Kişilik & Karakter Kendinize gereken önemi veriyor musunuz kendi değerinizin ne kadar farkındasınız? Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kendinize pozitif yönden dikkat ediyor musunuz?Örneğin yediğiniz içtiğiniz herşeye dikkat edip sağlıklı bir yaşam biçiminde misiniz yoksa kendi değerinizin farkında değil misiniz?https://youtu.be/smIwMWSjdTA?si=-iroA9ZnWl7uQc6Q Kendinize gereken önemi veriyor musunuz kendi değerinizin ne kadar farkındasınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. İnsan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü 🙋 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Tuğberk_Bey EİG için teşekkür ederim 🙏 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl @r_engarenkyollar Rica ederim 🤗 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Veriyorum vermeye de devam edeceğim 1 1 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl En doğrusu 😉 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gereken değeri verip dengede kalmaya çabalıyorum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yani sağlık açısından değilde diğer şekilde veriyorum. Mesela abur cubur arada sırada yiyorum 😄 0 0 Yorumla
pembe_corap777 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sigara içmemek kendine değer vermek sayılır mı 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Vermeye çalışıyorum elimden geldikçe. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Vermiyorum 1 3 Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Neden Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Özgüvensiz biriyim yani arada özenirim filan ama nadir o da canım istemiyor Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Anladım bu tamamen seninle alakalı bir durum özgüvenini yerine getirecek şeyler yapmalısın Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Vermiyorm 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Evet veriyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar