Böyle kendi kendine triplenen, ortada bir şey yokken soğuk yapan insanlarla iletişiminizi nasıl ilerletiyorsunuz, ne yapıyorsunuz
23 gü
İlerletmiyorum, soruyorum bir sorun mu var diye eğer açıklarsa bir çözüm bulmaya çalışırız ortak bir şekilde ama bu yaştan sonra da kimsenin tribini nazını çekmem. Benden uzak Allah'a yakın olsun
Bende arkadasima belli soğuk yapiyor tekrar yazdim yalandan aa cevap bile yazmıyor dedim yine cevap vermemiş abhahshshd sonrada sormadım valla bisey mi oldu diye büyük bisey olmadı bildiğim kadarıyla bilmeden bisey yaptıysam da bilmiyorum
Ben de öyle biriydim zamanında. Aile beni tetiklemisti. Ksndini değersiz ve önemsiz hissetmekte alakalı karşıdaki insanın en ufak bir uzaklaşması ya da başka türlü bir durumuna karşı aşırı bilenme ve şahsi algılama durumu. Maalesef aile de çocuğu küçük yaşta önemsemedi dinlemedi sadece önüne yemek koydu para verdiyse bu kişinin durumu çok zor. Kaç kişiyle durduk yere arama mesafe koydum beni onemsemiyorlar sevmiyorlar gibisine düşünüp kaç defa üzüldüm. Bu tip insanların iç dünyası çok daha zor ve ben bundan kurtulana kadar çok acı çektim psikoterapi kitabı vulcan diye içim dışıma çıkmıştı. Beni gör beni onemse diye bas bas bagiramamak ve onemsenmedigini hissetmek çok zor bir şey Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.
Karşıda ki kişi içinde çok kötü oluyor emin ol hani bisey yapmiyosun veya demiyorsun en azından farkında değilsin diyelim varsa bile bisey bi bakıyorsun karşı taraf sana soğuk yapiyor yaziyosun konusuyosun bi triplerde sinirleniyor insan ister istemez hata yaptığımı düşünsem zaten özür dilerim konuşmaya çalışırım ama böyle olunca gönül alasım gelmiyor
Maalesef o kişinin de kendi değerini bulması lazım terapi görmesi lazım. Ben o durumdan çıkana kadar yangın sensörlü odada nasıl CO oluşturup zehirlenip ölürüm diye chatgpt araştırması yapmıştım. Bu bu kadar ağır seyredebilir bir durum. Umarım en kısa zamanda bir terapistten yardım alır.
Muhattap olmuyorum. 1 kere iletişim kurmayı denerim eğer karşılık vermiyorsa güle güle kimsenin peşinden koşamam
Bende arkadasima belli soğuk yapiyor tekrar yazdim yalandan aa cevap bile yazmıyor dedim yine cevap vermemiş abhahshshd
Muhattap alma ne yoruyosun kendini öylesi insanlar için
Bu durum gerçekten insanı yorucu hale getirebiliyor. 😔 Böyle anlarda ben genellikle sakin kalmaya çalışırım ve karşımdaki kişinin davranışlarını gözlemlerim. Belki de bir şeye içerlemişlerdir ama dile getiremiyorlardır. Bazen sadece biraz zaman tanımak, üzerinde durmamak en iyisi olabilir, sen de kendini üzme. Kendi enerjini koruman çok değerli. ✨
Cevap
9Cevap
Bir tane var hayatımda ama bu son sefer de iletişimi tamamen kestim çünkü hayat enerjimi emiyor resmen ne hali var ise görsün
Aaa bennn bu gönlümü alsınlar isterim hemencikk barışırım
Ortada bir şey yokken bile mi
Ucuz insanın peşinde koşmanın bedeli daima pahalıya ödenir.
Bende de var 6 gündür yazmıyor mesaj atıyorum cevap dahi yazmıyor bir şey de yapmadım halbuki
Bende bilmiyorum kizin biri habere engelliyo sonra kaldiriyo
Ay valla sinid ediyorlar insani
Benim kiz iki gün önce gündüz birsey yok gece senden soğudum basti engeli
Umursamıyorum öyle tipleri kendi kendine trip atıp tribi geçince tekrar geliyor 😂
Z. klemem öyle tipleri
Ben genelde Altan alırım hep he he haklisin de
Hızla uzaklaşıyorum.
artık takmıcaö diyorum
Kurmuyorum, yük sırtlanamam.
Hayatımdan direkt çıkarırım
Cikartamayacagim biri ya cikartsam direkt göze batar ve beni sucluyor hep nedense ne yaptigim hakkımda bir fikrim yok asla anlamiyorum
kurmuyruz
Mecbursan yani küsemeyecegin biriyse ya da bunu dile getirdiginde seni suçlayan biriyse
ben uzak duruyorum ne olursa olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?