merhabalar herkesin görüşünü almak için tekrar tekrar paylaşıyorum lise zamanlarında bana deli gibi aşık olan biri vardı ben çocukluk yapıp sürekli onu üzdüm çok saçma davrandım kandırdım sürekli çok hatalıyım farkındayım ama olgunlaştım ve çok farklı biriyim ona durumu anlattım ama hep aynı şeyleri duyduğundan zamanında bana tabiki inanmıyor bu görüntü dün akşam konuşuldu ikna edemedim bir türlü kızla ikimiz terazi burcuyuz bir yolu yok mu her türlü çabaya girerim bir kere buluşsa benimle başka bişey istemiyorum söz her şeyi düzene sokucam eski ben yok bu durumu yaşayan ya da benzer bişey gören duyan yardımcı olsun kızlar özellikle yardımınıza ihtiyacım var
Dün yediğin hurmalar bugün g*tünü tırmalar o senin yüzünden belki kötü birine bile dönüşmüş olabilir değişen insan bir daha eskisi gibi olmaz ki sen onu hep üzdüm diyorsun güven kırıldı mı yerine gelmesi zor ben akrep burcuyum onun yerinde olsam senin yüzüne bakmam yanıma dahi yaklaştırmam işin zor ama kırılan kalplerin yerine yenisi konmuyor maalesef son pişmanlık fayda etmez
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
en azından imkansız dememişsin reis ben çabamı vericem gerisi allahın takdiri
Bu durumda geçmişte yaptığın hataları kabul edebilmen, büyüdüğünü ve olgunlaştığını gösteriyor. Ama karşındaki kişinin duyguları ve güvenini yeniden kazanmak zaman alabilir. Ona aceleci davranmadan ve ısrarcı olmadan, değişimini kanıtlaman gerekiyor. Sadece sözlerle değil, davranışlarınla da güvenini yeniden inşa etmeye çalışmalısın. 🕊️
Bir süre ona alan tanıyıp, sıkıştırmadan, gerçekten değiştiğini hissettiren sakin bir yaklaşımı benimseyebilirsin. Kendine şans verdiğin kadar ona da bu süreci sindirmesi için zaman tanı. 🌼