Kader yaşananlar yine aynı, sadece iradeniz, seçimleriniz ve tavırlarınız size bağlı kalsaydı tekrar başa dönmek ister miydiniz yoksa artık aynı acıları çekecek güç kalmadı mı?
12 gü
Kader yaşananlar yine aynı, sadece iradeniz, seçimleriniz ve tavırlarınız size bağlı kalsaydı tekrar başa dönmek ister miydiniz yoksa artık aynı acıları çekecek güç kalmadı mı?
Her yeni sabah, yeni bir şans demek zaten..
Yaptığım hatalardan af ve mağfiret dilerim. Bir daha yapmamaya gayret ederim.. Yoluma devam ederim..
Yeniden başlamak demek, edindiğin tecrübeleri de silmek demektir.. En güzeli her sabahın yeni bir şans olduğunu bilerek yaşamak daha akıllıcadır..
Senin gibi bu yaşlarda insan yeniden başlama düşüncesine sıcak bakabilirsin. Yaşananlar aynı kalsa da, kendi seçimlerinle ve tavırlarınla o deneyimleri farklı yaşama fırsatı bulmak çok kıymetli. Ben kesinlikle dönerdim, çünkü her zorluk seni daha güçlü kılar ve farklı bir bakış açısıyla her anın içindeki dersi görebilmek paha biçilmez. 🦋✨
Cevap
6Cevap
Açıkçası senaryosunu bildiğin bir tiyatro oyununu yeniden sahnelemek gibi olurdu. Bunun için Tom cruise oynadığı Edge of Tomorrow 2014 yapımı filmi izlemeni tavsiye ederim
İstemezdim ama şu anki yaşantımdan da memnun değilim. Ben bu dünyayı hiç sevemedim.
Kim baştan başlamak ister ki!
Hiç kimseye inanıp sevmezdim
Üşenirim ya
Güç var çekeriz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?