Hayır tabii ki de 25 yaşında biri artık olgun olmuyor hayatta ne varsa hepsini tadını çıkartmak için can atıyor ve bu bir kız ise onun için daha bir böyle farklı cıvıl cıvıl Her şeyin tadına bakmak istiyor göstereyim ama elletmeyeyim modunda oluyor dokunduruyor ama ama sokturmuyor yani 25 yaşındaki bir kız her zaman eğlenceli oynaş arar kendini tatmin ettirmek için o yüzden 25 yaşındaki bir kız benim için asla olgun değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilf = mom i'd like to f*ck
Cümleden de anlaşılabileceği gibi milf olmanın yaşı yoktur. Çünkü milf demek, anne demek. Bu mantıkla hareket edersek 14 yaşında henüz yeni bebek sahibi olmuş genç bir kız da milftir. Ancak kanunen yasak olduğu için bu terim onlar üzerinde kullanılmaz.
Sorunun cevabına gelirsek, 25 yaşındaki biri ancak teyze olur. Zamanı geçmiştir. Demode olmuştur.
Ek olarak bir kadının milf olması, onu değerli kılmaz, aksine değersiz kılar. Çünkü o kadının doğumdan dolayı döl yatağı genişler, sezaryen olduysa da vücudunda kalıcı bir iz oluşur. Asla eskisi gibi olmaz. Tam olarak bu yüzden Leonardo DiCaprio her zaman için genç kızları tercih eder.
225 Yorumla
Soran+1 yılTeyze miyim yani shshsh
Soran+1 yılBastonum nerdeee
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılO zaman siz de amca oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBiyolojik zaman öyle işlemiyor. Biz erkekler 90 yaşımıza bile gelsek vücudumuz sperm üretmeye devam ediyor. Bunun kanlı canlı kanıtını anadoluda kadınsızlıktan hayvanlara hallenen dedelerden rahatlıkla anlayabilirsin. Öte yandan kadınlar üniversite yıllarını atlattıkları zaman, çocuk sahibi olmak için acele etmeye başlıyorlar. Bu acele sadece elalemden gelen tepkiyle sınırlı değil, aksine kadının biyolojik zamanıyla da alakalı. Çünkü yaş ne kadar ilerlerse, kadının bebeği o kadar deforme doğabilir. Mesela dünya çapında herkesin beğendiği ünlü Paris Hilton. Kadın 40'lı yaşlarda bebek sahibi oldu. Ama o da ne? Bebeğinin kafası çok tuhaf. Bebeğinin görsel ve kafası hakkında yapılan yorumları görmek için Paris Hilton'un instagram hesabına bakabilirsin. Kaldı ki 25 yaşını geçmiş bir kadın çocuk sahibi olmasa bile güzelliği gitmiş oluyor.
- +1 yıl
Abartmasak sen çok mu gençsin 18 30 gençtir 25 dediğin aksine yolun hala başındadır çıtır diye diye çocuğu sevecekler neredeyse sapıklık bu
- +1 yıl
Şunu da diyeyim ben ve kardeşim annem 40 geçti doğum yaptı bize ve yaşımızdan küçük duruyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@tugce082000 Yaşadıklarımı duysan hayatını sorgularsın. Gerçi bir kadın olarak zaten biliyorsundur. Ergenlik yıllarını hatırladın mı? Olgun erkeklere karşı neler hissettiğini? Ergenlikte yaşadığını? Evet, o erkeklerden biriyim.
- +1 yıl
50 yaş bile artık orta sayılabilecek yaşa geldi yani bir düşün istersen
- +1 yıl
😅 hayır hiç olgun erkeğe heves etmedim amca derdim iğrenç bile bulurdum
Cevap sahibi+1 yıl@tugce082000 Doğrudur.
- +1 yıl
Yaş sabit kalmaz kalmadığı gibi de 90 yaşında birinin baba olması ne kadar doğru
- +1 yıl
Yani 25 yaşlı diyen kendine baksın tencere dibin kara senin ki benden kara 😅🍂😅
Cevap sahibi+1 yıl@tugce082000 Önemli olan kabiliyet. Mümkün mü? Mümkün. Dünya çapında yaşlı ve zengin insanlar bebek sahibi oluyor zaten.
Mesela Robert De Niro örnek verilebilir. Ki dünyanın dört bir tarafında gündeme gelmeyen iş insanları da mevcut. Bu yaşlı insanlar öldüklerinde geriye ne mi bırakıyorlar? Para. Hem de bolca.
Anadoludaki dedelerin neden hayvana hallendiğini anlamışsındır. Kadın erkek fark etmeksizin fakirlerin üremesini, özellikle yaşlılık zamanlarında bunu gerçekleştirmesini desteklemiyorum.
Mesela İslam da buna benzer. Genç kız ile yaşlı erkek evliliği. İslam'da fakir ve yaşlı bir erkeğin genç bir kızla evlendiğine asla şahit olamazsın. Düşün ki ne kadar eski bir durum bu.- +1 yıl
Sadece para mı sence oğlu ile top oyanayamayacaksa zaman geçiremeyecekse neyine çocuk ölecek zaten
Cevap sahibi+1 yıl@tugce082000 Yaşamadan bilinmez. Babanın eksikliğini çekmiyor olabilir. Sonuçta çocuğun yüklü miktarda mirası var.
- +1 yıl
Para o eksikliği kapatmaz eksiklik elbette olur baba anne önemli çocuğun gelişimi için falan para sadece hayatını kolaylaştıracaktır ama o boşluğu dolduramaz
- +1 yıl
Lenardo Dicaprio en son 25 yaş üstüne de bakıyordu. Biraz magazin oku. Geriden geliyorsun. Ayrıca 25 yaş dünya da genç yetişkindir. Hâlâ taş gibidir. Hep böyle atıp tutuyorsunuz, sonra arkasından köpek gibi dolaşıyorsunuz yüz versin diye. 14 yaşındaki kız çocuğu içinde yeni bebek sahibi olmuş gibi sapık bir açıklama ancak senden beklenirdi.
- +1 yıl
@tugce082000 25 yaş genç yetişkindir. katılıyorum. Kadınların cinsel pazar değerinin en yüksek olduğu yaş aralığı 23-28 aralığıdır. Yani erkeklerin uzun süreli ilişki ve evlilik için en çok tercih ettiği yaş aralığı. 30'lu yaşlarda kadınların cinsel değeri elbette ki vardır ama evlilik konusunda daha az tercih edilirler 20'li yaşlardaki kadınlara göre. Hiçbir yüksek değerli erkek, 30 yaş üstü kadınları uzun süreli ilişkilerde tercih etmez. 30 yaş üstü kadınlar genellikle beta zonunda erkeklerle evlenebilir. Burjuva erkekler, 40 yaşında bile olsalar, 23-25 yaşında kadınlarla evlenirler. Ergenlik döneminde bir kızın 35 yaşında bir erkeği amca olarak görmesi normal ama 25 yaşında bir kadın, 35 yaşında iyi fiziksel özelliklere ve maddi imkanlara sahip bir erkeği amca olarak falan görmez.
50 yaşında bir kadın belki çok çok yaşlı değildir de orta yaş falan da değildir. 50-60 yaş arası bir kadın, ancak sugar mommy olup jigolo besler ya da evde kedi bakar.
90 yaşındaki erkek meselesine de itirazım var. 90 yaşında adam kolunu kaldıramıyor. Vücudu sperm üretse ne olur. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi Cinsel pazar falan saçma şeyler kadının değeri yaşı ile mi ölçülüyor bunları geçtim insan beee o insan tercih edilmek falan değer yaşla mı oluyor ötekileştiriyor muş gibi yok pazar bilmem ne bu tür şeyler insanın özgüvenini zedeler bu konuda katılmıyorum 25 yaşında kız bunları düşünüyor yaa oldukça kırıcı
- +1 yıl
@tugce082000 al benden de o kadar.
- +1 yıl
Demode olmuştur ne ya Allah'ın korosu sensin demode
- 1 yıl
@Tesettürlübirkız dinlemeyin bunlari erkeklerdede 40 tan sonra hatta daha erken baslayan bisey var "iktidarsizlik" bu yuzden zaten atip tutuyorlar hic te oyle dedikleri gibi olgun erkegin degeri yukselmez insanlar erkek kadin farketmez hepimiz yaslanacagiz ama degerimiz bu sekilde olculemez asla evet belki yani fiziksel cekiciklerini kaybederler ama bu her cins icin gecerli. Ama herkesin degeri Allah katinda olculur insanlar olcemez bunu yapmalari kibirdir
- 1 yıl
Erkeklerin genelinde kizlari/kadinlara cinsel anlamda yetememe korkusu had saffada. Zaten gunumuzde cinsellik abartiliyor ve butun egolarini bu sekilde sisirmeye calisiyorlar. Bu yuzden bu yetersizlik korkusu cogu erkekte bu sekil kadin cinsine asagilayici ya da suclayici tavirlar sergilemelerine neden oluyor bence. Aslinda bu kadar onem vermesek bu konulara karsimizdakine insan oldugu icin deger verebilsek bu sorunlar ortadan kalkar.
