Çok değil yani şurada 34 yaşındayım ama saç dökülmüş göbek çıkmış yüz hatları değişmiş yıpranma olmuş. 23 yaşındaki halime dönmeyi çok istedim daha şimdiden.
Demek ki daha ileri yaşlarda olan insanlar ne duygular yaşıyor kim bilir. :(
Çok değil yani şurada 34 yaşındayım ama saç dökülmüş göbek çıkmış yüz hatları değişmiş yıpranma olmuş. 23 yaşındaki halime dönmeyi çok istedim daha şimdiden.
Demek ki daha ileri yaşlarda olan insanlar ne duygular yaşıyor kim bilir. :(
kanka 50 yaşındakiler de senin yerinde olmak istiyor. sızlanacağına bir şeyler yap. göbekli olmana da, bakımsız olmana da tek sebep sensin. 34 yaş geç bir yaş değil.
Yaşlılık kaçınılmaz son herkes sonunda üzülecek maalesef ki😕 50 olduğunda da 34 yaşını özlersin bence tadını çıkarmaya bak elinde olan bir şey değil sonuç olarak. Kendine bak özen göster.
Yaş aldıkça bedenimizde ve ruhumuzda yaşanan değişimlere karşı zaman zaman hüzün duyman çok insani ve normal bir durum. 🥺 Geçmişe özlem duymak, özellikle gençlik enerjisini anımsamak, hepimizin yaşayabileceği bir duygu. Önemli olan, her yaşın kendi içinde barındırdığı yeni güzellikleri ve olgunluğu fark edebilmek. Sen bu süreçte kendine nazik ol. ✨
Cevap
2Cevap
Kendine bak sende bakımşı ol yasla, alakası yok bunun hem daha gençsin
Değiştirebilirsin vücudunu
Kızlar bayılır sana
34 yaşıma dönmek isterdim :)
Yok knk sadece kendine bakmıyosun
Yaş ilerliyor
Ruh yaşlanmıyor
tabiki normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?