Kendi değerinizin ne zaman farkına vardınız?
Evet, farkındayım.
Hayır, henüz farkına varamadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kendi değerinizin ne zaman farkına vardınız?
Nasıl başarıyorsunuz bunu? Mesafe sorusunu soran da sizdiniz glb dimi? Gizli olmanıza rağmen nasıl çok cevap alıyorsunuz? Popüler bir auranız falan mı var nedir anlamadım
Farkındayım ama daha eksiklerimi düzeltmedim yani kömürüm şu an ilerleyen yıllarda elmas olucam inşallah
İnsanları kararsız bırakacak sorular sorun ya da onlara duygusal anlamda dokunan sorular... Birde mutlaka sorularınız'da, sorularınıza hitap eden fotoğraflar paylaşın! Anket eklemeyi de unutmayın!
Yani klasik, zor olmayan sorular mı? Mesela kedi mi köpek mi, yalnız mısın kalabalık mı gibi mi?
Onlar da olabilir ama daha çok pek sorulmayan sorular olursa daha iyi olur! Kedi mi, köpek mi? Sorusu biraz klişe...
Basitlik açısından dedim zaten akıl zorlamayan sorular bana da anlamsız geliyor. Neyse az ve öz kesimle devam, teşekkürler yanıt için
Kimsenin bana guvenmedigini fark ettiğim an kimseye kendimi kanıtlamak zorunda olmadığımi farkettim.
👏👏👏👏👏
En iyi cevap seçimi için teşekkürler 🙏🏼
Her değer verdiğim kendini bir şey sanınca ilk vazgeçtikleri hep ben olunca anladım kendi değerimi
Teşekkürler
Cevap
13Cevap
Evet, farkındayım.
Hiç farkında değilim aslında. Bazen değerli miyim onu bile düşünüyorum. Yaşanmışlıklarımdan ölçerek düşünürsem b. ktan insanlara denk geldiğim için değersizleşiyorum.
Evet farkındayım herşeyden ve herkesden önce kendini seveceksiv ve en cok kendine zaman ayırıp değer vericeksin
Merhaba burcun ne merak ettim?🙂
Anlamıştım ben de akrep burcuyum
Bu arada ben boyu 1.75 olan kişi 😄
Evet 😄
Evet kendi değerimin farkındayım ama maalesef karşımdaki insana hep aşırı değer yüklüyorum sonra da üzülen ben oluyorum : )
Evet farkındayım bu yüzden hayatıma değer katmayan ve iyi gelmeyen kişileri almıyorum
Ben sanırım şu an farkına varıyorum o delirme eşiğine geldim hatta yaşıyorum
Tabii ki. Ben kendime değer vermezsem kimse bana değer vermez.
İnsanlar kendi değerini bulması çok zor zira bizim ülkemiz kölelik sistemi var
Karşımdakine hadddinden fazla değer verip yüzüstü kaldığımda değerimi anladım
Evet herkese rağmen çok iyi bir kızım ve güzel bir kızım onca merhametsize rağmen kim ne yaparsa kendine yapar yine şans tanıyorum ama daha dikkatliyim her konuda kendinizi sevin değer verin ve hayata kusmeyin
Sanirim tüm hayatim boyunca kendimi az cok kücümsedigim icin farkina varamadim. Ama yavas yavas farkina variyorum. Benden degerlisi yok bu dünyada
Bugün. Ailemin umrunda olmadığımı bir kez daha anladım, ve gelecekte onları hayatimdan silme kararı aldim
şu dünyada olan herşeyi benden biliyolar mesela. nedenn bigün patlıcam o olucak
farkındayım çok şükür
Evet farkındayım
Farkında olsam böyle olmazdım çok şükür yine
Çok değerliyim, o yüzden yalnızım.
Dolar değilim ki değerimi bileyim.
İnşallah toparlanırım
Yeni farkına vardım çok güzel his tavsiye ederim
Evet farkındayım.
Evet, farkındayım.
Her zaman
Çok çok farkındayım