Bi çocuk geldi aniden gece cesaretini toplayıp aradı. Ve o gece 4 saat konuştuk bana nasıl gerçek olabilirsin nasıl bu kadar güzel olabilirsin dedi. Ben de düzgün fizikli, kapalı, beyaz tenli mavi gözlü bir kızım. Hatta boydan kapalı resmimi görünce dayanamayıp telefonu kapattı sonda geri geldi de neyse. Ondan sonra bu hap 5-6 güne bir arıyodu bazen her gece aramak istediği de oluyodu ama 5-6 güne bir aradığı için ben bunun yaşadığı İstanbul zengin ortamından eskortlarla takıldığını anlıyodum. Neyse en son konuşmamızda artık hiç güzel konuşamadım incinmiştim ve incindiklerimi açıklayamadan öyle bi saat geçti. Bi saatin sonunda sen benim nasibimsin gibi bi şey ima etti. Ben de benimle konuştuktan sonra başkalarına değdiği için ona dedim ki “benim nasibim aşağılık olamaz”. Duraksadı ismimi söyledi zaten ismimi hep duraksayarak söylüyordu. Telefonu kapattı. Ertesi gün engelledim.2 ay oldu o benimle evlenme hayali kuran bana saplantılı sarhoşken arayan erkek gelmedi. Dün fake hesabımdan istek attım ve bana kızla 3 gündür konuştuğunu söyledi yani bu kız ben değilim. Kız seni engelledi mi dedim faketen, evet dedi bi tavsiyeyi söyledim tavsiye verenin ismini söylemediğim için engelledi dedi.
Bana onu engellediğim gün bile aşık adam gibi adamın çok kolay başka hesaptan gelip sorması gerekirken, biz 2 aydır ayrılmamışken. Yapılan ergence şeylere bakın. Bir de onu yalancı değil sanmıştım ama karaktersizmiş, aylarca bana size anlatamayacağım o kadar çok iltifat etti ki.
Bana onu engellediğim gün bile aşık adam gibi adamın çok kolay başka hesaptan gelip sorması gerekirken, biz 2 aydır ayrılmamışken. Yapılan ergence şeylere bakın. Bir de onu yalancı değil sanmıştım ama karaktersizmiş, aylarca bana size anlatamayacağım o kadar çok iltifat etti ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar aşık gibi adam,2 ay içinde başkasını düşünebilir mi arkadaşlar? İnsanda biraz karakter oturması olur ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer