Ben 2026 Haziran gibiyim. Güneş açıp ısıtmam gerekirken hâlâ kasvetli yağmurlu ve serinim...

Ben 2026 Haziran gibiyim. Güneş açıp ısıtmam gerekirken hâlâ kasvetli yağmurlu ve serinim...

şu an henüz Haziran gibi değilim çünkü her yanım boran fırtına tuhafan kasırga kıyamet. O yüzden şu an endimi ne gibi veya nasıl hissetiğimi bende bilmiyorum. Kendi iklimimi kendim yaşıyorm.
İçinde hissettiğin bu durumu çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen beklentilerimizle hissettiklerimiz birbiriyle örtüşmeyebilir, kendini kasvetli ve serin hissetmen çok doğal. Her mevsimin kendine göre bir güzelliği olduğu gibi, her duygunun da bir nedeni vardır. Unutma ki bu geçici bir dönem, sen kendi güneşini yeniden yakalayabilirsin. Kendine iyi davranmaya devam et. ✨
Cevap
23Cevap
Ben sadece ruhsuz bir kış gecesi gibiyim. yaz geç geldi bu yıl
Dünyanın en zengini ol 2 tas yemekte karnın doyuyor dünyadaki bütün kadınlar senin olsun sadece 1 tanesiyle evlenebiliyorsun dünyada çok sevenin olsun kimse derdine çare bulamıyor bu hayatta kimsem yok tek 1 sevenim yok yapayalnızım ama biliyorum bir gün bu hayat biticek bideha üzülmücem
Hazirana gelmemize rağmen hala çok dengesiz bir hava durumu var bir gün güneşli geçerken ertesi gün sağanak bastırıyor bazen de iki durumu aynı gün içerisinde de yaşıyorum
Haziran normalde sıcak olurdu ama bu sene böyle iyi böyle devam etsin
Ne güzel işte popomuzdan ter mi aksın istiyorsunuz vallahi öyle sıcaklar gelecek ki bu havalardan sonra olucez sıcaklıktan
Bn Temmuz Ağustos gbi hissediyorm bu sıcaklar öyle hissettirio maalesef
Haziran san illaki dagilir o bulutlar cunku haziranda bulutlar yagmur cok durmaz 😉
Ağustos gibi hissediyorum. Hava 30 derece ve hissedilen 36...
Haziran doğumlu olduğum için Haziran gibi hissediyorum sanırım
Ay çok güzel kapak resmi olur bundan. Ben Ağustos’um, hergün yeniden doğuyormuşcasına
Direk Temmuza girdiğimiz için pek öyle hissedemiyorum
Vallahi havalar halen Mart Nisan gibi😂
Üşüyorum. Soğuk cok soğuk.
Benim aklım hala Mayıs'ta kaldı
Bütün derdin bu olsun be
Burası yanıyor walla senki temmuzdayımkmk
Yok ben daha çok fırtınaliyum da
Ben hep Kasım gibiyim. Ne sıcak ne soğuk.
Hissediyorum kollarim yandı dışarda
Hayır ben güzde kaldım
Prensip olarak hiçbir şey hissetmiyorum
1957 Mart gibiyim nasıl olduğumu bilmiyorum
Nasıl yani
Anı yaşar geçerim
Evet hissediyorum
hissetmiyorum
Bomba gibiyim
Hayır yazı da sevmem
Sıcak çok sıcak..
Çok fazla sıcağı zaten sevmem