İnsanlar değişir mi sizce?
Yorumlara yazın istediklerinizi düsüncelerinizi bende en mantıklı cevapları vercem.👇
Yorumlara yazın istediklerinizi düsüncelerinizi bende en mantıklı cevapları vercem.👇
Herkes istediği gibi yaşar tatlım neye göre değişecek insanlar? Keyifleri değişmek isterse değişirler
Evt ama eskisi gibi iyi değiller. 🙄😏
Herkes böyle söylüyor peki herkes böyle söylediğine göre herkes kendini iyi görüp başkalarının kötü olduğunu dusunuyorsa bu saçma bir durum değil mi? Herkes iyiyse zaten kötü yoktur ya da herkes kotuyse kendini iyi zannedenler de kötü
Herkes demedim ki
Pek anlamadım
Cevap
9Cevap
Kıvırma en fazla dayak yedin benim evimi tuvalet kapımı ailemi paramı biz bu hale geldik acaba kim yüzünden bir düşün adan yerine koyuldun hadi keyfini çıkar ilişkinedr sanada kusura bakma evin istersw çöplük olsun yeterki huzur olsun adam olsun herkes defol lan hayvan seni
İnsanların çoğu şeytandır. Sadece iyi insan maskesi takarlar. İyi insanlar kötü duruma düşse de kalplerinde merhamet vardır. İyi insandaki merhamet değişmez
Değişir tabii. Yaş alırken aynı zamanda onca deneyim ve tecrübeyle insan nasıl aynı kalsın ki
Evt tabiki 👌 muhteşem bir yorum
Herşeyi anlamaya başlar ona göre haraket eder. olgunlaşır.
Değişir ama kötü anlamda.
Keşke iyi anlamda olsa ama ne yazikki kötü 😞
İsterse değişebilirler
Bencede
Değişmez sen değişir misin
Değişir ben değişmesin ayniyim ama bazı insanlar eskisi kadar iyi değiller. 😔
Evet değişebilir ben değiştim çünkü
Ayn (:
Samsun mu?
Yok
Anladım tamamdır. 55 görümce sormak istedim
İnsanlar değişir, ben de esneğim katı değilim
Hmm (:
Parayı bulan herkes değişir benim gözümde
değişmez maskesi düşer bazen
bilmiyorum ama gerçekten bazıları eskisi kadar iyi değiller her şeyi biliyorlar ama yinede kötülük pesindeler🙄
işte nekadar maskede taksalar o iğrençlik çıkıyor gün yüzüne
Evt maalesef 😞
konu ne
Hiç 🙂
konu her neyse deymez hayat senin kimseyede ihtiyacın yok
Evt bencede 👍
Hayır
🙄 değişir
Değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?