Özgüvenimi aslında çok iyi düzeltmiştim ama başarısızlığım ve ailemin bana tavırlarından dolayı son zamanlarda kötü etkilendim. Nişanı attım ve bana denmedik, yapılmadık şeyler bırakmadılar
1 ay
Özgüvenimi aslında çok iyi düzeltmiştim ama başarısızlığım ve ailemin bana tavırlarından dolayı son zamanlarda kötü etkilendim. Nişanı attım ve bana denmedik, yapılmadık şeyler bırakmadılar
Cevap
1Cevap
zorr isler
Evet
Ama yapmam lazım bir şekilde
Nasıl yani?
Evden attılar 3 aydır bir akrabamda kalıyorum
Herkes aile olamıyor şimdi yalvarıyorlar eve dönmem için ama geç artık. Son iki bayramı yalnız geçirdim (ajitasyon yapmıyorum kendimle güzel vakit geçirdim). Ahlakıma laf eden beni evden atan anam babam da olsa affetmem onlara da dedim inşallah affetmem diye. Herkes anne baba olamıyor. Onlar olmadan kendimi daha iyi hissediyorum her an eziyorlar böyle olmamın büyük sebebi kendileri. Ama Allah var işte devran dönüyor şimdi bana böyle davrandıkları beni savunmadıkları için herkese rezil oluyorlar "ben anneyim babayım" diye bile kibirlenmeyeceksin bu dünyada. Allahın (mecazi) sopası. Bana da tepedeki en üstün insan da olsan isabet eder
Yanlış anlamayın annelik kutsaldır baba olmak dağ olmaktır bir kızın ilk aşkı limanıdır ama herkes her makama uymuyor maalesef. Bende evlat olamadıysam Allah affetsin. Evlat olmamak ebeveynlerine yük olmamak adına herşeyi sineye çekmek susmak değilmiş demekki benim onları dara zor a sokmam lazımmış hasta olmamam lazımmış ama ne yapsam mutlu edemedim kendilerini. Bana babalık etmedi ama kardeşine çocuk oldum babalığı tattırdım. Bana sen benim değerlimsin ne olursa ol bana gel diyor ne kadar babalık hakkı varsa bu adamdan rabbim razı olsun şifa versin. Kızsa da kırsa da kalbimi amcamdır diyebiliyorum çünkü günün sonunda hatamı da söyluyor arkamda da duruyor.
şu an başka bir akrabadayım haberleri yok ev bakıyorum. İş de arıyordum ama engel oldular baya büyük olaylar yaşandı evde
Kötü bir hiss değil mi? Nefret bile edemiyorum artık. Boş boş bakarsın ya bir insana bir şey hissetmezsin. Berbat bir his
Bizimkiler düz kadın düşmanı narsist düzen (tahminimce uzman değilim ama ciddi kanıtlarım var) sevdiğim insanlae var ama bu düzenden nefret ediyorum
Nerde af buyrun ş*r*fsiz varsa başüstüne koyarlar statü para için ald*tanı k*tili savunurlar. Ben eskiden de böyleydim köydeki olayları anlattılar mı odadan çıkardım bunları normalleştirmeyin diye. Dini bile kullanıyorlar davaları için yok imtihandır sevaptır zalime katlanmak. Bir gün birini gerçekten ö*dürecekler asıl bomba orada patlayacak ruhu ince sakin kim varsa bu ailede delirdi (şizofreni alzheimer olan çok iyi insanlar vardı). Bayılan mı dersin psikiyatriye giden kaç kişi var sayamıyorum bile sırf narsist sadist otoritelerin "zor geçmiş" bahanesiyle yaptıklarına katlandığımız için. Bende zor şeyler yaşadım kendince ama gidip çoluk çocuğa vurmadım ordan oraya fırlatmadım. Kendimi iğrenç hissediyorum bu toplumda onlara benzemeye başladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir dönemden geçtiğin anlaşılıyor. Bu yaşadıkların karşısında kendini kötü hissetmen çok doğal. 😔 Önemli olan, bu deneyimlerin senin değerini asla belirlemediğini unutmamak. Şimdi kendine karşı nazik olma ve içindeki gücü tekrar bulma zamanı. ✨ Kendine güvenini yeniden inşa edebilirsin. 💪 Unutma, bu süreçte attığın her adım kıymetli. 🌱