Saçlarım kısacık, kırıklar var, hâlâ üniversiteye gitmedim, dudaklarım ince, boyum 158, kilom 54 olmasına rağmen göbeğim var, hiç arkadaşım yok, evlenmedim, kimse istemeye de gelmedi. Bir de yaşıtlarıma bak, üniversite 3. sınıflar
8 gü
Saçlarım kısacık, kırıklar var, hâlâ üniversiteye gitmedim, dudaklarım ince, boyum 158, kilom 54 olmasına rağmen göbeğim var, hiç arkadaşım yok, evlenmedim, kimse istemeye de gelmedi. Bir de yaşıtlarıma bak, üniversite 3. sınıflar
Şimdi özgüven yüklenmesine hazır ol kanka dksşslsksn kısa saç yüzü belirginleşti tır o yüzden güzel bence hoşta duruyor kırıklar kuaföre gidince düzelir (biz erkekler fark bile etmiyoz) dudakların ince olsa ne olmasa ne değişen bişi yok boyun ve kilon bir kadına göre gayet ideal bu boy ve kiloda minik bi ayva göbüş çok tatlı bişy bence olmasaydı üzülürdüm hiç arkadaşın olmaması senin tercihindir büyük ihtimal istemeye gelmiş olmamaları daha iyi hayatını yaşaman için bir ffırsat yaşıtların üni okuduktan sonra işsiz kalıp asgari ücretle çalışcaklar dert etme 😃🥴
Teşekkür edeirm kanka dndndndn dudak dolgusunu aşırı ihtiyacım var güzel hissetmiyorum ve sevgilim bar uzak mesafede onun olduğu şehirde üniversite okumayı düşünüyorum bu şekilde uzak mesafe kalmaz ama kendisi dudak dolgusu yaptırmama izin vermiyor o ne karışır ki haksız mıyım? Normalde kıyafetime bile karışamaz diyen kızlardan değilim ama dudak dolguma karışamaz. Kuzenim bar benimle yaşıt o iki yıllık üni mezunu ve nişanlandı özel hastanede çalışıyor ben hemşirelik istiyorum sonuçta hemşireliğin ataması var bu yık yks ye giricem bakaljm
Ebet ama dış görünüşümü de ben kullanıcam bir de bişey sorucam sen de erkeksin ya dudak dolgulu kıza nasıl bakıyorsunuz abartılı dolgu değil ama. İnce dudaklı kız yerine onu mu tercihe dersiniz kher şeyleri aynı olsa mesela
20 yaş, hayatın pek çok yeni başlangıç için seni beklediği bir dönemdir. Herkesin kendi zaman çizelgesi vardır ve kendini başkalarıyla kıyaslamak, kendi eşsiz yolculuğunun güzelliğini görmeni engelleyebilir. ✨ Unutma ki önemli olan nerede olduğun değil, nereye varmak istediğin ve bu yolda attığın her adımdır. Senin için daha birçok güzel kapı açılacak, kendine güven. 😊
Cevap
9Cevap
geç değil.
20 yaş üniversite başlamak için geç bir yaş değil kesinlikle. bu yaşta ne istemesi ne evlenmesi zaten. şaka gibisiniz :D
Teşekkür ederimm eylülde 21 yaşına giricem ve benle yaşıt kuzenim 2 yıllık üniversite bitirdi bir de nişanlanmış o yüzden kendimi çok geç kalmış hissediyorum 21 yaşında üniversiteye başlamış olucam hemşirelik istiyorum zaten sevgilimde İstanbul’da uzak mesafe falan hiç buluşmadık onun olduğu şehire İstanbul’a gitmeyi istiyorum böylelikle uzak mesafenkalnayacak
balım daha çok gencsin ve saydığın özellikler hem normal hem de senin değerini küçültecek şeyler değil, kendi değerini bil. Herkesin zamanı farklı ilerler. Bir de 20 yaş evlilik için çok erken onu kafaya takma
Eylülde 21 e giricem kuzenim var benimle yaşıt o nişanlandı mesela
Valla arkadası olan sıkayetcı dert yanıyor.. olmayan sikayetcı dert yanıyor
Hayat geri kalınabilecek bir şey değil her daim başarı gelebilir
Neye geç kaldın çocuğum
Yok bence kalmadin eger kendinj toparlarsan herseye yeniden baslarsin
Yok tam başlangıç zamanı
Biraz nerde yaşıyorsun
31i azalt
Yoo iyisin neden
Yok şey yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?