Artık kendimden çok sıkıldım kendime daha olgun bir hava katmak kendimi baştan yaratmak istiyorum ve size bununla ilgili bir kaç soru sorucam 1- Saçlarımı ilk defa boyatıcam ve pişman olmaktan korkuyorum çünkü uçuk bir renk merak etmeyin mavi mor pembe vs değil saçınızı boyatanlar olarak hiç pişman oldunuz mu?
2- Makyaj yapmayı hiç beceremiyorum yani rimel eyeliner o kadar -ki eyelineri bile sürerken en az 10 kere siliyorum bana önerebileceğiniz youtube kanalları veya makaleler var mı makyaj sırlarıyla alakalı
3-Saçlarım neredeyse gögsüme geliyor fakat ben daha kısa kestirmek istiyorum mesela omuzlarıma kadar ve düz biçimde şu an saçlarım v şeklinde ve dalgalı sizce oval yüze yakışır mı?
4-kilo vermem de gerekiyor neredeyse BİR 9 KİLO -ALLAHIM- birde kilo vermekle ilgili tüyolar lazım bana
5-Septum piercingim var ve çok hoşuma gidiyor sizce çekici mi itici mi? SEPTUM PİERCİNG: 6- sizce jel eyeliner mı likit mi yoksa kalem mi daha kolay sürülüyor :)
7- 1.72 boya 54 kilo nasıl olur?
şimdi ben buraya aklıma gelen soruları yine yazarım şimdiden herkese teşekkürler :)
1. Si saçlarıyla çok ilgilenmeyen biriysen boyattigima pişman olursun.
2. Si artık herkes doğallıktan yana. Likit eyeliner al. Kirpik diplerine sür kirpiklerini çok göstersin. Kaşların için kaş boyası kullanabilirsin kalem kaşlarini döker. Dudakların için kırmızı ruju hafifçe dokundurtursun. 3. Saçlarıni kestirmek istiyosan düz kestir hem çabuk uzar hem bakımlı görünür. 4. pul biber limon yoğurt karısımi kür yapabilirsin zayıflatir. 5. Piercing in gayet hos. O senin tarzınsa kimseye sormamalisin zaten. 6. Likitten yanayım. Daha kolay ve net 7. Çok zayıf olursun. 60 kilo ideal.
3- Bence kestirmemelisin kızlara uzun saç daha çok yakışıyor çoğu erkekte böyle düşünüyordur eminim 4- Doyduktan sonra tabağını bitirmeye kalkışma doyduğun an bırak 5- Piercing ve dövme kızlarda gayet estetik duruyor 6- İlk kalemle başla 7- Bence ideal kilon 60 kilo vermeye çalışmamalısın
yani şöyle diyeyim yaşım 22 ya da 24 olsa senden hoşlanırdım o zaman bu tarz piercinglar eyeliner lar ne bileyim daha hoşuma gidiyordu. yaş büyüyünce insan doğallığı arıyor ya da daha ciddi bakıyor ya olaya :) daha doğal olan şeyleri istiyor. ama herşey zamanında güzel yaşının gerektirdiği hoşlandığın herşeyi yap. olgunluk zamanla gelir oturu üstüne :)
1- boyatmadım ama bir kısım önden boyalı memnunum degisik bir hava katıyor bana en azından benm icin oyle 2- youtube'dan sebi bebi kanalında isdemedigin kadar bulabilirsin ben ondan ogrendim eyeliner'i 3- oval yuz icin on uzun arka kısa yaptırabilirsin yakısır 4- yemek yemeni azalt, spor yap 5- bazı kisilerde iyi durur ama sevmem hic 6- likit eyeliner tabikide, daha kolay ve rahat surulur daha iyi gorunum saglar 7- senle aynıyım kilo ve boyda -tabii sen isen yazdıklarında- ve iyi bence ben halimden memnunum
sabah 11 gibi kahvaltı yap 250 gramdan fazla yeme mümkünse yağlıda yeme sonra öğlen 3 4 gibi bir tabak çorba iç böyle dayanabilirsen 9 kiloyu 1 ayda verirsin birde plates topu al hareket yap. ben 22 kg vermiştim böyle.
O zaman sana şu önerilerde bulunayım: Bak yüzün ovalse sana arkadan öne doğru uzayan kısa bir saç çok yakışır. Ben denemiştim cidden çok güzel oluyor Victoria Beckham modeli diye geçer bir bak bence. Saçlarını boyatma şansın varsa siyaha yakın bir kızıl olmalı tumblr kullanıyorsan serra demiri bilirsin onun bir aralar çok hoş bir kızıldı mesela. Tabi şimdilerde bozdu. Piercing bence burunda güzel oluyor. onun dışında dudağın hemen üstündeki oyuntudada çok güzel oluyo. Kalem eyeliner hep tercihim olmuştur. Ama sürme konusunda tavsiye edebileceğim bir yöntem yok. Youtube kanallarında aşırı gezen biriyim ama hiçbir yöntem bana mükemmel eyeliner sürme yeteniğini kazandırmadı; bol bol deneme yapacaksın. Boy ve kilo bence ideal.
En İyi Cevaplar