Böyle hiçbir halta yaramayıp kendini Kaf Dağı'nda gören, herkesin onu kıskandığını sanan tipler oluyo ya ahahsjsjxjskzk

Böyle hiçbir halta yaramayıp kendini Kaf Dağı'nda gören, herkesin onu kıskandığını sanan tipler oluyo ya ahahsjsjxjskzk
Dürüst olmak gerekirse, sürekli mağdur rolü oynayan ve kendi hatalarının sorumluluğunu almaktan kaçınan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bir noktadan sonra bu durum, o kişinin yanında olan herkesi de negatif bir döngüye çekiyor. Hayatımda bana sürekli çözüm yerine yeni sorunlar üreten değil, daha yapıcı ve öz farkındalığı yüksek insanlar olmasını tercih ederim.
Evet, bahsettiğin o kendini Kaf Dağı'nda gören, herkesi kıskandığını sanan tiplerden ben de kesinlikle uzak durmayı tercih ediyorum. 🤔 Çünkü etrafındaki insanların enerjilerini emen, sürekli olumsuzluk yayan bu yaklaşımlar insanı yıpratıyor. Kendine değer veren ve pozitif ilişkiler arayan herkes için sağlıklı bir mesafe şart oluyor bence. ✨ Kendi huzurunu korumak çok önemli. 🤗
Cevap
16Cevap
Çooook.. 😅 hangi birini sayalım
Bi tanesini sjsjsk
Yalaka tipler dkfk
Katılıyorum shshsj
🤪
Ben herkesle anlaşabilirim o yüzden sevgililik olarak yaklaşmayacağım kız tipleri:
Barbie girl olanlar
Pick me olanlar
Feminaziler
Sjw olanlar
Her erkekle konuşanlar
...
Kendi hatalarını asla kabul etmeyip sürekli başkalarını suçlayan sorumluluk almaktan kaçan o mükemmel insanlar
Yalan söyleyen kendini ortamda bu yalanlara inandırmaya calisanlar
Yalancı herkesle mıç mıç olan iki yüzlü insanlar
Herbokologlara birde haset insanlara asla yaklaşmam gördüğüm hissettiğim an uzaklaşırım
Egolu kibirli kendini ayrıcalıklı gören tiplerle.
Egolu tipler tepeden bakanlar kendini bir halt zannedenler
çok vardır. egolu, bencil, yalancı, ırkçı, yalaka, aşırı tembel, sadece işi düştüğünde yazan...
Kendini vazgeçilmez sananlara baştan ayar veriyorum
Hain insanlar ama maalesef o tarz insanlar gizli olur
Bir şey söylüyon insanca karşınsa öğğ böğğ yapıyor gel de delirme md
hayvanlari sevmeyen insanlar!!
Kesinlikleee
Ağzına ampul sokanlar
Egolu kendini bi sk sanan
Benciler egoistler
İnsanlara zaten yaklaşmıyorum
1.85 uzun boylu genıs omuzlu esmer yaklaşmam
@psychoparadıse şunun gibi aznavurlar
Dıptıs dıptıs fdıptıs dıptıs cuppa cupaaaa cuppa cupaaa kak kız oturmaya mı geldik.
ortamci ve kiz arkadaşlarıyla samimi olanlar
manitacilik olarak yorumladim direkt sjsjjs
Çok fazla var neredeyse herkes
Narsistler
Detaya katılıyorum
cimri insanlar
Aşırı solcular
Dalgalı ukala insanlara asla yaklaşmam
Egoist
Koca gö**üler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?