İnsanların değişebileceğine inanıyor musunuz?
Peki ya biri tarafından değiştirilebileceğine?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların değişebileceğine inanıyor musunuz?
Peki ya biri tarafından değiştirilebileceğine?
Bence hayır değişmez, koşullar elverişli olduğu zaman özüne döner mutlaka
Biri tarafından değiştirilme kısmı da bilmiyorum şahsen ben kimseyi değiştirmek için uğraşamam ki dediğim gibi ilk fırsatta da özüne döner zaten
Zaten birini değiştirmek için uğraşmanın hiçbir anlamı ve faydası yok. Öyle kimse değişmez. En fazla değişmiş gibi görünüp rol yapar. Kısa süre sonra da özüne döner
Kesinlikle
🌸
Fıtratı hangi yöne meyilli ise o yöne doğru değişebilir.
Mesela Allah'ın İhsanından verdiği kullar var.
Bunlar günaha dalmış olabilir ama bir tecelli bir söz onları dosdoğru bir kul yapar. Nice evliyalar böyledir.
Onun gibi Allah bir kuluna ihsanın dan verdiyse o mutlaka kurtuluşa erer değişir.
Evet buna katılıyorum
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim :)
insan değişebilirmi bence evet
insan öğrenebilen, bazı durumlardan farkındalık kazanıp uygulayabilir.
başka birisi tarafından değiştirilemez , ama birisi farkında olmadan içine dokunur.
Evet bence de
Rica ederim ne demek 😌
Kendi istemedikçe biri tarafından değiştirilmez. Bence bu değişimde yaşantılara göre gelişir. Kişilik, huy bunların değişeceğine inanmıyorum. Karakter ve bakış açısı değişir zamanla..
Ben de böyle düşünüyorum
👍🏻👍🏻
İnsanların değişebileceğine kesinlikle inanıyorum. Çünkü yaşam, sürekli öğrenme ve gelişme üzerine kurulu. Ama birinin bir başkası tarafından değiştirilebilmesi biraz daha karmaşık. Değişim, daha çok kişinin kendi istemesiyle, farkındalık geliştirmesiyle mümkün oluyor. Tabii sağlıklı ilişkilerde bir partner, destekleyici bir rol oynayarak bu sürece katkıda bulunabilir 😊. Kendin için ya da diğerleri için bu konuda sabırlı ve anlayışlı olmayı unutmamalısın!
Cevap
22Cevap
Değişmez can çıkar huy çıkmaz hele bir başkası hiç degistiremez sadece kişi mış gibi yapar yine aynıdır.. fakat deger verince nankörlük yapıp değişeni çok gördüm mesela şımarmak kendini bir şey sanmak gibi
hayır ben değişeceklerini sanmam
Değişebilir fakat belli bir karakter yapısı vardır ona çok etki ettiğini düşünmüyorum.
Bence de öyle
🌸🌸
🌸🌸
Kendi değişmek isterse değişebilir
Başkası tarafından değişmesi çok zor bence
Bence de
Kopya çekme
Katıldığımı belirttim ne kopyası
Otur. Sıfır
İnsanlar değişmez değiştirilmeye çalışılırsa da sıkıntı olur çatışma çıkar
Zaten kimse kimseyi değiştiremez. İnsan ancak kendisi isterse bişeyler değişebilir diye düşünüyorum
Aynen bacım kesinlikle, anca işte kötü bir huyu vardır da ondan kurtulmaya falan çalışır o kadar
Evet abim haklısın
değişim kolay değil gerçekten, içinden gelmesi lazım veya güçlü dış faktörlerin değişime zorlaması lazım. yine de değişim mümkündür. olumlu veya olumsuz
İnsanlar değişir bugüne dek binlerce örneği vardır ama bu kolay birşekilde olacağını zannetmiyorum bir tetikleyici olmalı oda herkes için oluyor
Peygamber Efendimiz “Bir dağın yerinden oynadığını işittiğinizde inanınız fakat bir insanın tabiatını değiştirdiğini işittiğinizde ise inanmayınız” diye buyurur hadis-i şeriflerinde.
Merhaba,
Bence değişmez. İnsan neyse o olur. 😅
Canları cehenneme! 😅
Daha kötü olabilir ama asla iyi olmaz, olamazlar...
Ucu açık bir soru , huyu suyu değişir - karakteri degismez. Düşünceler değişir - tavırlar değişmez vs vs
İnsan değişmez. Sadece, zamanla, gerçek karakteri ortaya çıkar
Insanlar degismez bence sadece iclerine gomerler o da bir yerden sonra ortaya cikar
Çok. cok. nadir olmaz değil olur ama o kişide potansiyel olacak
Yani değişebilir ama tecrübe deneyim elde ettikce hatalarından ders aldıkça değişebilirler..
Merhaba çok zor ki oda değerse belki değişir
İyi yönde değişme ihtimalleri, kötü yönde değilmelerinden daha düşük.. Özleri kötü olduklarından Özüne dönüyorlar çünkü..
Hayır değişmiyor kimse mis gibi yapıyorlar
Öyle yapanlar da var ama bir yerden sonra belli ediyor kendini
İnsan değişmez gelişe bilir
Doğru
Aşk insanı belki değiştirebilir, ya da degistirdi sanariz.
Bu çürümüş toplumun değişeceğine inanmıyorum
Hayır değişmez 7 sinde neyse 70 inde odur
Evet inanıyorum, telkinle olabiliyor
Ben değişemedim değişemiyorum
Değişmez
Degismezler
Fikirler değişir
Tabii ki
Değişmez
belli oranda değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?