terapi ile değişebilir miyim? 25 yaşındayım... Değişebilir miyim, yardım?
Kendimi bildim bileli gergin, kasıntı, özgüvensiz, pasif ve çekingen biriyim. Bu yüzden arkadaşım da sevgilim de olmuyor.
Online psikolog terapi ile değişebilir miyim? 25 yaşındayım... Değişebilir miyim, yardım?
Cevap
1Cevap
Evet terapi al değişirsin
Emin misin
Evet eminim belki kısa sürede olmaz ama devam ettikçe nedenini öğrenir ve davranışların değişir
Ya gerçekten yalnızlıktan o kadar yoruldum ki. İnsanlara tepki verememekten. Yakında başliycam umarim terapiye de bazılarının seansi 750TL bazılarinin 4bin TL tecrübeye göre mi acaba? 750den mi başlasam
Sana lazım olan şeyin alanında uzman olanı bulmaya çalış
Arkadaşın var mı şu an
Arkadaş mi bilmiyorum ama eskiden kalma arada konuştuğum 2 kişi var
Terapi sitelerinde zaten bütün psikologlarda özgüven problemi vs yaziyo hepsi bu konulara bakiuo ya
Bakiyo yani
Onlarla konuşurken de aynı şeyi mi hissediyorsun
Bir de çevrende seni yargılayan kişi var mı çevrende
Geçen gün uzun süreden sonra 1 tanesiyle buluştuk, konu nasıl açildiysa bana dedi ki, sen hoşlandigin bi kızla nasıl konuşcaksin heycandan geriliyosun kasiliyosun dedi ve çok hakli. Yanimda biri varken gerilmiyorum ama yalniz bi yere gidince alelacele işimi bitirip kaçar gibi gidiyorum
Anladım o zaman seçebilirsin birini
Bir de senin gibi çok insan var kendini yalniz hissetme
Mesleğin ne
Teşekkür ederim önemli olan yalniz hissetmek değil de çevrem olsun arkadaşlarim falan olsun istiyorum.
Kuryelik
Kuryelik sosyal bir meslek seni zorluyor mu
Arkadaş edinmek yetişkinlikte herkes 8çin zor o yüzden kendine yüklenme
Sosyal medyadan tanışıp öyle görüşebilirsiniz belki biraz daha rahat hissedersin
Kuryelikte hep ayni müşterilere gidiyorum ürünlerini verip gidiyosun sosyallik yok yani
Sosyal medyadan da nedense bi güvenemiyo insan kaçmak uzaklaşmak istiyo
Anladım kolaylıklar diliyorum. Konuşmak istediğin zaman yazabilirsin. Umarım istediğin gibi olur her şey
Çok teşekkür ederim🙏🙏 Umarım sizi de hep mutluluklar bulur
Teşekkürler ♡
Ben çok kazma bir insanım senden daha beter bir haldeyim dostum
Nasıl düzelcez ya
Bilmiyorum oyunculuk da 0 bende her yerde belli oluyor kazma olduğum
Tabi ki değişim mümkün kendini aşmak için spor da yapabilirsin
3 4 ay falan spora gittim sosyallik açisinsan 0 . İşlerim yüzünden ara verdim tekrar başlamayı düşünüyorum
Macfite gittim
Bu çekingenliğimi falan yenersem olabilir. Pttde fatura öderken bile geriliyorum ya nedensizce. Dünyanin en saçma şeyi
Videoda sıkıntı yok bu dediğiniz yöntem doğru olsa çöźülürdü sanırım zira youtubesa 1000 tane civari videom var
😂 ya da herkeste işe yaramayabilir. Her alanda denedim nerdeyse ya. Şiir videolarım var, oyun videolarim var, yemek tarifleri videolarim var, bitki bakım videolarım var. Ya cin hikayeleri anlattigim videolar bile var shshs
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette değişebilirsin. Bu duyguları kendinde fark etmen ve yardım arayışında olman bile büyük bir adımdır. ✨ Online terapi, sana özel bir yol haritası çizerek bu süreçte çok değerli destek sunabilir. Kendini daha iyi tanımak ve yeni beceriler geliştirmek için 25 yaş harika bir başlangıç. Kendine inan, bu mümkün! 💫