Aile & Toplum Katlanamadığınız birileri var mı çevrenizde? onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Barışlara cevap hakkı doğuyor sanki😂😂Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Güncellemeler+1 yıl Off bir şey sorucam ya yine bu hükümet interneti mi yavaşlattı? İnternetim çoook yavaşladı bir anda🤦 Katlanamadığınız birileri var mı çevrenizde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Çok var evet 1 6 Yorumla onlyteenage +1 yıl Verdiğin cevaptan sayılamayacak kadar çok olduğunu anladım😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl O Kadar mı belli oldu :D :D :D sayısız onlyteenage +1 yıl Evet😂 ama merak etme yanlız değilsin😌😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi ki varsın :D :D onlyteenage +1 yıl Sende canım sağol 😊 bu arada internetle alakalı sorun bir ben mi yaşıyorum acaba? şu an çok yavaş.🤦 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende yavaş değil sanırım düzelir yakında :)
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Katlanamadığım 2 kişi kaldı ama neyse onlarla da iletişimi kesicem az kaldı 0 9 Yorumla onlyteenage +1 yıl Kimmiş söyle, racon gereği kesilmesi gereken ne varsa biz keseriz😉😌😎😂😂😅 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Yok ben racon yaptım zaten pek yanaşmıyolar ama yine de çevremdeler Yorumla onlyteenage +1 yıl Sen yine de yolla bana, icabına bakarız😎😅😂😂 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Yok sen bana uyuzluk olsun diye onlarla kanka olursun Yorumla onlyteenage +1 yıl Olurum bak iyi fikir. Ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın😎 😏 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Bak o zaman olur kanka olursun düşmanınla Yorumla onlyteenage +1 yıl Yok kendini çıkarlarım için diyorum senin için değil😂😂😁 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Tamam işte o yüzden dedim ben de zaten Yorumla onlyteenage +1 yıl Tamam o zaman anlaştık😏😌 Yorumla
Ali19272 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Sülalem cahillik abidesi hepsi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok var evet
Verdiğin cevaptan sayılamayacak kadar çok olduğunu anladım😂😂😂
O Kadar mı belli oldu :D :D :D sayısız
Evet😂 ama merak etme yanlız değilsin😌😂😂
İyi ki varsın :D :D
Sende canım sağol 😊 bu arada internetle alakalı sorun bir ben mi yaşıyorum acaba? şu an çok yavaş.🤦
Bende yavaş değil sanırım düzelir yakında :)
Katlanamadığım 2 kişi kaldı ama neyse onlarla da iletişimi kesicem az kaldı
Kimmiş söyle, racon gereği kesilmesi gereken ne varsa biz keseriz😉😌😎😂😂😅
Yok ben racon yaptım zaten pek yanaşmıyolar ama yine de çevremdeler
Sen yine de yolla bana, icabına bakarız😎😅😂😂
Yok sen bana uyuzluk olsun diye onlarla kanka olursun
Olurum bak iyi fikir. Ne demişler dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın😎 😏
Bak o zaman olur kanka olursun düşmanınla
Yok kendini çıkarlarım için diyorum senin için değil😂😂😁
Tamam işte o yüzden dedim ben de zaten
Tamam o zaman anlaştık😏😌
Akrabalar ve komşu çevresi
Sülalem cahillik abidesi hepsi