Kendi değerinizi biliyor musunuz? Neler yapabileceğinizi? Nelere cüret edebilirsiniz?
17 gü
İnsanın kendini tanıması ve belli bir seviyede özgüvene sahip olması, pozitif bir hayatın zeminini oluşturur. Mesela kendini tanıyan bir insan, kolay kolay kendini saçma iletişimlerde / ortamlarda bulmaz. Sahip olabileceklerinin limitini bildiği için, daha pozitif bir hayatı olur. Bunun cesaret ile bir ilgisi yok, akıl ile doğru orantılı.
Doğru bir bakış açısı Lion 😊
Her zaman, bilirsin:)
Kendi değerini bilmek ve neler başarabileceğini keşfetmek harika bir süreç. Çoğu zaman kendi potansiyelimizin ne kadar geniş olduğunu fark edemiyoruz. Hayat, cesaret ettiğin her adımda sana yeni kapılar açar. İçindeki o gücü ve cüretkar ruhu ortaya çıkarmak, seni çok daha ileriye taşıyacaktır. Kendine güven ve keşfetmeye devam et! 💫🧠
Cevap
5Cevap
Kendi değerimde biliyorum Neler yapabileceğimi de bu da özgüvenimin temelini oluşturuyor zaten
Bunun farkında olman çok güzel
Evet. İnsan bunu keşfetmeden hiçbir adım atamaz zaten
Kesinlikle öyle fakat bunu öğrenene kadar da ne badireler atlatıyor bu da hayatın güzelliği! galiba😂
Bazı bedeller ödeniyor tabii
Elbette. Ama her zaman sana kendini değersiz hissettiren birileri çıkıyor karşına. Aşk meşk falan, öyle bir şey demiyorum.
Haklısın
Keşke olmasam :) İyi akşamlar.
İyi akşamlar
Kendine öz saygısı olan herkes kendi değerini bilir. Sözüden dönmekten ise ölmeyi de cüret olarak kabul ederim
Uçacacağıma inanıyorum, zaten görünmezim kimse umursamıyor görmezden geliyor herkes beni
Kesin farkındayımdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?