Ted Mosby'nin de dediği gibi; "Gece saat 2’yi geçtiği zaman, sadece uyu. Çünkü gece 2’den sonra verdiğin kararlar, yanlış kararlardır. İyi olan hiçbir şey gece saat 2’den sonra gerçekleşmez." Siz de bu söze katılıyor musunuz?

Ted Mosby'nin de dediği gibi; "Gece saat 2’yi geçtiği zaman, sadece uyu. Çünkü gece 2’den sonra verdiğin kararlar, yanlış kararlardır. İyi olan hiçbir şey gece saat 2’den sonra gerçekleşmez." Siz de bu söze katılıyor musunuz?

evet genelde öyle oluyor bende duygusal olduğum için gece karar vermiyorum pek genelde :D sjssj bazen bir anlık kararları gece verdiğim oluyor.. sabah sakin kafa ile düşünmek daha iyi. ama geceyi de çok severim
Genelde sağlıklı kararlar olmaz. Hem kafa olarak hem de beden olarak en bitik olunan saatlerdir. O saatlerde alınan kararların pek hayrı olmaz kimseye.
Yanlış olmasa bile genelde gerçekleştirilen, uygulamaya koyulan kararlar değildir
Dankeeeğ
Genelde çok duygusal kararlar oluyor :D
Cevap
31Cevap
Pekte sağlıklı kararlar olduğunu düşünmüyorum 😬
Gece ve özellikle güzel kafayla alınan kararlar pek tutarlı ve geçerli olmuyor evet 🤣🤣
Kesinlikle çok doğru bir tespit. Bir de buna ek olarak geceleri uyumak lazım kimse veya hicbir sey icin uykundan ödün vermemek gerekiyor yoksa keşke uyusaydım da o vakiti ona ayırmasaydım oluyor 😃
Gerçekten çok doğru ✨
Yav bakın her Allahın kulunun dediği şey bazı insanlar için doğrudur bazıları için değil. Ben de geçen bi yazı okudum uykusuz kalıp yorgunken söylenilen her şey daha doğru ve gerçekmis çünkü beyin yorgunken yalan uyduramiyormus. Kime göre neye göre... O anki duruma ve karari veren insanin karakterine bakmak lazım..
Bilmem genelde Ben gece 2.00'den sonra karar almıyorum benim ne zaman karar alacağım hiç belli olmuyor
Banyoda ve gece 2de aldığım kararlar bana gün içinde aldığım kararlardan daha mantıklı geliyor
Sanmam.
O saatte uyanıp werdysen hata olablir, o saate kadar uyanık, çay kahve müzik takıldıysan sağlıklıdır bence
Ah be Ted, çok üzülüyordum o adama, biraz kendime benzetiyorum ve evet gece yanlış kararlar verilir kesinlikle
hayır değil
bir çok kararımı gece verdim gayet de güzel oldu
mosby kararlarını sarhşken alıyorsa demek
gece zihin tyorguın olur telaşlı olur kararlar bens abah tekrar bakarım
Ya sanki bi tık doğru gibi ajshsh Ama bi taraftan da gece gelen ilham ve disiplin perileri de var. Onu n'apcaz?😂
Tüm kararlarımı genelde sabah gözümü açtığımda veririm
ve max 15 saniye düşünürüm ve uygularım :D
Gece 2de fosur fosur uyuyor olduğum için bir karar zaten almıyorum
Genelde daha duygusallık çöktüğü için yapılmayacak şeyler yapılabilir. En basitinden eskiye özledim mesajları
Belki de yapılması gereken yapılır
Bunu hep sorguluyorum ama zaman zaman iyi kararlar da çıkabiliyor ya
Ted adamdır ama barneyi örnek alın:)) ted olmak iyi değildir
Gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir demişler
Sabaha doğru uyuyan birisi için gece iki gayet güzel bir saat bence 🖤
Ne derler bilirsin, açken markete gitme ve moralin bozukken ciddi kararlar verme
Batti balik yan gider inceldiği yerden kopsun dediğimiz reste rest çektigimiz saatler oluyor tabi
Sabahın şerri gecenin hayrından iyidir :D :D
Evet kesinlikle yanlış çünkü o an verilen kararlar genelde hep mantık dışı oluyor
O saatte ayakta oluyor musun diye sorsana bi
Beynin en yorgun olduğu şaatlerde alınan kararlar çok yanlış oluyoy
Ted o kadar doğruyu bilseydi karısının ölümünden sonra gittiği kişi Robin olmazdı.
evet insan daha duygusal oluyor ve birine baglanabiliyor
Bence evet geneli bilemem ama geceleri daha duygusallaşıyor insanlar
Duygusallık baskın olduğu için yanlış kararlar alınabilir, sabah temiz kafayla düşünmek daha faydalı kararlar almayı sağlayabilir.
Gece duygusal olarak daha yoğun olduğu için, mantıklı kararlar alınmaz diye.
gece gündüz fark etmeksizin yanlış kararlar alann benn hahhdhd
Kararların çoğu gece alınıyor. İyi mi kötü mü belli olmaz
Evet, hatta sorunun üzerine bir gece uyuyup karsr vermek daha sağlıklı diyorlar
Bence değil. genwlde sessizlik hakim oluyor o saatlerde ve insan kendiyle başbaşa kalabiliyor.
Gece alınan kararlardan hayır gelmez
Tüm kararlarımı gece almamamdan anlamalıydım 😄
hayır daha mantıklı düşünüyorum o vakitte.
Gece oldu mu uyu zaten bırak karar vermeyi falan
Hakkında düşünmeye değer bir varsayım.
o saatde genelde yatakta oluruz karar almayiz :D
yok doğru aldığım kararlar var
Adam doğru söylemiş 😎
Uygulama saati önemli
O konuya göre değişir 😂😂
Neden yanlış olsun
2 nin bi’ suçu olduğunu düşünmüyorum.
Sonu hüsran olan kararlardır
Çok doğru
Yoo ne alaka))