Tragedya mantraları hakkında ne biliyorsunuz? Kion mantrası nedir? Sayı sekansları nedir? İnanan var mı faydaları nelerdir? Om namo bhagavate vaasudevaaya mantrasının anlamı nedir?
Kion Mantrası : Herhangi bir olgu değildir. Hiç bir anlam ifade etmez
Sayı Sekansları : Genellikle belirli enerjileri veya niyetleri temsil etmek için kullanılan rakam dizileridir. örn: 111 genellikle yeni başlangıçları, 222 dengeyi ve uyumu, 333 ise ilahi korumayı ve rehberliği temsil eder.
İnananlar ve Faydaları : Pratiklerin zihinsel ve duygusal sağlığı iyileştirdiğine, stresi azalttığına ve odaklanmayı artırdığına inanırlar.
Om Namo Bhagavate Vasudevaya :
Om: Evrensel ses, tüm evreni kapsayan ve yaratıcı enerjiyi temsil eder. Namo: Saygı sunmak veya eğilmek anlamına gelir. Bhagavate: İlahi olan, kutsal olan veya Tanrı. Vasudevaya: Vasudeva'nın oğlu, yani Lord Krishna veya Vishnu'yu temsil eder.
Ayrıca Haziran ayın seni mutlu edecek birini görüyorum mesela ben
ben sevgili bekliyorum kız içimden bir his bu ay inşallah gelecek biri diyor hadi hayırlısı bakalım. eğer gelirse ay sonu ben sana haber veririm ama ay sonu sen sor bana ben unuturum
Haziran ayından bazı olması gereken şeylerin artık gerçekleşmesini ve mental olarak dinlenmeyi rahatlamayı, omuzlarımdaki yüklerin biraz olsun azalmasını, içimin ferahlamasını, daha kaygısız ve pozitif olmayı bekliyorum.
Sessiz sakin tenha karanlık loş bir ömür, Kargalar uçsun yarasalar kargalara eşlik etsin ayın aydınlattığı siyah ormanların sis dolu olduğu bir hayat 🌑🦇🌷
Aylardır sabırla beklememin meyvelerini görmeyi. Bu ay oldukça yoğun benim için. Aslında bu sıcaklarda her sene yaptığımı yapmak istiyorum ama ne yazık ki 3 hafta yoğun.