Kişilik & Karakter 23 gü Dost acı söyler mantığına sığınıp abuk subuk konuşan arkadaşlarınıza tavrınız ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir de densiz hadsiz oluşlarını dobra, samimi olarak nitelendirenler var :) Dost acı söyler mantığına sığınıp abuk subuk konuşan arkadaşlarınıza tavrınız ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. bana gerçekleri söylesin sadece. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yani acı söylemek var birde densiz olmak var ve bunların arasında çok fark var. Dostum tabiki kötü bir yanım varsa söylemeli ama usulunce adabıyla 0 0 Yorumla
lpєαrl Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı. Onlar doğru değil hadsizdir 1 0 Yorumla
incibusss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 23 gü Seni aşağılama değilde senin yararına olması için konuşuyorsa önemli 0 0 Yorumla
orucbey34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerçekleri söyleyecek arkadaşi kaybetme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bana gerçekleri söylesin sadece.
Yani acı söylemek var birde densiz olmak var ve bunların arasında çok fark var. Dostum tabiki kötü bir yanım varsa söylemeli ama usulunce adabıyla
Had bildirme işlemi devreye giriyor
Onlar doğru değil hadsizdir
Seni aşağılama değilde senin yararına olması için konuşuyorsa önemli
Ben vallahi kıskanıyor herhalde diyorum
Gerçekleri söyleyecek arkadaşi kaybetme
Bir... git boş yapma derim