Her şeye yeniden başlamayı, yeniden yaşamayı, aynı hataları yapmadan yeni bir hayat kurmayı ister miydiniz? 

Hem evet hem de hayır. Geriye dönüp baktığımda hem iyi hem kötü anılarım var. Sadece kötü anılarımı silip yerlerine güzel anılar koymayı isterdim elbette fakat her şeye sil baştan başlamak istemezdim sanırım.
Ben bu hayatı sevdiğim gerçekten beni anlayan beni seven güvenebileceğim ve bana güvenen biriyle her ne olursa olsun sıfırdan bir hayat kurmayı çok istedim ama ne yazık ki böyle birine denk gelemedim
Aynı annem ve babam olacaksa tekrar gelmek isterdim. Hata meselesine gelirsek hata olmazsa olmaz. Ben şahsen bazen bazı hatalardan zevk alıyorum. Eski hatalarımı da yenilerini ekleyerek unutuyorum.
Cevap
16Cevap
Her şeye yeniden başlamak mı? Aynı şeyleri tekrardan yaşayacaksam hiç almayayım, kalsın.
Üşenirim ben valla yeni baştan yaşayamam aynı hayatı. Hem artık geri dönemeyecek kadar geçerli nedenlerim var.
Sil baştan yaşayacak kadar dramatik bir hayatım olmadı çok şükür. Ayrıca onca yılı bir daha yaşayamam😂 sınav stresi falan çekemem kkjdkjfjdkdkhd
Olmayacak işe adım atmakta pişmanlık. Yok kalsın o hatalarım olmasa bugünkü ben olamazdım. Beni ellemesinler ben böyle gaddar iyiyim
ben gene aynı yollardan geçerdim heralde
ama bazı hataları yapmak istemezdim tabi bir kaç tane hata yapmasam bu iş tamamdı 🙂🙂
Asla asla asla. Aynı şartlarla o yollardan asla geçemem tekrar.
Aynı şeyleri yaşayıp aynı seçimleri yapıp paradoksa girmeyeceksem sil baştan yaparım.
İstemezdim, tekrar katlanmak istemezdim tüm zorluklara. Hele tam da üstesinden gelmişken.
İsterdim valla, ama kesin onu da elime yüzüme bulaştırırdım. O kadar malım.
İsterdim ama mümkün olmadığı için maratona devam ediyoruz, koşmaya devam...
cut.
Çok uzun mesafe katettim o kadar yol tekrar yürünmez
O kadar şeyi tekrar yaşarsam şu intihar laflarım bu sefer havada kalmaz işte.
Hem isterdim hem istemezdim. Ama sanırım isterdim kısmı ağır basıyor.
valla bir daha uğraşamam bunca şeylerle burdan dewamke ayrıca aynı hataları tekrarlamamak demişsin insan yine illaki hataya düşecektir sonuçta her tekrar da farklı yollar olacak :)
Eskiden aynı yollardan bir daha geçmemek için istemezdim ama şimdi çok istiyorum
Kesinlikle isterdim. Özellikle de okuduğum bölümü değiştirmek isterdim. Açıkta kalmıyım diye yazdığım bölüme geldim pişmanım.
şu an bana imkan versinler hemen yaparım tam olarak 10 sene geriye dönerim ve sevdigimi alırım direk ben bunu isterim
Tekrar aynı şeyleri yaşamayı kaldıramaz minnoş kalbim
hayatimi degil de son 3yili tamamen silmek isterdim ya da sadece onu tanidigm gune lanet olsun
Sil baştan istemem de ufak tefek hatalar için geriye dönüş tuşu olsaydı iyi olurdu
Herşeyi en baştan yaşamaya cesaretim var mı acaba?
Evet bambaşka bir hayat
Ewwt ama şimdiki aklımla
Bu sefer farklı hatalar yapacağım. Böyle devam..
O kadar gücüm yok valla
Ahhh oyle bir isterdimki bunu...
Hayır bee.
Hayir tabiki de hatalarimla beraber mutluyum
İsterim
Evet.
hatalarım olmasaydı olmazdım
İstemem
Bunu çok isterdim.
Hayır anca bu zamana geldim
Evet.
Evet