Değişmek istiyorum artık?

Öncelikle herkese merhaba ben daha önce bir evlilik yapıp boşandım 21 yaşındayım bazen yaptığım hataların farkına varıyorum bunların farkında olmak da beni mutlu ediyor mesela hani derler ya dıştan güzel içten pis gerçekten ben öyle biriyim dışarıdan görseniz ne kadar güzel bir kız değil iltifat edersiniz ama doğru düzgün bakım yapmam doğru düzgün banyo yapmak tırnaklarımı yerim bu yaşıma kadar doğru düzgün bir işte çalıştığımı bunlar herkese güvenen biriyim artık değişmek istiyorum bakın mesela sen sabahın altısı ben hala boş boş oturuyorum yemek yemekten kilo aldım göbeğim benden önce gidiyor ve insanları çok çabuk güveniyorum arkadaşlar ben gerçekten artık değişmek istiyorum düzenli bir işim olsun zayıflym insanlara kolay kolay güvenemiym belki de bu kararı almak istemem iki gün önce yaşına olaydır erkek arkadaşım resmen beni kullanıp benden ayrıldı işin kötü yanıysa o sırada içime geldi hap aldım eve bıraktı daha sonra seninle işim bitti diyerek beni her yerden engelledi lütfen yadırgamayın sadece nasıl değişeceğimi bana söyleyin bunu gerçekten canı gönülden istiyorum teşekkürler
Değişmek istiyorum artık?