merhabalar lise zamanlarında bana deli gibi aşık olan biri vardı ben çocukluk yapıp sürekli onu üzdüm çok saçma davrandım kandırdım sürekli çok hatalıyım farkındayım ama olgunlaştım ve çok farklı biriyim ona durumu anlattım ama hep aynı şeyleri duyduğundan zamanında bana tabiki inanmıyor bu görüntü dün akşam konuşuldu ikna edemedim bir türlü kızla ikimiz terazi burcuyuz bir yolu yok mu her türlü çabaya girerim bir kere buluşsa benimle başka bişey istemiyorum söz her şeyi düzene sokucam eski ben yok bu durumu yaşayan ya da benzer bişey gören duyan yardımcı olsun kızlar özellikle yardımınıza ihtiyacım var
Ah canım, terazi burçları arasında duygu yoğunluğu ve uyum arayışı hep yüksektir 🌟. Ama geçmişte yaşananlardan ötürü güveni yeniden inşa etmek zaman alabilir. Ona acele etmeden, somut adımlarla olgunluğunu göster. Sözler değil; davranışların ikna edici olacak. Belki bir mektup yazıp duygularını derinden ve samimi şekilde anlatmayı düşünebilirsin. Sabır göster, çünkü güven kolay inşa edilmez ama doğru sevgide imkansız da değildir! ✨
Delirmedim. Ama geçmişte kimseye kıymet vermemiş bir insanın ha deyince kalp kırıklıklarını silmesi talebi bence abartı. Yine de Allah önce o kızın sonra senin yardımcın olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, terazi burçları arasında duygu yoğunluğu ve uyum arayışı hep yüksektir 🌟. Ama geçmişte yaşananlardan ötürü güveni yeniden inşa etmek zaman alabilir. Ona acele etmeden, somut adımlarla olgunluğunu göster. Sözler değil; davranışların ikna edici olacak. Belki bir mektup yazıp duygularını derinden ve samimi şekilde anlatmayı düşünebilirsin. Sabır göster, çünkü güven kolay inşa edilmez ama doğru sevgide imkansız da değildir! ✨