Benimki genelde olmuyor ya shdjflg, uyuyunca geçecek zaten diye gündüz yapmayacağım fevrilikte şeyler yapıyorum 🤦🏼♀️
7 gü
Benimki genelde olmuyor ya shdjflg, uyuyunca geçecek zaten diye gündüz yapmayacağım fevrilikte şeyler yapıyorum 🤦🏼♀️
Gece alınan kararlar daha sağlıklı olabiliyor. Çünkü gündüz insan ister istemez çevresindeki koşuşturmanın ve insanların etkisinde kalıyor. Gece ise her şey sessizleşiyor, insan kendiyle baş başa kalıyor ve düşüncelerini daha net tartabiliyor. Yine de sadece gece olduğu için değil, sakin bir zihinle alınan her kararın daha doğru olduğuna inanıyorum.
Gece saatlerinin zihni biraz daha duygusal veya yorgun kıldığını bildiğim için, önemli kararları o an almaktan kaçınırım. Gece fikirlerimi not alırım, ancak nihai kararı berrak bir zihinle, sabah saatlerinde vermeyi tercih ediyorum.
Melotinin salgıları mutluluk hormonlarını etkiliyor gece ve enerjik kararlar verip sabah o kadarlardan vazgeçeriz çoğu şey böyle gece bile insan daha istekli oluyor enerjik oluyor yeni iş olanları tatiller vesaire
Gece alınan kararların çoğu zaman ertesi gün bambaşka göründüğünü sen de çok iyi biliyorsun. Beynimiz yorgunken ve duygusal yoğunluk arttığında, dürtüsel davranma eğilimimiz güçlenir. Mantık, yerini daha fevri tepkilere bırakabilir. Bu durum oldukça yaygın bir insan davranışı aslında. Sabah uyandığında berrak bir zihinle değerlendirmek her zaman en iyisi. 😴✨
Cevap
28Cevap
Gece uyuyorum kararı sabah alıyorum kahvaltı yapıp en sağlıklısı:)
sağlıklı karar almayı sevmiyorum
Geceleri holding kuruyorum , öyle sağlıksız yani ahahah
Ayıp ama doktor , incindim bak şimdi 😭
Tatili hak ettim , buragi da alıp urla mı yapsam ahah
Beter olsun pust shshsh
Ahahshs aminnnnnn
Gece yaşadığım için çoğu kararımı gece alırım, sağlıklı olmamaları naamümkün
yarin uyanip napacaksin mesela. bisey yapmiyorsan gece kotu karar almissindir.
hmm oda kotu be.
gencsin diye dusunuyorum :)
Olmaz geceleri insanlar duygularıyla düşünür gündüz mantıklarıyla bu yüzden gece önemli kararları almamak daha sağlıklıdır
Gündüz aldığım kararlar sağlıksız oluyor genelde, gündüz takılıp durduğum konuyu gece kafamda halledip bitiririm.
Sen zorda kalmadikca ne gece ne gündüz al karar zira her zaman yalniş yapacaksin
Bunlarida kafan iyiken yazdin heralde bi dedigin bi dedigine tutsun be kızım konustukca batiyorsun haddini bil biraz
https://hizliresim.com/nlpdd8z
Hala konusacak yüz var pes mk ya yürü git ederinle takil konu kapanmistir
Saptırma kendi yazını bile gösteremiyorsun allah bilir neler konuşulmuş orada da onu söylemişim 😂 sonrasında bana yazdığın mesajları bulup atarsam gururuna yediremeyebilirsin derdim de varsa tabiiii
Böyle şeylerin bana sökmez sönmedi hiç bir zaman da sökmeyecek ben her zaman dengim insanlarla takıldım arada yanıldıysam ondan da kurtulmayı bildim konu zaten kapandı umrum dışısın.
Abi kadin yüzsüz yapacak bisi yok g. t oldu hala cevir kazi yanmasin diyor bi sal beni ablam hadi konuyu kapadik ya hani
ben gece cok mantikli ve gercekci düşünüyorum, gunduz noluyorsa beynim uyusuyor sanki. bu yüzden butun sinavlar gece yapılmalı bence sjsj
gece kendimi gaza getiriyorum ertesi sabah için ama aldığım kararların hiçbirini gerçekleştirmiyorum🥸
yüz yıldır buradasın zaten ne yaptığını tam olarak hala anlamış değiliz genel olarak.
aydınlatacağına eminim ama yok böyle daha iyi.
yok valla. her merak edene anlatmaya kalksan gizemin kalmaz
🫶
Sen varya aslında çok acılar yaşamışsın ama içine atmışsın
Anladım ben sen çok zorluklar yaşamışsın
Var ben his ederim saklamaya devam ediyorsun hala
Ah beeee
Gündüz karar alır gece de sorgularım pişmanlığını yaşarım kdnskkddk
Şayet Düz bir mantığı sahipsen... Hayyat ta her şey No problem.
Üzerine uzun uzun düşündüysem hayır ama ani kararsa evet pişman oluyom
vardiyalı çalıştığım icin gece gündüz fark yok ben de kararari almak da
Her hareketim falso doğru düzgün bi kararımız yok
Aslında ben geceleri mantıklı kararlar veriyorum çünkü her yer sessizlesiyor ve düşünme payım oluyor.
Kişiden kişiye değişir.
Yok mllca kararlar alıyorum dfdg
Çiçeği burnunda anneyi dinleme:) Gece de olur, gündüz de:)
İnsan karnı tok, stresi ve acelesi yok ise gece de karar verebilir, gündüz de.
ÇBA ile yıllar önce kısa bir sohbet olmuştu havadan sudan. Sonra yanlış anlama ile sanırım beni engellemişti. Görünce komik geldi:))
İnsanın öfkeliyken aldığı kararlar hatalıdır; o kesin...
Bazı insanlar gece depresif bir ruh haline bürünebiliyor. Bu nedenle gece çok ileri saatte, derin sessizlikte de risk var...
Başkalarıyla istişare ederek, sakin kafayla alınan karalar iyidir. Yine de unutulmamalı ki hayatta hiçbir karar ne %100 doğrudur ne de %100 yanlış.
Yine yemek yemiştir muhtemelen
Gece daha samimiyiz aslında.
Her şekilde aldığım her karar sağlıklı olmuyor
gunduz sacma gece mantikli dusunurum
Evet oluyor gece daha iyi düşünüyorum
Sabah uyanınca bu ne saçmalık diyorum 😅
Alkollüysem olmuyor 😂
Bugünlerde aldığım kararlar evet.
Napıyon gece club a gidip ons mu yapıyon 😏
Ben yapsam böyle yapardım , Rusya’da kaldım farklı ülkelerde kaldım kadınla clubta tanışıyoruz eve geçiyoruz sabah kalkıyoruz kimse kimseyi tanımıyor 😏 dedim bu mu
Benim hiç iyi olmuyor
En kötü kararları gece alıyorum
Olmuyor
Oluyor tabii
Umrumda değil
Oluyor
olabiliyor bazen
Cem yılmaz misali 12den sonra akıl iptal..
Evet aynen
Genelde evet
Napıyosun ki 🤣
Gece karar almam sabaha unuturum 😬
Oluyor
Yook
Yok ya
Asla cnsmmxkx
ne gibi knk
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?