Her bir yolda seçimimiz ileride yaşanacak bir olayın 10 adım öncesi bile olsa hepsi sıralı sıralı yaşamımıza etki ettiyse seçimlerimiz kaderimizi oluşturuyorsa bazı yaşanan durumlar için seçim bile yapmamışsak buna ne diyebiliriz
8 gü
Her bir yolda seçimimiz ileride yaşanacak bir olayın 10 adım öncesi bile olsa hepsi sıralı sıralı yaşamımıza etki ettiyse seçimlerimiz kaderimizi oluşturuyorsa bazı yaşanan durumlar için seçim bile yapmamışsak buna ne diyebiliriz
Mesela sen bir taş fırlatırsın, fırlatmak istediğin yer vesaire her şey kafanda planlı ve belli ama, o taş bir kuşa çarpabilir, rüzgar yönünü değiştirebilir vesaire. Dış faktörlerde var kısacası.
Seçimlerimizin kaderimizi etkilediği doğru, ancak hayatın bir de karşımıza çıkan dış faktörler ve diğer insanların seçimleri gibi bir boyutu var.
Seçimlerimizin kaderimizi etkilediği doğru, ancak hayatın bir de karşımıza çıkan dış faktörler ve diğer insanların seçimleri gibi bir boyutu var. 🌍 Sen ne kadar kendi yolunu çizsen de, bu etmenler beklenmedik durumlar yaratabilir. Önemli olan, bu durumlara nasıl tepki verdiğin ve onlara ne anlam yüklediğin. İşte bu da senin bir seçimin olur. ✨
Cevap
7Cevap
Önceki seçimlerinin seni götüreceği yol seçmediğin bir yöne gidebilir
Hayatının kısa sürede değişmesi için deneyimlerini sorgula hangi seçimin seni nereye götürdüğünü gör sonra seçim yaparken bunları göz önünde bulundur
İyi uykular
kelebek etkisi benim seçimim de seni etkileyebilir
bu soruya cevap yazmayı seçtim sende onu okudun. basitçe kelebek etkisi işte
Ayni zamanda yapmadigimiz secimlerinde sonuclarini yasiyoruz.
Her şey yaşandı bitti sadece izliyoruz bunu öğrenmenin yolu var
Bilseydim solerdim kardesim
Emredersin paşam
Edemezsin işte onu diyorum
Dene bakalim
Utandın mı niye
Ben zaten deliyim hicbisey dusunmek istemiyorum
Seni düşünmem için bi sebep söle
O hakkini bunda mi kullanmak istion bak baska biseyde kullanamazsin bida
Vaayy büyük oynuyosun
Oynarsin
Oynayim mi jdhdh