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluk biraz daha farklı bir kavram ama 25 yaş, bilimsel açıdan, beden ve zihin gelişiminin tamamlandığı yaş olarak kabul ediliyor.
Buna rağmen kişi 25 öncesinde olgunlaşmış da olabilir, henüz olgunlaşmamış da olabilir. 🤷♂️00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki yaşadığın kişisinin yaşına bağlı mesela ben sağlık problemlerimden dolayı hazırlanamadım yksye 22 yaşındayım dershaneye gidiyorum sevgilimle dershanede tanıştık bu yaz 19 yaşına girecek ilk başta kendimi çok pedo gibi hissettim falan ama sevgilim yaşın bir önemi olmadığını beni sevdiğini söyledi ve dış görünüş olarak da asla sırıtmıyoruz o yapılı uzun boylu falan yatakda da kendisi çok iyi hihihi o yüzden sanırım ben bir milf oluyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır, 25 yaşında biri, genç bir yetişkindir ve henüz olgunluk çağında sayılmaz. Bu yaştaki biri "milf" olarak adlandırılmaz, çünkü milf terimi genellikle annelik yaşına gelmiş kadınlar için kullanılır. Olgunluk zamanla kazanılan bir özelliktir, her yaş kendi içinde değerlidir. Eğer kendini olgun hissediyorsan, bu da güzel bir şeydir, ancak her insanın olgunluk anlayışı ve süreci farklı olabilir. Her yaşın güzellikleri ve avantajları olduğunu unutma, aşko! 😉🌟
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbunun yaşla değil yaşanılanlarla ilgisi olur
10 Yorumla
+1 yılHa ha o kadar güldüm ki buna... Ross ve Monica'nın babası 50 yaşındaki karısına "Seninle birlikteyken iki tane 25 yaşında kızla birlikteymişim gibi hissediyorum" der iltifat etmek için.
Milf yaşta değil baştadır :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞaka gibi bir soru. Genceciksin. Ne milfi? Aşağı da birisi de 25 yaş için teyze demiş, zamanı geçmiş demiş. Gencecik kadına demiş. Hangi kafalar bunlar.
33 Yorumla- +1 yıl
25 yaş genç yetişkindir katılıyorum. Kadınların cinsel pazar değerinin en yüksek olduğu yaş aralığı 23-28 aralığıdır. Yani erkeklerin uzun süreli ilişki ve evlilik için en çok tercih ettiği yaş aralığı. 30'lu yaşlarda kadınların cinsel değeri elbette ki vardır ama evlilik konusunda daha az tercih edilirler 20'li yaşlardaki kadınlara göre. Hiçbir yüksek değerli erkek, 30 yaş üstü kadınları uzun süreli ilişkilerde tercih etmez. 30 yaş üstü kadınlar genellikle beta zonunda erkeklerle evlenebilir. Burjuva erkekler, 40 yaşında bile olsalar, 23-25 yaşında kadınlarla evlenirler.
Kısacası 25 milf falan değildir. Bir kadının cinsel pazar değerinin en yüksek olduğu yaş aralığı 23-28'dir. Biyolojik saati dolmamış hiçbir kadın milf değildir. 40 yaş altını ben milften saymam. - +1 yıl
20li yaşlardaki kadınlar da 30 yaşına girecek ve geçecek. Şu an 27 yaşındayım mesela ve bir erkek bana bunu dese onu şutlarım. 30 yaşına girince ve üstü olunca değer görmeyecek miyim? Böyle bir erkekle ne yapayım ben?
+1 yılErkeklerin algısına göre oluyordur bilemiyorum 30 da bizi öldürüp gömdükleri için 😅
32 Yorumla
Soran+1 yılBirisi teyze oldun dedi biraz önce 😂
- +1 yıl
Böyle bunlar boş ver aman 😅
Yani kendini geliştirmiş kendi kararlarını verebilecek duruma gelmişse kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa ergen, ergen davranışlar sergilemiyorsan olgun biri olmuşsun demektir
10 YorumlaGen havuzuyla ilgili kimi 30a merdiven dayar yine yaşını göstermez ben 28im mesela 19luk getir ondan daha 19 gösteriyorumdur 😂 yaş sayı ya aman
21 Yorumla
+1 yılHayır 25 milf falan değildir. Bir kadının cinsel pazar değerinin en yüksek olduğu yaş aralığı 23-28'dir. Biyolojik saati dolmamış hiçbir kadın milf değildir. 40 yaş altını ben milften saymam.
00 Yorumla
+1 yılYetişkin veya olgun olarak adlandırılcak yaş değil 25 . Ancak kadınlar için artık yavaş yavaş isteklerin ve beklentilerin netleştiği yaşlardır. Ancak teyze kısmına geçmek için daha bi 10 senen var yani ben 30 um ama teyze değilim banada bir 5 sene var :D
00 Yorumla
+1 yılGenç kızsın yahu abartmasınlar bu kadar gerçi bazı erkekler sapık olduğu için çocuk yaştakilere bile ağızlarının suyu akıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAskim teyze olmusum öyle diyolar cevapları oku ahahaha
- +1 yıl
Kendileri genç delikanlı tabi 😅 yaş sabit kalmaz ki sana yaşlı diyen geleceğine yaşlı demiştir tabi küçükleri diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilf ile 25 yaşının ne alakası var? MİLF (Mother I'd Like to f*ck) Manasına geliyor aslında bizim toplum milf i yanlış anlıyor.. Bi çocugun ve yaşının 35 40 ı geçmesi gerek
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBanane
Birçok bakımdan olgunluğunu tamamlamış oluyor. Ama kişilik ve karakterin olgunlaşması yaşanmışlıklarla bağlantılı diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlgunluktan kastığın yaşadığın ömürse hayır. Olgunluk yani akıl yaşta değil baştadır demiş atalarımız. Yaşına değil düşünce yapına bakman lazim 💪🏻
10 YorumlaMerhabalar
Kimisine milf dersin kimisine genç dersin o kişiden kişiye değişir herkes farklıdır10 Yorumla
+1 yılHayır tatlım sen henüz onlar için genç ham bir meyvesin. 25 sonrası ancak olgun bir meyve olarak görürler seni...
10 Yorumla
+1 yılOlgunluk 2 çeşittir. Zeka ve fiziksel olgunluk. Fiziksel olarak olgunluk kadınlarda genelde 35-40 arası olur. Zeka olgunluğu da genelde 30'da başlar.
10 Yorumla
+1 yılMilf olmak için öncelikle menapoza girilmiş olması gerekiyor ve en az 55 yaşında milf olunur daha azı genç yetişkin kadın demektir.
17 Yorumla- +1 yıl
Kimse matureyi kabul etmez sosyal hayatta yirmilerinde anne oldu diye bi kadına milf diyeni döverler. Algılar ve teknik açıklama uyumsuzluğu mevcut.
- +1 yıl
Biliyoruz fakat günlük hayatta farklı algılama mevcut diyoruz
- +1 yıl
Halk arasında evet çünkü cehalet normal olarak görülüyor maalesef. Milf genellikle genç erkekler arasında olgun yaş sevgili için kullanılır hatta. Kavram karmaşası var, bu nedenle.
+1 yılOlgunluk yaşla değil, düşünceler ve davranışlarla olur.
20 YorumlaO kadar değil olgun kişi yaş ile değil yaşadıkları acılarla belli eder. O yüzden ben bu kişiye genç derim
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşından önce ben olgunum ben hayatı gördüm geçirdim diyen erkek sktrsn gitsin bence. Mal olgunluğu sadece
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olgunluk yaşla değil karakter ve davranışla ölçülür.
Milf daha çok orta yaş, 35 gibi ve çocuklu anne modu oluyor.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluğun yaşla ilgisi yok, hal ve hareketlerinle genel kültür seviyesiyle bunu kişiliğine ne kadar yansıttığın ile ilgili bir durum.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Ahahaja hayır henüz değil, Milf olman için 35 sonrası bekar bir anne olman gerekiyor. Sen daha çıtırsın 😎
00 Yorumla
+1 yılYaş değil yaşanmışlıklar belirler, tecrübe yaşa bakmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yıl17 yaşındakiler sweet oluyorsa 25 milf olmaya yakın
01 Yorumla- +1 yıl
17 çocuk ama sen bilirsin
+1 yıl25 en güzel yaş 30dan sonra hayat deyisiyor anliyosun yani abla teyze diyenler vs vs gibi
00 YorumlaBiri vardır 30 yaşında olgun değildir biri vardır 16 yaşında olgundur bu çok saçma bir soru
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına ulaşıldığında, bence olgunluk başlıyor.
