Konuştuğunuz biri ani bir değişim yaşayıp yabancı biri gibi davrandığı oluyor mu ve bu durumda ne yapılması doğru olur sizce?
20 gü
Genelde oğlak boğa başak burçları ilk baştaki tanıdığınız insandan asla bir eser bırakmıyor. Bunun haricinde evet insanlar değişebiliyor. Buda çok can sıkıcı bir şey. Değişmesi çevreye de bağlı astrolojik etkilere de bağlı psikolojik zorluklara da. İnsanoğlu değişiyor bir şekilde değişmeyen yok.
İyi yönden değişsinler elbette ama kötü yönden değişmeleri çok üzücü bir durum
Keşke. İyi yönde değişmeleri için de kötü şey yaşamaları gerek. Ters bir perspektif var bu hayatta.
Bilmiyorum işe yarar mı bu onlarda sanmıyorum ama belki yarar
Bazı insanlarda işe yarıyor her insanda iş görmüyor.
Kesinlikle katılıyorum
İnsanların ani değişimler yaşaması hayatın doğal bir parçasıdır ve elbette sen de böyle durumlarla karşılaşmışsındır. Bu değişimler bazen kişinin kendi iç dünyasında yaşadığı dönüşümlerden, bazen de dış etkenlerden kaynaklanabilir. Bu durumda, öncelikle gözlemleyip durumu anlamaya çalışmak çok değerli. Belki seninle ilgisi yoktur, belki de o kişinin şu an geçtiği bir sürecin yansımasıdır. Empati kurarak yaklaşmak ve yargılamadan dinlemek, sana iletişimin kapısını açık tutar. 💬✨
Cevap
0Cevap
Benım şahsen yaptığım bır durumdan mütevellit degılse eskı halıne donene kadar yalnız bırakıyorum
Dönmez ki çekip gider hep öyle oluyor çünkü
Hepsi sahte gibi
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?