Sen daha yeni 25 olacaksın asıl 25 olunca gör Beyine sanki birsey oluyor inanılmaz bir uyanış yaşıyorsun beyin ×10 kaldiracla kafana vuruyor sanki Bende 99 Haziran doğumluyum
Evet aynen öyle Beni okutmak yerine kuran kurslara yolladılar Şimdi dinden de soğudum onlarında akılları başlarına geldi ama iş işten geçti. Yıllarca da evde kaldım bi ara hiç dışarı bile çıkmıyordum asosyaldim Sonuç olarak tatsız tutsuz bir noktadayim
Tam herşeye yeniden başlayacak noktadasın kendine güven bi hayat planı belirle ve buna göre ilerle, elbette zorluklar aksaklıklar olacaktır lakin üstesinden gelirsin diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sus kiz çitiriz daha. Bende 3 aya filan 25'im. 😔 20-25 arasini hiç yaşayamadim. Ama napiyim geçmisi dusunmek bir sonuca varmiyor boş ver.
Bende de aynen öyle oldu işte
Kendimi harap ettim durdum hepte negatifim
Sen 99lu musun 00li mi
00 ocak
Sen daha yeni 25 olacaksın asıl 25 olunca gör
Beyine sanki birsey oluyor inanılmaz bir uyanış yaşıyorsun beyin ×10 kaldiracla kafana vuruyor sanki
Bende 99 Haziran doğumluyum
Kiz ne sanki sunun surasinda ne kaldi? Ama zaten son 1 yildir her seyim o kadar değiştiki. Dusuncelerim her sey yani. Daha da değişecek gibi bakalim.
Bilmiyorum işte bi değişik işler
Hayır daha neler size bunları düşündüren nedir allasen
Geç kalmışlık hissi
Neye geç kalmışlık?
Herseye
sevgilim olmadı
İsim yok
Uni bile okuyamadım (sebepler siralanir)
Hiçbir şey yapmaya hevesim yok yıllardır
Hepsinin sebebi nedir?
Aile bence ve de ben
Benim kafam
İki tarafın kafası farklı yönleremi işliyor yani ailenin farklı senin farklı
Evet aynen öyle
Beni okutmak yerine kuran kurslara yolladılar
Şimdi dinden de soğudum onlarında akılları başlarına geldi ama iş işten geçti.
Yıllarca da evde kaldım bi ara hiç dışarı bile çıkmıyordum asosyaldim
Sonuç olarak tatsız tutsuz bir noktadayim
Tam herşeye yeniden başlayacak noktadasın kendine güven bi hayat planı belirle ve buna göre ilerle, elbette zorluklar aksaklıklar olacaktır lakin üstesinden gelirsin diye düşünüyorum
Kendimi çok aciz hissediyorum
Evet başlayacağım ama geçmişten kurtulamıyorum
Geçmişte ne var?
Ulan anlattım ya
😅 Öyle değil seni bu kadar kurtulamayacak kadar yapan şey ne yani neden harekete geçmiyorsun bişeyleri başarmak için
Ozguvenim kırık
İnsan içine girince o kadar tedirgin oluyorumki bir yeri arayıp randevu almak bile işkence gibi zor
Bunun için tekrar özgüvenini harekete geçirmen lazım işte
Ne alakası varya bu kadar umutsuz olmak da nerden geliyor
Bilmiyorum ilk defa bu kadar berbat hissediyorum bam başka bir negatiflik var kafada
Hayır halâ çok gençsin tadını çıkar
Gençliğin tam ortasındadır
Genceciksin daha abartma
Ben çıtırım sizi bilemem.
Hahha bende 17 gibi duruyorum ona bakarsab
Yalancı çoban.
hayır