00 Yorumla
+1 yılolgunluk yaşa göre değil zekaya göre belirlenir bence
00 Yorumlayaşa göre değil yaşantıya göre olgunluk kazanılır
00 Yorumla
+1 yılAhshshjakajzjjzjakalsldjdhjalaks fena güldüm kankasndnnsnslsndbdnmslskdndlskdjdnmsls
00 Yorumla
+1 yılHayır 30 yaş ve üzeri olgun/orta yaşlıdır 30’da biter gençlik 25’te değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYetişkinsin milf daha farklı bir şey +38 den başlar bana göre :D
00 Yorumla
+1 yılKaraktere bağlı bana bu yaşımda olgun diyorlar gkxlhxvlcy
00 YorumlaBunamış oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılHayr milf olmak için 45 olman lazım daha gençsin 😅
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMilf mi?
Yok artık!
Cinsel mi sordun soruyu yoksa?10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılciddi ciddi yazacaktım milf yazısıyla sarsıldım abart
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo milf değilsin. Daha gençsin. 35'i geçenler milfe girer
10 YorumlaMilf olman icin belli evrelerden gecmen lazim, zaten gecmis olsaydin bu soruyu sormazdin :)
21 Yorumla
Soran+1 yılCahilliğime denk geldi 😂 şansıma soru da popüler oldu tühhhh cahilliğimi herkes gördü
8 ay23 yaş ve sonrası insan yaşlanmaya başlar 23 yaşından çeyrek asır sendromu genelde 23 24 25 yaşında hisedilme ihtimali oldukça yüksektir neredeyse kaçınılmaz
01 Yorumla- 8 ay
Unutmayınki olgunluk aslında yaşlanmaya başlamakla çok ilgili düşünmemek lazım her yaşın ayrı bir güzeliği her karakterin her karakter kişiliğinde ayrı bir olgunluğu ve Ayrı bir tadı güzelliği vardır sağlıkla Esenlikle kalın iyi bakın kendinize hoşçakalın iyi olun doğrulukla kalın
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlgun falan değilsin. Hâla ergen ergen hareketlerin var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25 yaşındayım ama çocuk ruhluyum tabi kadınlar olgunluğa daha çabuk ulaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşantılar insanı olgun yapar ama milf olman için 40lara dayanman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah icin 28 yas alti su sorulari yazmasin uzuluyorum 28yasindayim :((
00 Yorumla
+1 yılİnsanın yaşıyla hiçbir alakası yok tamamen kendi karakteriyle ilgili kimisi çocuk yaşta olgunlaşıyor (ben mesela)30 yaşında olupta çocuk gibi olan doğru kararlar veremeyen var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşa göre değil ya ben 24 yaşındayım ördekli çanta kullanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünceye göre. Sayılmaz aslında ama 27-28 dedi mi artık küçükte sayılmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Moralimi bozmaya çalışırken ben🤣
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılAzıcık daha genç olalım nolur ya
10 Yorumla 5 yasinda biriyle birlikteysen milfsindir ablam bu yaşta ne milfligi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. 30 yaşındayım sanırım milf oluyorum kdjdjd
10 Yorumlamilf en az 30dan sonra olur hele sarışın balık etli 160sa tadından yenmez olur
00 Yorumla
+1 yılHayır insan benim düşüncem 30 dan sonra olgun olmaya başlıyor
00 Yorumla
+1 yılOlgun olabilirsiniz ama milf değilsiniz.
Milf 45, 50 yaşındaki kadınlara deniyor00 Yorumla26 yaşındayım hala çocuksu huylarım var hiç çok ağır başlı olamadım.
00 YorumlaOlgunluk yaşla ilgili değil yaşanmışlıklar ilgilidir.
00 Yorumla
+1 yılyok milfliğe bir 10 yılın var gelecegin milfi olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence ismimizin başındaki rakamlar sadece sayıdan ibaret asıl olgunluk ruhtadır.
00 YorumlaKafa yapısına. bağlı 30 olup çocuk gibi davranan var
00 YorumlaOlgun değil büyümüş oluyorsun
10 Yorumla- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler