merhabalar lise zamanlarında bana deli gibi aşık olan biri vardı ben çocukluk yapıp sürekli onu üzdüm çok saçma davrandım kandırdım sürekli çok hatalıyım farkındayım ama olgunlaştım ve çok farklı biriyim ona durumu anlattım ama hep aynı şeyleri duyduğundan zamanında bana tabiki inanmıyor bu görüntü dün akşam konuşuldu ikna edemedim bir türlü kızla ikimiz terazi burcuyuz bir yolu yok mu her türlü çabaya girerim bir kere buluşsa benimle başka bişey istemiyorum söz her şeyi düzene sokucam eski ben yok bu durumu yaşayan ya da benzer bişey gören duyan yardımcı olsun kızlar özellikle yardımınıza ihtiyacım var
Delirmedim. Ama geçmişte kimseye kıymet vermemiş bir insanın ha deyince kalp kırıklıklarını silmesi talebi bence abartı. Yine de Allah önce o kızın sonra senin yardımcın olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
unut bence
biraz daha sabır edicem baktım olmuyor allaha havale
Kız burdayım dio işte hal ve hareketlerine bakacak adam ol gerisi olacak gibi kırgın ikna etmen lazım
amin inşallah elimden geleni yapacağım
Kızı Z diye mi kaydetmissin bide
ismi farklıydı buraya atacağım için değiştirdim
Ne olursa olsun burdayım demiş. Vefasız bir kız değil senin aptalliklarina ragmen
ahahahahah delirip sinirini üstüme kusmaya mı geldin yardım etmeye mi kusmaya devam ediceksen yazma bence
Delirmedim. Ama geçmişte kimseye kıymet vermemiş bir insanın ha deyince kalp kırıklıklarını silmesi talebi bence abartı. Yine de Allah önce o kızın sonra senin yardımcın olsun
bende insanım pişmanım herkesin pişmanlıkları düşüncesizlikleri tabiki var allah razı olsun duan için hayırlısı olsun
İstemiyor işte zarar veriyosun yazmış
eski günler aklına geldiğinden böyle söylüyor kızı rahatsız etmiyorum
Anlayamadım valla