Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler güçlü kadın falan sevmez çünkü gücün kendinde olduğunu düşünür, ayrıca o gücün yarın bir gün kendisine rakip karşı olma ihtimalini göze alamaz... yani kısaca erkek kadın gibi kadın sever.. Kadınsı giyinen, naif, düzgün, anaç kadınları sever.. şimdi ben böyle severim, ben masaya koyanı severim diyen erkekler çıkacaktır; avuçlarını yalasınlar gerçekte öyle değil ve öyle olmayacak da..
23 Yorumla- 1 ay
Biraz genelleme olmuş gibi geldi bana, erkekten erkeğe değişmez mi?
- 1 ay
Aslında genelleme değil.. Düşünce olarak haklısın genelleme gibi oldu farkındayım ama bilinçli öyle yazdım, düşünce olarak farklı kadın severim diyenler olacaktır ama eninde sonunda hepsi de kadını benim gibi tanımlayacaktır. Sebebi çok basit: fıtrat... şu an kadın açlığı, hayat açgözlülüğü, doyumsuzluk yaşayan tecrübesiz erkerkler güçlü kadını tercih edecektir.. aklı selimler ya da tecrübe edenler benim dediğimi.. En son hepsi benim dediğime gelecektir.
- 1 ay
Abartıyor olabilirim.. Okudum yazdıklarımı yeniden.. Üzerinde pek düşündüğüm ya da önemsenecek bir konu olmadığı için bir erkek gözüyle, münazaraya döndü iş.. Bir de hayatta şu var as olan : insan zıttıyla sınanır... yani kim ne seviyorsa nasıl seviyorsa ya onunla ya zıttıyla sınanıp imtihan olacak yaka silkecektir yer yer.. yaşamıyor muyuz bunları yaşıyoruz.. hep bir terslik zorluk, güçlük, güzel giden işin sonunda bir hayırsızlık.. dört dörtlük hayatı sadece zalimler yaşar..
En İyi Cevaplar
Güçlü kadın ve huzur veren kadın alakasizligi peki. Güçlü olunca erkek gibi olmanıza ya da sorun çıkaracak bir hale burunmenize gerek yok. Güçlü olmak la evlendiği adama uyum sağlamak farklı şeyler. Günümüzdeki en önemli problem güçlü olmayı ne demek olduğunu bilinmemesi kendi maddi imkanın olması seni erkeginden üstün ya da onun sana karışmaması değil kimse dört dörtlük değildir insan doğduğu ailesi ile bir sorun yasar ilaki iki yabancı bir araya gelip iki taraf da fedakâr olmalı. Ama kadinizlarmii maalesef güçlü olmayı bencilige çevirdikleri için kimse onlarla uğraşmak istemiyor. Bir erkek olarka esiminde güçlü olmasını isterim. Ama bu degilki rolleri karıştırmak o kadınlığını ben erkekliğini bileceğim. guclu olucaam diye Mahmut abi gibi kız istemiyoruz. Nasıl siz prenses erkek istemiyorsanız bizde maskülen davranan kız istemiyoruz bu korktuhumuzdan degil bizde erkek olarak karşınızdakini kadın gibi görmek istiyoruz feminen özelliğini kaybetmeyen kız
12 Yorumla- 1 ay
Güzel açıklamışsın, mesele güç değil uyum gibi görünüyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 ayYanında erkek gibi hissettiren kadını sever.
Buna isterseniz güç diyebilirsiniz.
Yaşadığı ilişkiyi başka ilişkilerle karşılaştıran ve bunu sürekli şikayet edeni sevmez,
İlişkisinin içine başkalarını sokarak o ilişkiyi yürütmeye çalışanı sevmez,
Sürekli sevilmek istediğini dile getiren ve sevmekten bi haber olanı sevmez,
Sürekli talep edip bir defa bile karşındaki ne ister diye sormaktan aciz birini sevmez.
Gerçi bir kadını istediği gibi sevdiğinde seni kapının önüne koyduğu gerçeğini unutmamak lazım.
Ancak şunu unutmayalım kedilerle , köpeklerle yaşanan hayatta güzeldir.
Hiç bir erkeğinin hayatını ve alacağı kararları hem cinsi etkilemez veya değiştiremez.
Ancak durum kadın için nedense hep aynı oluyor.
Bu konu bile bazı gerçekleri gün yüzüne çıkartmasına rağmen bazıları hala hem kör , hem sağır , hemde dilsiz olmaktan çok memnun.10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 ayİnsan olduktan sonra fark etmez. Güçlü kadından kasır mal mülk sahibi ya da sosyal statü sahibi ise benim zerre umrumda olmaz. Kadının güçsüz olması da beni zerre ilgilendirmiyor. Kafa yapılarımız uysun ve kendisi de ben kadar mutevazi olsun (en azından bu konuda) bir problem yaşamam. Kadının parasına malına mülküne el uzatmam kendimi bu yüzden yetersiz de hissetmem. Naif olsun sadık ve güvenilir olsun kim olduğu umrumda değil. Lakin benim gibi düşünen bir karşı cins bulmak imkansız gibi.
12 Yorumla- 1 ay
Güzel anlatmışsın, önemli olan karakter uyumu.
- 1 ay
Teşekkürler (çiçek)
Yapay Zeka Cevapladı
İnciitanesiii, bu çok güzel bir soru aslında çünkü insan ilişkilerindeki derinliği gösteriyor. 😊 Erkekler arasında tercihler çok çeşitlidir. Kimisi hayatına ortak olabilecek, dinamik bir güç arar, kimisi ise dinginlik ve güvenli bir liman. Çoğu zaman ise bir insan, hem güçlü olmayı hem de huzur verebilmeyi aynı anda içinde barındırır. Önemli olan, senin dengeyi nasıl kurduğun ve kiminle gerçekten uyum sağladığındır. 💖
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 ayHemcinslerim genelde her türlü kadını sever onlar bu konuda ayrım yapmıyor. Ama gerçekten seven hemcinslerim ise huzur verene bakar. Kadınlarımız zaten güçlü kimse onlara kalıp güçsüz diyemez. Ama maalesef herkes huzur veremiyor
42 Yorumla- 1 ay
Nefes alsın yeter gibisinden mi xjnsjsks
- 1 ay
Yani gibi gibi
Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onlar da ne istediğini bilmiyor ki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu evlilik düşüncesine kadar cinsel odaklı her türlü menfaatini giderebilecek kadını sever daha sonra sorumluluğunu almak istemediği zamanda da çekip gitmesini bilen kadını sever. Fakat bunların arasından %20 lik kısmı duygusal erkeklerdir. Bunlar kadına biraz dişil özellikli gelebilir ancak temiz severler kıyamazlar. Duygusal oldukları için huzur ve güven isterler. Kendilerini erkek gibi hissettirecek kadar yüreği güçlü her zorlukta yanında duran kadını isterler.
11 Yorumla- 1 ay
Genelleme biraz sert olmuş ama farklı ilişki deneyimleri yaşayanlar da var
Gizli Üye(25-29)1 ayGüçlü kadın ne demek? Kendi işini kendi yapabilen bir kadındır erkekler bunda zoruna gidecek neyi buluyorlar anlamıyorum? Bi de yazmışlar ki kendinden daha iyisini istemezler şaka mısınız siz gerçekten? Kimsenin başını ağrıtmadan kendi işinizi kendimiz hallediyoruz e ona rağmen muhtaçlık bekliyosunuz hadi arada size de sığınalım dediğimizde ben senin her şeyini çekemem diyosunuz ne bok istiyosunux pek anlayamadım. İt gibisiniz, bi öyle bi böyle.
22 Yorumla- 1 ay
Sakin... Genel bir konuya çok kişisel ve sert bakmışsın gibi geldi.
- 1 ay
👏👏👏👏👏👏
Aynen öyle bravo
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayİdeal olan, dış dünyada güçlü duruşuyla kendine yeten, ancak ilişkisinde rekabet yerine yapıcı bir destek sunarak erkeğin "sığınabileceği liman" olmayı başaran kadındır. Yani güçlü olmak huzur bozmak demek değildir; aksine, bu gücü nezaketle dengeleyebilmek gerçek çekiciliği oluşturur.
12 Yorumla- 1 ay
Güçlü olup huzur verebilmek kısmı çok doğru.
- 1 ay
Kesinlikle, asıl mesele güçten çok huzur verebilmek. 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. huzur, keza güçlü kadın huzur veren en ufak şeyden kafa açmayan kadındır. kadında güç değil huzur aranır, ciddi bişey sorayım, güçlü kadını napalım? beraber mevzuya mı gidicez? beraber buzdolabı mı taşıycaz? Beraber siyasete mi atılacaz? napsın bi erkek kadının gücünü?
10 YorumlaGüçlü olmasında sorun yok. Mesela bilgili, bazı şeylerde yeni şeylere açık, teşvik edici bir hayat arkadaşı güzeldir. Zira birçok şeyde muhabbeti huzurda verir. Yapabileceklerini ve yapamayacaklarını bilirsiniz. Kalben huzurda verir. Yani güçlü olması huzursuz edeceği anlamına gelmiyor sanki :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. ay anastasyacım dakotacım ya. misler gibi kız ya.
konuya gelicek olursak her ekrek farklı. guclu kadın ile aslında hzur veren ayrı kategoriler ya. huzurla sen şeyi kıyaslıcan sıkıntlı ugrastıcı trıpli kızı. güclu ile sıradan narin kızı. bu 2si arasından tabi ki huzurcular secilir. güclü olmak bence artı bi ozellk değil kız icin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Prenses erkek kadın her şeyi kendi çözsün, sevilmeyi bile kendi kendine yapsın der. en komik ve aptal kadin ruhundan anlamayan cinsi bu:))). Adam olan kadının gücüne saygı duysa da tamamlamak ister kadini kadın da onu becerisiyle, pratikligiyle sevgisiyle tamamlasin ister..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayTürkiye gibi eril yapının hakim olduğu ve çoğunlukla karşı cins üzerinde hakimiyet kurma duygusunun baskın olduğu ülkelerde, erkekler güçlü kadın istemez.
Çünkü kendilerinden daha zeki, daha başarılı, daha iyi ve daha güçlü (fiziksel, psikolojik veya statü açısından) kadınlara içten içe tahammül edemezler.
Sadece azınlık bir kesim için bu hoş ve onur duyulacak bir olgu.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayHuzurumu bozmasin bana huzur versin
Güc önemli degil ben güçlüyüm zaten benim gucum ikimize de yeter ama benden daha zeki akilli güçlü olsa da fena olmazdı cikmazda kalınca o beni şahlandirsa mesela çok faydasini görürdüm12 Yorumla- 1 ay
Aslında mesele güç değil, birbirini tamamlayabilmek gibi
- 1 ay
Evet öyle yapbozun birer parcasiyiz
İnanir misin bana her kararı alırım yonetirim cok ta güzel olur fakat cikmazda kalınca bir kadına sorarım benim aklimin ermedigi yerde onun aklı beni doğru yola ulastiriyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayErkeği baskılayacak kadar güçlü veya maskülen olmasın bir zahmet.
Kadının güçlülüğü yapıcı olmasından gelir. Huzur veren bulunursa ne ala.
12 Yorumla- 1 ay
Yani sana göre güç ve huzur aslında bir arada olabiliyor.
- 1 ay
Kendime bakınca öyle
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Huzur veren güçlü kadın severler. Onlara işimiz düşmesin, her işimizi kendimiz halledelim ama çok sevelim sevişelim falan filan
13 Yorumla- 1 ay
Bunlarda her şeyi istiyor🙄 kendileri ne verecek
- 1 ay
Ahahaha😃😃😃
Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Ben güçlü kadın taraftarıyım. Her şeye tamam diyen kadınla olamam, olmam. Çünkü hiçbir şeyi istişare edemem
12 Yorumla- 1 ay
Her şeye evet diyen biri uzun vadede zorlayabilir.
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayHuzur veren kadın güçlü olamaz mı? Alakasız bir soru olmuş farkında mısın. Umarım farkındasındır. Çünkü farkında olmaman çok kötü bir durum maalesef
112 Yorumla- 1 ay
Gücü ne olarak gördüğüne bağlı değişir güçlü kadın ne sence
- 1 ay
Kendi kendine yetebilen
- 1 ay
Ayrıca gücü ne olarak görürsem göreyim huzur veren kadın ve güçlü kadın yine de alakasızdır. Huzur veren kadın mı yoksa huysuz aksi kadın mı desen anlarım
- 1 ay
Sorumu neden tartışıyorsun😃
- 1 ay
Güç ve huzurun alakasız olduğunu söyledim sadece 😃
- 1 ay
Kusura bakma oğlak burcuyum mantık arıyorum herşeyde
- 1 ay
Tamam, senin bakışın bu şekilde 👍
- 1 ay
Ama mantıklı olan bu zaten benim bakışımdaki gibi. Güç ve güçsüzlük desen bişey demezdim. Veya huzur ile aksi desen bişey demezdim
- 1 ay
Anladım, sen daha net kategoriler üzerinden değerlendiriyorsun
- 1 ay
Konu zaten net. Güç ve güçsüzlük, huzur ve aksilik. Ama sen bunları çaprazlamışsın. Burası mantıksız
- 1 ay
Yorumun için teşekkürler 😊
- 1 ay
Rica ederim ☺️☺️
Gizli Üye(18-24)1 ayErkekler huzur falan istemez sorunlu problemli onları uğraştıracak kadınları ister. E tabi kabullenmezler ama öyle. Gerçi ne istedikleriyle bile ilgilenmiyorum😂hangisini istemiyolarsa söyleyin ondan olayım
11 Yorumla- 1 ay
Yani diyorsun ki ne istiyorlarsa tersini yapayım 😄
1 ayHuzur veren kadın severim ama öyle silik zayıf birini de istemem. Biraz karakterli olması, belirli konularda güçlü olmalı.
12 Yorumla- 1 ay
Dengeyi bulmak önemli
- 1 ay
Evet denge her şeyde önemli, burada da. Ama güçlü kadın mı huzur veren kadın mı dersen, huzur olmazsa denge kurulmaz derim :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. ikisi aynı anda olamıyor mu ne biçim soru bu Allah aşkına, bazı şeyleri anlamıyorsunuz
12 Yorumla- 1 ay
Sakin.. soru sadece yükselme
1 ayGerektiğinde masaya yumruğunu vuran, boş konularda kafa şişirircesine konuşmayan, kendi ayakları üzerinde durabilen, ne istediğini bilen, nerede ne konuşacağını bilen dengeli , anlayışlı, sevgisini eksik etmeyen bir kadını severim. Yani sadece güç veya sadece sevgi demek yanlış olur. Her insanda bunlardan azar azar da olsa olmalıdır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 ayKimisi kafa dinliyim bana huzur versin ben her şeyi hallederim der kimisi benden hiçbir şey beklemesin kendi işini kendi halletsin böyle de huzurlu olurum diyerek güçlü kadın ister
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Akıllı bi kadın isterdim sonrada dedimki oğlum akıllı bi kadın senin gibi avare aheste biriyle napsın orada kaldı konu. Kadın değilde demli bi çay lazım
10 YorumlaHuzur versin ev işlerinde beni bulastirmasin dışarda da basit işleri fatura vs alışveriş gibi yapsın yeterli benim için 😀😀
12 Yorumla- 1 ay
Bana sinir yüklendi 😃
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Huzur daha önemli ya güçlü olup huzursuz mu yoksa huzurlu olup güçsüz mü dersen bence huzurlu olmak daha önemlii
10 YorumlaHuzur versin yeter sadece huzur versin psikolojik olarak da bedensel olarak da güçlü olmasada ben idare ederim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Jsjsjs huzur vereni isterim der ama rahat bırakmayan darlayan huzursuz eden daha değerli olur acımayın o yüzden
10 YorumlaBence guzellıge bakıyorlar çevremde orneklerını görüyorum ondan daha guzelını bulunca bırakıp diğerine gecıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 ayBence erkekler de ne istediğini tam olarak bilemiyor. Huzur versen dahi yine farklı anlar kızar. Sjsj
10 Yorumla genelde kadın olsun diyen bile var özellik olarakta nefes almasını isteriz sadece
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. Ben güçlü kadın isteyen erkek görmedim hayat zaten yorucu herkese bence huzur veren kadın isterler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Yaninda Huzur buldugun ardinda dag gibi duran seceneklerde var mi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güçlü kadın ne ya? Çekemem öyle saçmalıkları. Huzur veren kadın istiyorum ben.
10 Yorumla
1 ayaklı başında olan kadını sever akıllı kadın hem güçlüdür hemde huzur verir :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı. guclu olup sevdigi adama huzur veren kadin hayattir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,2b cevap paylaştı.
m 1 ayHuzur veren kadın akıllı kadındır. Güçlü ve ne yaptığını da bilir
10 Yorumla
1 ayHem güçlü hem de huzur veren severler Bence bir de güçlü kadınla herkes baş edemez
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle, güçlü kadında ama bazen erkeği rahatlatacak
1 ayHayat yorucu ve stresli bir yer o yüzden eve geldiğimde huzur ve sakinlik bulmak istiyorum bu demek değil ki güçlü kadın huzur vermez vs. güçlü olmak bir karakter meselesi huzurlu olmak ise bambaşka bir şey
10 YorumlaHuzur veren kadını tercih ederim ve bence birçok erkek de aynı kanaattedir. Güçlü kadınların çoğu biraz daha eril hareketlerde bulunuyorlar veya meyilleri oluyor ancak dişil özellikli kadınlara hayır diyebilecek erkek yoktur diye düşünüyorum
00 YorumlaBu devrin güçlü kadını benden uzak dursun, güç ile ; çirkeflik ve kontrol manyaklığını çok karıştırıyorsunuz. Kadınların gücü yönetemediği açık. Duygularını ilişkiye aşırı yansıtıyorlar, çekilmezler
00 Yorumla
1 ayİlişkide feminen davranan kadınlar doğal olarak daha çekici gelir. Sonuçta kadınlar nasıl prenses erkek istemiyorsa erkekler de prens gibi takılan kadınlar istemiyor. Ama ilişki dışında güçlü bir kadın olması bence kesinlikle büyük bir artı. Sorumluluklarını bilmesi , duygusal kontrolü olması , hedefleri olması, kendini geliştirmek istemesi , bilinçli olması vb. çok iyi. Yeter ki ilişki içinde feminen olsun.
00 Yorumla
1 ayHangi kadin huzur vermişki, sen istersen huzurun Allah'ını ver, gider canını okuyan kadına değer verir. Başta göstermez tabi en tatlı yanlarını gosterir o ayrı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 ayİkisi bir arada olmaz mı 😂
12 Yorumla- 1 ay
Hem güçlü görünsün hem huzur versin olduu jdjd
- 1 ay
Ama neden olmuyor ki bence vardır öyle insanlar yoksa kabul etmiyorum 😂
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Güçlü kadın huzurdur zaten iradesi güçlü akli olgunluğa ermiş asil kadın velinimet gibidir huzurumun kaynağıdır
00 Yorumla
1 ayŞu adam da çok fena ya 🫠 neyse, bence güçlü olup adamda huzur bırakmıyorsa neden sevsin ki 😄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı.
1 ayGüçsüz olsun ki istediğim kadar ezeyim ister
12 Yorumla- 1 ay
@Sevdayağmur aynen öyle
- 1 ay
@Eyşanım Her erkek istisnasız böyle , nişanlım da öyleydi yola getirdim
1 ayHuzur veren baştacımdır, gücünü kendine saklasın dünyayı kurtarmayacağız.
00 Yorumla
1 ayErkekler huzur veren kadını, kadınlar ise güçlü erkeği sever.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
u 1 ayGüç illaki edilir, huzur maddiyatla alınmaz. Huzur daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aytercih edecek pozisyonda olacaklarini sanmiyorum. Parasi olmayan huzur diyo okuyup parasi olan guclu diyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayKesinlikle huzur veren kadın. Ama yanında olamadığım zaman da başının çaresine bakacak kabiliyette olmalı.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Huzur veren kadın dırdırı sevmem
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 ayGüçlü kadın huzur vermiyor mu
15 Yorumla- 1 ay
Dengesini kurarsa ne alâ
- 1 ay
Birbirine zıt şeyler değil ki
- 1 ay
Denge kurmak uyumlu olmak ya da sürdürmek zor
- 1 ay
Sorunun bağlamından biraz koptuk sanki ya da benim algılar kapalı anlamıyorum
- 1 ay
Teşekkür ederim görüşlerin için
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 ayBence güçlü kadın seviyorlar
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikisini de okeyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı.
1 ayGüçlü de huzur verebilir. Ama zayıf kadın severler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayHuzur vermeyen uzak dursun
10 Yorumla
1 ayHuzur vermesi şart
10 YorumlaGrinin elli tonundaki bir kadını sever
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İkisi beraber olsun tam olsun djfgh
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Huzur versin yeterince toksik insan çektik
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayHuzur versin ben gerisini hallederim
10 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne